Aš tai antakius piešdavau pati. Rudu pieštuku pasidarai pagrindą, paskui su akiu konturu tokiu kaip plonu teptuku paišai plaukelius, paskui igudau tai iki 10min. bet blogiausia budavo pasidazai apsirengi pvz ziema, na ir bruksteli ranka per antaki, tada nusikeiki, vel nusirengi, koreguoji As tai bijau visokiu invaziju
Aciu jum uz rupesti. Tai jei labai noriu padarys, kaip supratau ir ta, su kuria bendravau. Tik as dar ir pati suabejojau, gal kas negerai 😊 kad komplikaciju nebutu.
O meistre sake, tik, kad gali nesilaikyti. O man gali visko but. Nes ir be chemiju gelinis lakas nesilaikydavo 😊
Papildyta:
Ir man anksciau tokios invazijos buvo baisios 😀 bet dabar sakau, jau laikas atejo isbandyt, nes jau ne to organizmas mate 😀
As irgi stropiai paisausi antakius kasdien. Ir jau taip nusibodo! Nesigauna, tada vel is naujo...
Gituks, pavydžiu tau valios, eina sau. Aš laikausi mitybos be cukraus didžiąją dalį laiko, bet dėl ketozės abejoju, manau kad nepasiekiu. Pasimatavau porą savaičių per cronometer.com - valgau perdaug angliavandenių ir baltymų, nors ir aliejus sėklas ir lašinį kapoju. Ir vis pasitaiko nuklydimų, nes vasara, kelionės, sunku laikytis ir susilaikyti. Nepaisant to, šiandien ryte svoris buvo 59.9 (ūgis 174), tai minus kokie penki kg nepaisant visų nuklydimų ir leidžiamų steroidų, kurie kaupia vandenį. Gal kai chemija baigsis ir organizmas atsigaus, pasilaikysiu griežtesnės dietos, o kol kas norisi jėgų turėti, nes ir kraujas labai krenta, silpnumas pareina.
Kai pasibaige chemijos, svoris niekur nekrito man stabiliai 64 kg (171), tik dabar kai pavalgiau pora savaiciu vasaros derliaus jauciu kad priaugau koki 1,5, net nelipu ant svarstykliu Svarbiausia, galvoju, gerai bus is ko kristi per chemo, bet dabar jei skirs operacija, tai vel negerai, kad svorio daugiau nes ant pilvuko riebaliukai yra yra
Kai pasibaige chemijos, svoris niekur nekrito man stabiliai 64 kg (171), tik dabar kai pavalgiau pora savaiciu vasaros derliaus jauciu kad priaugau koki 1,5, net nelipu ant svarstykliu Svarbiausia, galvoju, gerai bus is ko kristi per chemo, bet dabar jei skirs operacija, tai vel negerai, kad svorio daugiau nes ant pilvuko riebaliukai yra yra
Cha cha cha, su tais riebalais tai zapadlo. Aš jau kaip ir perkūdus, ypač nuo viršutinės pusės nukrito viskas (galėjo ir nekrist), bet riebalų ant šiknos, pilvo ir šlaunų tai vis tiek YRA
Va va , su ta virsutine dalim bedele...PAs mane i taip vienas papas, o dar kai apkudau, tai i tas vienintelis sumazejo. Stanikai per dideli, protezas per didelis...Blyn....
Zodziu prisiduodu:) Siandien 5.5 menesiu, kai draugauju su keto ir va!!!!! -30!!! Siandien po pirmsios chemijos stavrtykles kazkodel arode -900gr....nors ir valgiau vakar. Ziuresim kaip bus rytoj. Va prisimakalojau mamytes poidoru su agurkais i su gretinene...mmmm.....nusizengiau, bet ai:)
Va va , su ta virsutine dalim bedele...PAs mane i taip vienas papas, o dar kai apkudau, tai i tas vienintelis sumazejo. Stanikai per dideli, protezas per didelis...Blyn....
Zodziu prisiduodu:) Siandien 5.5 menesiu, kai draugauju su keto ir va!!!!! -30!!! Siandien po pirmsios chemijos stavrtykles kazkodel arode -900gr....nors ir valgiau vakar. Ziuresim kaip bus rytoj. Va prisimakalojau mamytes poidoru su agurkais i su gretinene...mmmm.....nusizengiau, bet ai:)
Nu tu duodi -30
Taip. Per kalendorinius metus galite sirgti 90 dienu, jei tai ne ortopedine liga, tada apmoka visa biuleteni ir reabilitacija. Man taip buvo, kaip operavausi pedos "kauliuka" Tada apmokejo visa biuleteni.
Papildyta:
Zai zai zai
Siandien pas mamuka sode buvau, tai jau kad komplmentu gavau nuo sodo kaimynu:) Blyn, miargai, nu kaip malou zinokit. Ir kai sako, kad gerai atrodau, atsakau, kad jei nori gerai atrodyt reikia susirgti veziu:) Vieni juokiasi, kiti ziuri akis ispute, o man juokinga
Gal tada tik neigalumo pasalpa moka.
O kazin kaip, jei buni biuleteni tas 90 duenu, tai plius ir neigaluma moka tuo metu ar jau ne?
Gal tada tik neigalumo pasalpa moka.
O kazin kaip, jei buni biuleteni tas 90 duenu, tai plius ir neigaluma moka tuo metu ar jau ne?
Neigaluma tai moka visada, nepriklauso ar dirbi ar sergi, bet va kol neturejau neigalumo tai biuleteni mokejo kiek tese gydytoju komisija, bet paskaiciau, kad su neigalumu tu gali biuleteni tureti, kiek nori, bet moka tai tik uz 90 dienu, nu tai blogai bus, nes jei kita savaite startuoju su gydymu ir jausiuos taip pat blogai kaip praeita karta, tai biski bus mazai pinigu :/
Sveikatytės Undzinka galit paprotyt kuo blogai pomidorai, agurkai grietinė, nes daržovės kaip ir tinkamos keto, čia grietinė viską maišo? Na aš būna ją pakeičiu graikišku jogurtu. Kažkaip norėčiau su ta keto mityba padraugaut, nes esu ta kuri gali ramiai gyvent be cukraus, saldumynu, uogų, bulkų ir panašiai, tai kaip ir tiktų ji man, nes svoris mano man jau per didelis, atsirado problemų su spaudimu, tai va vis skaitinėju ir renku info apie keto.
Labas:)
Reikalas tame, kad pomidorai turi nemazai angiavandeniu. Ir jie yra gana sunkus. Vidutinis pomidoras sveria apie 100 gr. O 100 gr turi 2.7g angliavandeniu. Agurko 100gr turi 2.5g angliavandeniu. Agurkai lengvesni, ju daugiau ieina i 100 gr. Tai va ir skaiciuojam , kad nedidelis dubenelis siu darzoviu jau sudaro 5.2 g angliavandeniu. O gera saukstas geros grietines apie 50g turi apie 1.4g angliavandeniu. Viso beveik 7gr angliavandeniu. O prie keto stengiames angliavandeniu vartoti kuo maziau, Idealu 25gr per diena. Na iki 30g
O va grietine turi buti riebi. Nes prie keto nevalgom liesu varskiu, grietiniu, suriu ir t.t Skaitau etiketes, kaip seklys morka:) Gi sakau, as ta bruda badu marinu:)
Tai vat ir skaiciuoji ar suvalgyt nedideli pomidora ir gauti 2.7g angliavandeniu, ar isidet rukytos lasisos 100g ir negauti visai angliavandeniu:) Toks biskeli zaidimas gaunasi, bet rezultatai yra:)