Milaaaa, mano klaida. 2.3cm.
:/ geriau būt buvę mm.. :/
Brazil čia tavo history? Reiks giliau paskaityti.
Jo, mano. Kai pažiūriu į paveikslėlį, galvoj netelpa kaip kiaušo dydžio guzas buvo užaugęs. Augo kaip pasiutęs.
Dabar sako, kad aktyvumas jo ženkliai sumažėjo (ki67 buvo 80), dėkui Dievui. Taxane plius karboplatina vienu metu ne pasivaikščiojimas parke, bet dėl rezultato galiu pakentėti.
Beje, sužinojau, kodėl išsamus genų tyrimas NVI vėluoja jau du mėnesius (ne tik man, visiems). Pasirodo, viešasis reagentų pirkimas užstrigo, bus geriausiu atveju spalio mėn (eilėje stoviu jau keturis mėnesius). Only in Lithuania, ką aš galiu pasakyti.
Ačiū visoms! Man tai labai didelis pasiekimas, nes metaplastinis vėžio tipas yra plačiai aprašomas kaip chemo-resistant. Todėl ir rašau, kad moterys žinotų, kad būna ir sėkmės istorijų, kokiais vaistais geriau gydyti (man pvz raudona chemija neveike ir ją teko nutraukti), ir neatsisakytų gydymo (būna ir taip).
Deganti, po kiek metų pastojai (nuo gydymo pabaigos)?
Brazil, tai kaip ten su tom kanapėm? Vartojat?
Ne, laukiu chemijos pabaigos, kadangi ji veikia, tai nenoriu dabar niekuo chemijai trukdyt. Po to bus operacija, o tada jau galvosiu, nes reikės imunitetą atkurt ir nemiga užknisus yra juodai. Tada ir apie kitus papildus pradėsiu galvoti (kažkur nuo lapkričio), pvz. kinišką kordicepsą. Man rekomendavo būtent kinišką gert, atseit jis stipriausias, tai va ieškosiu pažįstamų Kinijoj
PS aš vis dėlto geriu kelis papildus kurie nekenkia (derinau su gydytoja) - seleną, žuvies taukus, Essentiale Forte kepenims, ir dabar nusipirkau atskirai kalį ir magnį (būtinai turi būti be kalco ir B grupės vitaminų), nes akies tikas nepraeina kelias savaites ir naktimis koją traukia.
Labai nedrąsu,bet bandau prisijungti prie jūsų,nes reikia patarimų,klausimų milijonas galvoje sukasi,nėra kas atsakytu.Mano mamai pries 2metus diagnozavo gimdos kūno vėžį IIstad.Išoperavo viska pašalino.Džiaugiamės kad laiku,kad pasveiks,prognozes geros.Spinduliavo 25k.atsirado bedu su žarnynu,po laiko gerėjo,tada prasidėjo limfodema labai stipri,koja kaip kalade.Masažai kasdien ivyniojimai,as pati su mamos sese kasdien masazuojam.Kazkaip eme bloget,skaudet pilva,atsirado guzai,patino strėnos,dusina ja.Dabar gavom atsakymus po biopsijos iš pilvaplėves,kad kiausidziu vezys III stadija arba pilvapleves,dar nepatvirtino.Nepasakosiu apie pasimetima😔Siandien pradejo chemija.Noriu paklaust ko tiketis?Ji viska nuo manes slepia vos išklausiau pavadinima.Sake lasins philateli ir kardoplatinuma ar koki velnia ten,atsiprašau bet tiksliai nezinau,rasau ka išgirdau Gal galit pasakyt ko tiketis,kam pasiruosti?kada blogiausios dienos prasideda?ar valgyt gamint jai įprastai?esu pasimetusi Beje Deganti,labas