Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

.Dabar gavom atsakymus po biopsijos iš pilvaplėves,kad kiausidziu vezys III stadija arba pilvapleves,dar nepatvirtino.Nepasakosiu apie pasimetima😔Siandien pradejo chemija.Noriu paklaust ko tiketis?Ji viska nuo manes slepia vos išklausiau pavadinima.Sake lasins philateli ir kardoplatinuma ar koki velnia ten,atsiprašau bet tiksliai nezinau,rasau ka išgirdau :4u:

na paprastai chemija skiria jau zinodami vezio tipa..Palitakselis ir carboplatina-standartinis pirmos eiles chemoterapijos derinys.O siaip biopsijos tyrime is patalogijos centro viskas buna parasyta.Kiausidziu vezys pilvapleveje siaip sau neatsiranda,tai greiciausiai recidyvas,bet  turejo ta patalogija matyti ,pasalintose kiausidese pirmos operacijos metu.Kiausidziu vezio lasteles pilvapleveje-tai jau metastaze,jei nematoma,tai gali buti mikroskopine.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 18 rugsėjo 2017 - 15:52

Nu faina Babyte, kad tau kas reikia aukstyn, o kas reikia zemyn  :D 

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 18, 13:50)
<p>as po kraujo. visi rodikliai pakilo-matyt buroku sultys veikia.ca-125 dar  9 vnt zemyn!,rytoj varau 4 -am  leidimuisi.</p>

Vaje, kaip gerai!!! Kraujas stiprus, tai labai gerai! Dziaugiuosi uz Jumi:) Ir kad markeris krenta - super!!! Reiskiasi vaistas veikia. As dabar lauksiu antro ciklo ir tada darysim vel markeri. Ziuresim kas vyksta. Jau uzrase KT kontrolinei. Ir as ryt varau i NVI, lasintis kaulus stiprinancia zoledrono rugsti.
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 09 18, 17:05)
Viska supratau,labai aiskiai parasete.Aciu.</p><p>Del metastaziu,reiktu turbut gerai zinoti kas tai.Su gyd kai kalbejau sake tos lasteles kur dabar rado naujas pilvaplevej yra naujos,tarsi naujo vezio.Nes dar paklausiau ar tai metastazes,ji sako metastaziu nera.Tai nezinau net kaip suprast.Skyscio niekada nenutraukinejo jai,daugiausia ivardindavo kaip limfodema,nes nebera limfmazgiu,tai atseit ji neturi kur nuteket.Pabandysiu surast tikslius dokumentus,paziuret ka raso unsure.gif </p><p>Mama jau silpna,vaiksto prilaikoma,miega daug,tirpsta kojos.Nakti skaudejo galva,dabar jau ne.Bet valgo.Laikomes zodziu isikibusios kaip galim,nors man vis dar labai sunku su tuo vaizdu susitaikyt.</p><p>Bet tai kokie tie nauji zidinukai?***** kaip sudetinga viskas verysad.gif </p>
[right][snapback]71803391[/snapback][/right]

nesigydykite forumo patarimais blink.gif 4u.gif
diuretikus turi skirti gydytojas, ju vartojimui yra nemazai kontraindikaciju(o ir vaistu pasirinkimui ne vienas), jie ne tik isvaro skyscius is organizmo, taippat sumazina cirkuliuojancio kraujo kieki, nevartotinas esant hipovolemijai, esant sumazintam kraujo spaudimui, kadangi irgi turi mazinanti poveiki, negalima, kai yra sumazejes na ir k kiekis. o is to ka rasot, labai panasu i sumazejusi aks unsure.gif
jeigu norite vartoti alfa lipoine rugsti, tai zinokit, kad ji skirta ir diabetinems neuropatijoms gydyti, lt pakankamai brangi, galima siustis is iherb, ten 3-5* pigiau. gerti, norint poveikio, reikia ilgai. ir po 300-600mg/dienai 4u.gif
Atsakyti

