Taip as gaji ,o gal ne as gaji ,o sita chemija tiesiog lengvesne pfu pfu pfu......po savaites praktiskai atsigaunu,o paskui net ir vyno ar alaus bokala isgeriu....kartais ir ne viena
Plaukai neslenka nuo sito derinio regis,buvau apie tai skaiciusi uzsienio forumuose,bet Tulytė įspėjo nebūti tuo tikra.Siaip nuovargis jauciasi,vakar buvau iki pardos nuejusi,padariau pietus ir issikrove batareikos o kam tau tas svinas su gyvsidabriu>reikejo dar platina patikrinti
Na čia pas mane giminėj puse daktarų tai visko man prisako, aš darau, Jeigu ras daug šudo paskirs detoksikaciją dar didesnę. O jei rimtai, tai pasaulyje šiuo metu vyrauja tarp medikų viena tendencija-šiuolaikinis žmogus nuolat turi detoksikuotis savo kūną, nes yra neišvengiamas tas š. Rekomenduojama atsisakyti plastikinių indų, nedėti jų i mikrobangų kr., negerti kavos iš vienkartinių kavos puodelių ir t.t. Tie artimi žmonės keliauja per pasaulines medikų konferencijas ir parsiveža šviežių naujienų. Ypatingas dėmėsys kuo toliau tuo labiau skiriamas mitybai (skatinama atsisakyti gyvulinės kilmės maisto). Jei pastebėjote ir Lietuvoj pasirodo vienas kitas straipsnis ta linkme.
Aš ir toliau detoksikuojuosi moliu ir chlorela. Po 2 savaičių atostogų grįžau prie keto. Na nedaug nuodėmių padariau: morkos, burokėliai,kriaušės obuoliukai slyvos ir arbūzas Jei operuos žarnyną, tai obuoliukus kepsiu-nes praeitą kartą buvo labai gerai. Keisčiausia, kad visiškai nenorėjau saldumynų. Dukrai iškepiau Napoleoną, bet net nekilo mintis atsipjauti.