mano oda is saves gelsva,as gal labiau pabalus buvau nei gelsva peruka jau nusimeciau pries kelias savaites su juo by=udama gavau komplimenta-jusu labai grazus plaukai.....
Gituks, grįš atmintis Nežinau ar greitai tik, man 2,5 metų po gydymo, tai jau žymiai geriau, nei per pačia chemoterapijas. Bet nėra dar visai gerai.
Rašau šia tema magistrą, tai kai baigsiu - galėsiu daugiau papasakot, kada atsistatys
dėl vaistų - olaparib seniai jau pripažino, rucaparib, apie kurį ir straipsnis - neseniai Bet šie vaistai yra labai panašūs savo veikimo principu, tik dėl veiksmingumo nežinau, nesigilinau. Radau kad olaparib svarstė kompensuot, kaip ir avastiną, bet "nėra terapinės vertės". Aišku neverta, jei tik tris kartus pailgėja laikas be ligos progresavimo jį vartojant
QUOTE(gituks @ 2017 01 13, 13:18)
O atmintis grįš tikiuosi, nes dabar kai po insulto, nes vakar bandžiau paaiškinti vyrui, kas yra persimonas, nes niekaip neprisiminiau jo pavadinimo ir šiaip neprisimenu pavardžių, vardų, jau Europrotuose negalėčiau dalyvauti...
atmintis nuo narkoziu ima strigineti
Manau, kad grys.
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 13, 13:59)
ne tik, yra toks terminas Chemo brain, bet atmintis atsistatys, as dabar tik va tuoj pat negaliu prisimint pavardes pvz. bet puikiai įsivaizduoju apie ką šneku ar kiti klausia, toks kalapsas gal ir likęs, bet ilgainiui praeina, plius reikia duot smegenim darbo Šiuo metu daug darbo turiu su skaičiukais, kuo puikiausiai susitvarkau
QUOTE(gituks @ 2017 01 13, 11:50)
Po chemijos ir yra svarbiausia stiprinti imunitetą, nes tik jis ir kovoja su vėžiu. Dėl alkoholio, tai skaičiau, kad negalima onko ligoniams, kiek jo bebūtų šaukštas ar daugiau. Tai užpiltinių tai tikrai nenaudočiau. Nebent kartasi gero sauso raudono vyno...
Kitas dalykas gydyme yra tikėjimas, jei žmogus tiki, kad jam padeda grybai, kodėl nevartojus, jei jie nekenkia . Aš netikiu jų galia-tai ir nevartoju.
Kitas dalykas gydyme yra tikėjimas, jei žmogus tiki, kad jam padeda grybai, kodėl nevartojus, jei jie nekenkia . Aš netikiu jų galia-tai ir nevartoju.
cia tiek nuomoniu, kad nezinia ka galima, o ko ne....
QUOTE(trupinelis @ 2017 01 13, 07:59)
diskutuojat apie poniabūdes, turim mes užsipylę jų, baigėm chemijas ir galvojau gerti, bet va buvom pas Ruolę užvakar, tai jis neminėjo kad jas gerti, kai užklausiau, sakė nėra įrodymų dėl jų naudos, o chemoterapeutė apskritai uždraudė, nes net negirdėjus tokio pavadinimo, ir žinok dabar žmogau.
sakė kad jau yra atlikti tyrimai ir įrodyta kanabinoidu nauda, ir ką rekomenduavo gerti RM10, sakė galima jį pakeisti imunit, bet nelabai supratau kodėl, nes RM10 grybų ten ekstraktai, o imunit tai visai kas kita imunitetui stiprinti
sakė kad jau yra atlikti tyrimai ir įrodyta kanabinoidu nauda, ir ką rekomenduavo gerti RM10, sakė galima jį pakeisti imunit, bet nelabai supratau kodėl, nes RM10 grybų ten ekstraktai, o imunit tai visai kas kita imunitetui stiprinti
Chemoterapeutai nesidomi alternatyvia medicina ir nieko apie ją nežino,todėl abskritai draužia viską,kas yra ne farmaciniai vaistai,bent jau aš kiek susidūriau tai taip yra-nei žolių,nei grybų nepripažįsta,netgi yra vaistinėse parduodami tokie specialūs leidžiami preparatai iš amalo ampulėse,(nepamenu ir neturiu dabar pavadinimo,namuose turiu užsirašius),padedantys sumažinti chemoterapijos šalutinius poveikius ir padedantys kovoti su vėžiu,tai ir apie juos nežino,o jei žino,vis tiek nusistatę prieš jų vartojimą,kas man pasirodė labai keista
QUOTE(gituks @ 2017 01 13, 10:50)
Po chemijos ir yra svarbiausia stiprinti imunitetą, nes tik jis ir kovoja su vėžiu. Dėl alkoholio, tai skaičiau, kad negalima onko ligoniams, kiek jo bebūtų šaukštas ar daugiau. Tai užpiltinių tai tikrai nenaudočiau. Nebent kartasi gero sauso raudono vyno...
