Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Taip as gaji  :D ,o gal ne as gaji ,o sita chemija tiesiog lengvesne pfu pfu pfu......po savaites praktiskai atsigaunu,o paskui net ir  vyno ar alaus bokala isgeriu....kartais ir ne viena :D

Plaukai neslenka nuo sito derinio regis,buvau apie tai skaiciusi uzsienio forumuose,bet Tulytė įspėjo nebūti tuo tikra.Siaip nuovargis jauciasi,vakar buvau iki pardos nuejusi,padariau pietus ir issikrove batareikos :D o kam tau tas svinas su gyvsidabriu>reikejo dar platina patikrinti :D​ 

:lol:  Na čia pas mane giminėj puse daktarų tai visko man prisako, aš darau, Jeigu ras daug šudo paskirs detoksikaciją dar didesnę. O jei rimtai, tai pasaulyje šiuo metu vyrauja tarp medikų viena tendencija-šiuolaikinis žmogus nuolat turi detoksikuotis savo kūną, nes yra neišvengiamas tas š. Rekomenduojama atsisakyti plastikinių indų, nedėti jų i mikrobangų kr., negerti kavos iš vienkartinių kavos puodelių ir t.t. Tie artimi žmonės keliauja per pasaulines medikų konferencijas ir parsiveža šviežių naujienų. Ypatingas dėmėsys kuo toliau tuo labiau skiriamas mitybai (skatinama atsisakyti gyvulinės kilmės maisto). Jei pastebėjote ir Lietuvoj pasirodo vienas kitas straipsnis ta linkme. 

Aš ir toliau detoksikuojuosi moliu ir chlorela. Po 2 savaičių atostogų grįžau prie keto. Na nedaug nuodėmių padariau: morkos, burokėliai,kriaušės obuoliukai slyvos ir arbūzas  :ax:  Jei operuos žarnyną, tai obuoliukus kepsiu-nes praeitą kartą buvo labai gerai. Keisčiausia, kad visiškai nenorėjau saldumynų. Dukrai iškepiau Napoleoną, bet net nekilo mintis atsipjauti.

Atsakyti

tuoj zaliavalge pasidarysi....as siuo klausimu ramesne,aisku sudo nevalgau juolab is plastikiniu indu ar mikrobanges,labiau linkusi link Vidurzemio juros dietos,o burokai morkos-cia isvis man gyvybiskai svarbus,toliau kapoju Ruolios silke,o gyvulinio maisto tikrai neatsisakysiu-netikiu as jais......ypac teie kur rekauja per tv....

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 30, 13:11)
Galiu duoti kontakta mergaites, kuri man dare . Dariausi sia ziema. Visiskai neturejau antakiu ir blakstienu. Na blakstienu nepadare, o va antakiai superiniai gavosi. labai naturalus, kiekvienas plaukelis atskirai matosi. Ir svarbiausia, kad padare nemokamai, kai pasakiau, kad esu onkoligone. Vat smile.gif Saunuole mergina. Va smile.gif
Antakiai

Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti

tuoj zaliavalge pasidarysi....as siuo klausimu ramesne,aisku sudo nevalgau juolab is plastikiniu indu ar mikrobanges,labiau linkusi link Vidurzemio juros dietos,o burokai morkos-cia isvis man gyvybiskai svarbus,toliau kapoju Ruolios silke,o gyvulinio maisto tikrai neatsisakysiu-netikiu as jais......ypac teie kur rekauja per tv....

Lasinuku ir mesos tikrai dar neatsisakysiu, silke ir liuks ;)

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 30, 14:36)
<p>Lasinuku ir mesos tikrai dar neatsisakysiu, silke ir liuks ;)</p>

