O kaip valgai? Zalius su lukstais? Virtus su lukstais? Virtus be lukstu? Papasakok.
valgau kaip iprastus kiausinius visais imanomais budais,kartais zalia i darzoviu kokteili isikalu.
Undzinka pasakys tiksliau, bet iš mano patirties - svarbus kiekis ir santykis riebalų/angliavandenių/baltymų, o ne tik kokius produktus valgai.
Pvz. aš galvojau kad laikausi keto mitybos (cukrų, miltų, duonos, bulvių ir kitų šakninių daržovių, net morkų, makaronų, taip pat pieno, grietinės išvis nevalgau), bet viską suvedus vis tiek gaunasi per daug angliavandenių - minimum 100g ir daugiau, o turėtų būti ne daugiau 1 g kūno svorio kilogramui, va Gituks išvis 35 g tik per dieną valgė. Aš valgau daug daržovių, uogų valgau, ir šiaip normaliai pavalgau. Pavyzdys liepos 26 d meniu: žalias kokteilis su sojų pienu, sėklom ir riešutais bei aliejais, ryte omletas su pomidorais, pietums aviena su daržovių salotom ir raudono vyno taure, vakare agurkų salotos ir šilauogių pora saujų. Pagal https://cronometer.com/viso net 2247 kalorijų (1934 sudeginta, nes daug vaikštau ir ryte darau mankštą), angliavandenių 118, riebalų 136, baltymų 133 gramai. Visko čia per daug, ir santykis ne tas, taigi ne jokia ne keto mityba kiek aš suprantu. Bet svoris vis tiek krenta, jei valgyčiau mažiau, nžn kaip būtų prie chemijos.
Jei laikyčiaus keto, reiktų labai kontroliuoti daržoves ir uogas, čia apie tai Undzinka turbūt ir rašė, kad pomidorais pasimėgavo. (o aš manau, kad ir gerai - daugiau džiaugsmo žmogui tik į gera).
as taip pat panasios nuomones.valgau praktiskai viska,tik saldumynu atsisakiau,kiaulienos tik sudytus lasinius,na chemija tai chemijai nelygi,pirmoji IP+IV paliktakselis ?cisplatina buvo labai sunki.dabar caelyx+karboplatina,tai pakenciama.Bet pirmoji matyt del to ,kad intraperitonine buvo -itin toksiska.
Šiandien visą dieną vaikščiojau su telefonu. Laukiau komisijos išvadų, ką man darys. Niekas nepaskambino
Bet internetineje paciento korteleje va dabar vakare ziuriu komisijos isvada-"rekomenduojamas operacinis gydymas". Na ka ryte nuo puses septyniu atakuosiu Rudaicio kabineta, tikiuos pavyks pasiskambinti. Nes tik vienas sakinys irasytas ir vsio.
Gituks, stiprybės! Lauksime žinių.
O kaži elektroninė paciento kortelė tik Santaroje yra? Pirmąkart girdžiu apie tokį daiktą.