Mums Santaroj duodavo per kiekvieną chemiją po dėžutę, aš dasipirkdavau nes neužtekdavo, juos gerti galima 1-2 kart dienoj. Per chemoterapija gerdavau 2k. Ten yra seleno lipoines rugsties, tad jei geriate atskirai selena, nutraukite. Papildo anotacijoje rašoma, kad nuo polineuropatijos jie yra. Nelaukit kol isibeges tirpimas. Manes chemija laukia(antra serija) po kokio menesio, aš pradejau jau vartoti šiuos papildus, tik 1 k. dienoj. Jei skysčio yra, reiškia kažkur uždegimas, jei nenorite tai vadinti metastaze (man ir parašyta riestinės žarnos sienelė sustorėjusi tik). Skystis nesikaupia šiaip sau. Beje, šiandien atskilėliau pilvas prie nugaros prilipes Tik galvą skauda, matyt nereikėjo vakar gerti-išgręžė normaliai. Tai dabar geriu belekiek vandens. mano ligos istorija prasidėjo prieš metus, tai apturėjau 6 chemo ciklą, tarpe operaciją panašią kaip jūsų mama, trumpą remisiją. Kadangi stadija 4, tai ilgas žaidimas laukia. Nors visi limfmazgiai ar židinukai išnyko arba sumažėjo(ant raktikaulio , pleuros, pilve), bet va dabar du/trys nauji bumbt pilve. Raminu save, kad ėmėsi operuoti iš karto. Rašau, žiūriu, ramiu veidu kaip apie kokią slogą
Viska supratau,labai aiskiai parasete.Aciu.
Del metastaziu,reiktu turbut gerai zinoti kas tai.Su gyd kai kalbejau sake tos lasteles kur dabar rado naujas pilvaplevej yra naujos,tarsi naujo vezio.Nes dar paklausiau ar tai metastazes,ji sako metastaziu nera.Tai nezinau net kaip suprast.Skyscio niekada nenutraukinejo jai,daugiausia ivardindavo kaip limfodema,nes nebera limfmazgiu,tai atseit ji neturi kur nuteket.Pabandysiu surast tikslius dokumentus,paziuret ka raso
Mama jau silpna,vaiksto prilaikoma,miega daug,tirpsta kojos.Nakti skaudejo galva,dabar jau ne.Bet valgo.Laikomes zodziu isikibusios kaip galim,nors man vis dar labai sunku su tuo vaizdu susitaikyt.
Bet tai kokie tie nauji zidinukai?***** kaip sudetinga viskas