Milaaa, del diuretiku dekui,jei dar patins pasiskambinsim gydytojai,negersim savarankiskai.Del to papildo tai jis nera brangus labai lyg internete paziurejau...ar cia apie koki kita kalbate :unsure:  O aks (cia kraujo spaudimas?)tai taip pas ja ir sveikai bunant jis i mazesne puse visad... Babyte, pabandysiu papasakot.Kiausidese patologijos nebuvo rasta.Po dvieju metu kadangi pakilo zymuo,eme siuntineti tirtis.Dare krutu tyrima-nieko.KT parode darinukus ale cistas del kuriu nusiunte biopsijai.Gyd po operacijos sake viskas tureti but gerai bla bla nes ten viskas "grazu".Deja.Taciau gyd man taip pasake,metastaze butu jei tai butu tos pacios lasteles tik pakitusios.Rastos vezines lasteles kitokios,todel pasake kad cia ne visai eilinis atvejis.Irase kiausidziu vezi isplitusi.Tai koks dar kiausidziu vezys jei pries tai buvo neigiamas atsakymas.As nesuprantu nieko.Dabar išsiunte pakartotinai.As pati gyd paklausiau del tu metastaziu,tai ko ji man sako nera? :huh2: Ka ji meluoja?man kazkoks miskas.. Ji sako metastaze butu jei tai butu buvusio vezio lasteles jau pakitusios.Cia ne tos.Tai kieno jos?Kiausidziu?nors jose nieko nerasta?man labai nepatinka toks neaiskumas :(  Chemoterapeute pasake kad gydymas tas pats nepaisant tikslaus atsakymo...Pasake jai panasu i kiausidziu vezi.?! .Kuris nepatvirtintas jokiais tyrimais :frusty: tai jis atsirado tik dabar?veju vejai.... Beje babyte sveikinu su gerais rodikliais,taip ir toliau :victory2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 18 rugsėjo 2017 - 17:51

.Irase kiausidziu vezi isplitusi.

isplites-tai ir yra metastazaves,atvejis zinoma neeilinis,bet reiketu paskaityt medicininius dokumentus.Mano atveju,per diagnostine laparaskopija pamate isplitusi vezi,paskui biopsija atsake i visus klausimus-pora savaiciu laukimo.

Atsakyti

Milaaa tu teisi, vaistus turi parinkti gydytojas, o ne aš. Diuretikus pavartojau tik tas dvi dienas po 1 tabl. Pilvo "pūtimas" dingo ir vualia, galiu vėl mėgautis gyvenimu  :D

Liponexine yra vienoj kapsulej 300 mg lipoines r. Nežinau kodėl jų įsikibusi laikausi, gal dėl to, kad Santaroj dalijo  :unsure: bet ir toliau vartosiu ;)

Atsakyti
Paslaptigoji, mano mamai buvo zarnyno vezys. Isoperavo, operacija buvo radikali. Po 7.5 metu vel vezys, vel zarnyne. Klausiau gydytojos kaip po tiek metu galejo atsinaujinti vezys, jeigu visur sakoma kad jeigu 5 metus nera recydivo, tai jau skaitosi pacientas sveikas. Gydytoja atsake, kad tai yra KITAS, NAUJAS vezys. ( nors ir zarnyne). Gal ir pas jus taip pat . Dar ji sake (gyd.Poviloniene) kad dabar daznai zmones suserga 2 ir daugiau kartu veziu.

Sveikatos visiems !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantas: 19 rugsėjo 2017 - 09:06

Yra pirminis pilvaplėvės vėžys. Ląstelės kiaušidžių vėžio, bet atsiranda jis pilvaplėvėje, gali būt kiaušidės ir nepažeistos. Rašoma iškart 3 stadija, pirmos, antros šiam vėžiui nėra. Gydymas irgi kaip kiaušidžių. 

Atsakyti

taip gavosi,kad leistis nuejau siandien...o zmoniu!!!!! nezinau kada prieisiu......neikit savaite pradzioj :)

Atsakyti

dvejinasi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 19 rugsėjo 2017 - 10:52
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 19, 11:48)
<p>taip gavosi,kad leistis nuejau siandien...o zmoniu!!!!! nezinau kada prieisiu......neikit savaite pradzioj smile.gif</p>

NVI siandien tas pats....Mano talonas buvo 9.45 o as dar 11.00 tebeskaiciau knyga laukiamajam. Kol pakviete, kol israse, kol nuejau i vaistine paimti vaistu. Gryztu, o prie lasinimo kabinetu moterys vos nesimusa...kieno eile dabar eiti... pasigaunu savo sesele, klausiu kas cia darosi - atsakymas - bprotnamis. O man lasintis nu minuciu 15. Prasausi nors kur pasodinama, kad ir koridoriuje. Tai ji mane nusiveda i procedurini ( kur leidzia vaistus i dupces) ir ten pasodina, dekinga jai uz tai, nes buciau laukus kelias valandas.
Ir ka Jus manot, ka as ten pamatau??? Ogi ta stebuklinga aparata plaukams saldyti su dviem slangom ir dviem kepurytem. Klausiu seseles, ar cia tas? Patvirtina, kad nesenai gavo. Klausiu ar naudoja, sako dar ne , tik pristate. Tai vat, kam tas aktualu prasykit ir reikalaukit.
Atsakyti