Alkoholio griežtai negalima tik chemoterapijos metu.Šiaip preparatus su poniabude galima ruošti ir iš vyno
O aš manau,kad pasveikti vien su tradicine medicina galima tik I-II stadijoj,o pas ką III-IV,vien chemija vėžio neišgydys,reikalingas pastovus palaikymas po viso gydymo-dieta,žolės,grybai ir visa kita kas kuo tiki
Kalbėjau su vienu žolininku. Jis aplamai prieš tradicinį gydymą, jei žmogus nori gydytas natūraliai.
Tai taip pat ir su medikais. Turbūt mažuma tokių, kurie pasiūlys dar atternatyviai kitokį gydymą rinktis.
Skaitau apie poniabūdes. Ir apie kitus grybus N visko prisiskaičiau. Ir kad žinotum ar kas padeda ar poveikis tikrai bus.
Tai taip pat ir su medikais. Turbūt mažuma tokių, kurie pasiūlys dar atternatyviai kitokį gydymą rinktis.
Skaitau apie poniabūdes. Ir apie kitus grybus N visko prisiskaičiau. Ir kad žinotum ar kas padeda ar poveikis tikrai bus.
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 13, 15:42)
Kalbėjau su vienu žolininku. Jis aplamai prieš tradicinį gydymą, jei žmogus nori gydytas natūraliai.
Niekas Jums neduos garantiju, bus poveikis ar nebus, pades nepades. Apie tas poniabudes jau daug daug metu yra zinoma, jos istirtos. Zmones naudoja sultis. Manau cia kaip ir vaistai -vieniems padeda 100 procentu, o kitiems ne ir reikia keisti vaistus.
Sakykit ar jum po chemoterapijos nuslinko plaukai ? po kelinto kurso, ka daret, kaip eot i darbus ?
Man gyvenime yra dvi fobijos netekt plauku ir dantu. Nezinau kodel bet atrodo plauku netekimas baisiau uz mirti. Ir db niekaip neisiena is galvos. Kad eji man pasiulytu gydyma chemija, po kurios tikrai nuslinks plaukai, o tikimybes pasveikt 100proc.nebutu, matyt atsisakyciau gydymo. Ir tos mintys mane varo is proto. Man baisiai netinka kepures, skareles, esu apvalaus veido, labai aukstos kaktos, tad atrodyciau, blogai. O juk reiktu eit i darba, darbas su zmonemis....
Man gyvenime yra dvi fobijos netekt plauku ir dantu. Nezinau kodel bet atrodo plauku netekimas baisiau uz mirti. Ir db niekaip neisiena is galvos. Kad eji man pasiulytu gydyma chemija, po kurios tikrai nuslinks plaukai, o tikimybes pasveikt 100proc.nebutu, matyt atsisakyciau gydymo. Ir tos mintys mane varo is proto. Man baisiai netinka kepures, skareles, esu apvalaus veido, labai aukstos kaktos, tad atrodyciau, blogai. O juk reiktu eit i darba, darbas su zmonemis....
Nezinau kaip nuraminti teti. Susibaigs iki kitos savaites.
Verkia istisai. Davem raminanciu. Mazai veikia.
Verkia istisai. Davem raminanciu. Mazai veikia.
[quote=kramtuskee1,2017 01 13, 18:21]
Sakykit ar jum po chemoterapijos nuslinko plaukai ? po kelinto kurso, ka daret, kaip eot i darbus ?
[/quote
Taip, nuslinko paukai, Tiksliau pradejo slinkti kuokstais, tada vyras nukirpo su masinele. I antraji chemijos cikla jau ejau be plauku. Ir plaukai nuslinko ne tik nuo galvos:) Neliko antakiu, blakstienu. Bet izvelkime tame ir teigiamu dalyku - neberikia depiliuotikoju, pazastu, bikini srities Na ir tikrai del to neatsisakiau gydymo. Antakius pasidariau -mikroblading. peruko nepirkau, na nepatinka man ziauriai. Ismokau ristis skaras, tiurbanus, prisipirkau ivairiu kepuriuku. Esu ne jaunuole, ne lieknuole ir nieko, iskenciau. Jau baigiau chemija, laukiu kada prades viskas atauginet. Jei idomu gaiu I AZ atsust foto, kaip ejau pas mama kuciu, antra diena po chemijos
O del darbo...nedarbingumo lapelis gi yra. Kam eit?
[/quote
Taip, nuslinko paukai, Tiksliau pradejo slinkti kuokstais, tada vyras nukirpo su masinele. I antraji chemijos cikla jau ejau be plauku. Ir plaukai nuslinko ne tik nuo galvos:) Neliko antakiu, blakstienu. Bet izvelkime tame ir teigiamu dalyku - neberikia depiliuotikoju, pazastu, bikini srities Na ir tikrai del to neatsisakiau gydymo. Antakius pasidariau -mikroblading. peruko nepirkau, na nepatinka man ziauriai. Ismokau ristis skaras, tiurbanus, prisipirkau ivairiu kepuriuku. Esu ne jaunuole, ne lieknuole ir nieko, iskenciau. Jau baigiau chemija, laukiu kada prades viskas atauginet. Jei idomu gaiu I AZ atsust foto, kaip ejau pas mama kuciu, antra diena po chemijos
O del darbo...nedarbingumo lapelis gi yra. Kam eit?