Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Brazil, tai kaip ten su tom kanapėm? Vartojat?

Kanapes vartojau nuo pat susirgimo (alieju su CBD).imunitetui stiprinti geras dalykas-nebuvau net apsisnargliavus per ta laikotarpi.Vienintelis minusas -brangu.Apie 130 eur -20-25 dienos.Del vezio gydymo-mitas.Bet manau atsalus grisiu prie ju .Da bar vartoju buroku,salieru,morku,saldziu  bulviu sultis,vyras kasdien spaudzia,beje paziurekit tuos filmukus https://squareone.ch...tcancer.com/own labai daug tiesos ir pozityvo mano manymu...kai eini ta pati kelia....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 15 rugsėjo 2017 - 11:31

Brazil-liuks dziugu girdeti!tas kokteilis tikrai ne Mojito :)bet svarbu macyja!zmogus toks padaras -viska iskes!

Paslaptingoji.Chemoterapijos schema iprasta ir teisinga,blogiausia 3,4,5 diena.Plaukai man nuslinko po 2 savaiciu.Kada operacija ir kas operuos?

Aciu uz atsakyma.Taip ir nujauciau kad blogiausia bus po poros dienu.O tie vaistai ar labai baisus?buna lyg ir svelnesne ir bjauresne chemija?nors turbut koks skirtumas,nezinau net...

Operuot jau nebera ka..viskas pasalinta.Operavo Dirzauskas.Labai baisu kaip sureaguos chemija su limfodema.O jai lasina su kepure kazkokia,ar salmu,gal issaugos plaukus,jei tai imanoma aisku.

Keista naujokui,nieko nezinai,ima panika,nori kazka daryti o nezinai ka.Siandien ejau pro vaistine ir galvoju reik uzeit kad kazka nupirkt,bet galvoju o ka pirksiu???Jauciu stoga rauna :sad: 

Atsakyti

Chemijos visos savaip bjaurios ,bet paliktakselis su karboplatina itin,ypac paliktakselis.Veiksmas vyksta Klaipedoj kaip suprantu,nes jie vieninteliai ta plauku issaugojimo salma turi...

Atsakyti

Kaip aciu kad netingit atsakyt,sugeriu visa info kaip kempine.

Taip veiksmas Klaipedoje.Ka tik gryzo mama is ligonines,ji salia gyvena tai maciau,kolkas linksma tokia ir jaucias gerai,bet zinau kad tai laikina :cray: Sake kitiems jau lasinimo metu bloga buna,eh visiems savaip...

O as dar tikejaus kad gal ne pacia stipriausia paskyre..Ji man sake kad ne ta raudonaja...

Dabar keista busena,ziuriu ir laukiu kazko,skambinau,neatsiliepe ir jau man minciu pilna galva :( Tikiuos kad nurimsiu per laika :sad: 

Beje sake tas salmas nekažka..kiti neištveria net,tiek spaudžia,bet mama sake jai normaliai suėjo :mastau: 

Atsakyti

Aš vartoju dabar  kordicepsą, jau kokie 2 mėnesiai. Brazil.

Operacija spalio 6, o man jau vaidenasi, kad pučia pilvą :/ KT rašė, kad yra skysčio šiek tiek. Vyras ragina važiuojam nusiurbs,arba kažką darys, gal operuos anksčiau, aš raminu dar palaukim, niekas ten manęs nelaukia ir nenusiurbinėja kas 5 min ir negalima simta kart, nu vnz gavom dovaną merginos , suš. ligą. tikiuos nepasidarysiu vėl kaip nėščia blyn. Laikas taaaip lėtai slenka. Bet kiek mūsų daug, kad net operacijos anksčiau nepavyko padaryti :(

Pvz siandien neturėjau net kada pavalgyt per darbą , laukiu kada iškeps zuvis su darzovem dabar, tikiuos neissipusiu. Vakar tai labai blogai pasijutau privalgius, atrodo, kad baliuj buvau, net verkt norėjosi prieš miegą.

Parašysiu, jei nesprogsiu kaip balionėlis.

Atsakyti

o tau chemija bus po operacijos?

Atsakyti

Koki kordicepsa vartojate?Ir jus dirbate?neduoda nedarbingumo?neisivaizduoju kaip su tokiom savijautom ir nuotaikom dirbti😕

Atsakyti

Ryte diena tai dar normaliai, bet va vakare tai suds. Nenoriu to biuletenio. Nusisauciau jei namie sedeciau. Kordicepso nuoroda tuoj is komp imesiu, nemoku is mob

Atsakyti

Buvau parašius jiems kiek man reikia, jie buvo suformave man saskaita faktūrą, nes jie nesiuncia siaip i Lietuva, t.y. greitai kortele neimanoma atsiskaityti kaip kituose shopuose. Tai beliko tik susimokėti, bet broliukas padarė siurprizą, pats nupirko man visą kursą, tai pasisekė. Čia būtent kiniškas kordicepsas.

http://gamu.de/cordi...ungsmittel.html

kitas adresas yra Lietuvoj bet žiaaauriai brangus, jie net padaro protokola kaip kada gerti, mano kolege gere butent po chemo kai taikė biologine chemo(nelabai supratau, nes jai kr vezys)

www.kordicepsopapildai.lt

1500 eur. kainavo visas gydymo kursas to lietuvisko.

Atsakyti

Babyte, kad chemija bus tai duodu 100 proc, nes kai mane Tulytė nusiuntė pas Rudaiti pas ja po to negrizau. Bet kai buvo neaisku del kepenu pavasarį, tai ji sakė, pirma operacija paskui chemoterapija. Kai nuvaziuosiu diena pries operacija ir paklausiu. Nesuprantu, anksciau leido citutuoti, dabar neleidzia ar cia mano kompiuteris durniuoja.

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 09 15, 09:44)
Deganti,labas 4u.gif</p>

Na tikrai nesitikėjau čia susitikt, bet tu mergaite laikykis, drąsiai rašyk, merginos atsakys ir patikėk viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

Na tikrai nesitikėjau čia susitikt, bet tu mergaite laikykis, drąsiai rašyk, merginos atsakys ir patikėk viskas bus gerai 4u.gif

Taip,ne pati geriausia vieta susitikimui.Aš del visų tų žinių dar kaip sapne,netikiu,kad tai vyksta su mano mama.Ji tokia energinga,dar jauna ir visai niekada nebuvo ligota,labai sunku dabar sudelioti viską,vis netikiu.

Siandien antra diena,ji jaučias gerai.Paskambino man ryte ,aš pašokau kaip nuplikyta,o ji tokiu ramiu balsu man sako,čia skaitau prie mūsu netoli restoranas naujas atsidare,užkalnis ji labai išgyre,einam sako,pavalgyt  :mega_shok: Zodžiu ji pas mane kieta yra :didis: 

O man šiandien po daugybes metu ramybes dermatitas kai dejo demem..vat nervai ka daro su žmogum.

Man vel klausimai iškilo.Kaip supratau selena galima vartoti chemijos metu,gal kas žino koki kieki geriausia?

Ir dar..Ka rodo markeris?Turiu omeny tie skaičiai,pas mama jie dideli 500,ar tai organizmo ypatybe,ar kam pvz markeris 100koks,tai jo liga netokia pikta gal...čia mintys man kyla tokios,o kaip ištikro :hm: 

Atsakyti