Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

https://m.knygos.lt/...1163037/gallery

Atsakyti

Dukra aplanke ir nedrasiai istrauke ta knyga. Tai nera sekmes istorija, bet per smegenis gerai. Atpazinau ir dali saves

Atsakyti

Kur visos dingot ?:)

Atsakyti

:lol: Tą patį vis pagalvoju. Pas mane tai nieko naujo. Laukiu tos operacijos datos, niekas man neskambina :(  :cry2:​  Į sapnus grįžo vėžys.

Atsakyti

Zinok kartais reikia ir paciai i akis palyst,nes tie daktarai uzsikase  savo reikaluose...tik tau sunkiau suprantama,prie kabineto duru nepasedesi....Gali Sms-a parasyt,anas paskaito juos kartais :) as tai irgi dabar nezinau ka su tuo kraujo atstatymu daryt,chemija ant nosies,chemike tik trc bus,vaistu tik 1 ampule turiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 11 rugsėjo 2017 - 12:18
QUOTE(Vaivos juosta @ 2017 09 07, 19:21)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-

Šiandien paėmė kraują, 13 dieną kompiuterinė, 21 kolonoskopija, spalį magnetinis.</p>
<p>Skauda kolonoskopijos metu?</p>

Mano tevams dare jau kelis kartus su ir be narkozes. Sake, kad neskauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 11 rugsėjo 2017 - 14:40
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 11, 13:17)
<p>Zinok kartais reikia ir paciai i akis palyst,nes tie daktarai uzsikase  savo reikaluose...tik tau sunkiau suprantama,prie kabineto duru nepasedesi....Gali Sms-a parasyt,anas paskaito juos kartais smile.gif as tai irgi dabar nezinau ka su tuo kraujo atstatymu daryt,chemija ant nosies,chemike tik trc bus,vaistu tik 1 ampule turiu.</p>

Tai ir seimos gydytoja gali israsyti tuos vaistus. Tik pakliut pas ja reikia.
Atsakyti

na man reikia chemikes konsultacijos,nes kita sake,kad nereikia tu vaistu,bet gi as palyginau tyrimus pries tai  ir manau,kad reikia.:)

Atsakyti

susirasiau pastu nieko leist nereikia:)

Atsakyti
Rudaitis sakė, neskambinėti :(, bet jei rytoj jokių žinių nebus vėl skambinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 11, 18:10)
<p>susirasiau pastu nieko leist nereikia:)</p>

Na va kaip gerai smile.gif
Atsakyti

Jo, gerai kai gydytoja i elektroninius laiskus atsako:)

Atsakyti