Teisingas maistas smile.gif Mes aviena dabar labai megstam. Neuzilgo vel pirksim, tik si karta eriuka.
Dar is ukininko (drauges brolis augina) uzsisakiau putpeles kiausiniuku. Pajamiau 100vnt smile.gif Valgysiu. Skaiciau, kad prie svytinimo ir chemijos mazina salutini poveiki. As vistu kiausinius valgau kas dien po du. Tai svarstau putpeliuku po kiek reiketu ikirst, kad patenkinti poreiki smile.gif
I dar is mamuko sodo vosokiu sodo gerybiu parsitempiu. Mamukas va dar nuskabe paskutinius brokoliukus. Prieinko zemuogiu, tai as jas po biskiuka, kad nepersistenkti su angliavandeniais. Oj moterytes, iveksim mes ta bruda, pamatysit, iveisksim!!!
Atsakyti

putpeliu kiausiniai 5 lygus 1 vistos,perkam pastoviai is vyro pazistamos jau antri metai,tiek vistu,tiek putpeliu.mes ir ansciau sss nevalgydavom,o dabar juolab.:)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 08 30, 18:25)
<p>putpeliu kiausiniai 5 lygus 1 vistos,perkam pastoviai is vyro pazistamos jau antri metai,tiek vistu,tiek putpeliu.mes ir ansciau sss nevalgydavom,o dabar juolab.smile.gif</p>

O kaip valgai? Zalius su lukstais? Virtus su lukstais? Virtus be lukstu? Papasakok.
Atsakyti
Undzinka,gavai až?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 08 30, 19:43)
Undzinka,gavai až?

Pries pora dienu? Gavau smile.gif
Atsakyti

Galiu duoti kontakta mergaites, kuri man dare . Dariausi sia ziema. Visiskai neturejau antakiu ir blakstienu. Na blakstienu nepadare, o va antakiai superiniai gavosi. labai naturalus, kiekvienas plaukelis atskirai matosi. Ir svarbiausia, kad padare nemokamai, kai pasakiau, kad esu onkoligone. Vat smile.gifSaunuole mergina. Va smile.gif
Antakiai

Wow Undzinka, gerai atrodo mikrobladingas kur darei, dėkui už rekomendaciją. Mano antakiai stipriai prabyrėjo per rugpjūtį, o dar du mėnesiai chemijos liko. Jei nepradės atauginėti, darysiuos ir aš, nusibodo kas rytą su pieštuku veidą "piešt", neturiu kantrybės. Kai kurioms prie paklitakselio jau plaukai atauginėja, bet aš dar ir carboplatiną varau, tai žiūrėsim kaip man bus, vis tik kitokia, agresyvesnė schema.

Gituks, pavydžiu tau valios, eina sau. Aš laikausi mitybos be cukraus didžiąją dalį laiko, bet dėl ketozės abejoju, manau kad nepasiekiu. Pasimatavau porą savaičių per cronometer.com - valgau perdaug angliavandenių ir baltymų, nors ir aliejus sėklas ir lašinį kapoju. Ir vis pasitaiko nuklydimų, nes vasara, kelionės, sunku laikytis ir susilaikyti. Nepaisant to, šiandien ryte svoris buvo 59.9 (ūgis 174), tai minus kokie penki kg nepaisant visų nuklydimų ir leidžiamų steroidų, kurie kaupia vandenį. Gal kai chemija baigsis ir organizmas atsigaus, pasilaikysiu griežtesnės dietos, o kol kas norisi jėgų turėti, nes ir kraujas labai krenta, silpnumas pareina. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 30 rugpjūčio 2017 - 19:12
QUOTE(Brazil @ 2017 08 30, 21:11)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71778302" data-time="1504084268">
<div>
<p>Galiu duoti kontakta mergaites, kuri man dare . Dariausi sia ziema. Visiskai neturejau antakiu ir blakstienu. Na blakstienu nepadare, o va antakiai superiniai gavosi. labai naturalus, kiekvienas plaukelis atskirai matosi. Ir svarbiausia, kad padare nemokamai, kai pasakiau, kad esu onkoligone. Vat vartotojo įkelta nuotraukaSaunuole mergina. Va vartotojo įkelta nuotrauka
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/ViktorijaMicroblading/photos/a.1190996184253021.1073741829.1189373331081973/1304245592928079/?type=3&theater'>Antakiai</a></p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Wow <strong>Undzinka</strong>, gerai atrodo mikrobladingas kur darei, dėkui už rekomendaciją. Mano antakiai stipriai prabyrėjo per rugpjūtį, o dar du mėnesiai chemijos liko. Jei nepradės atauginėti, darysiuos ir aš, nusibodo kas rytą su pieštuku veidą "piešt", neturiu kantrybės. Kai kurioms prie paklitakselio jau plaukai atauginėja, bet aš dar ir carboplatiną varau, tai žiūrėsim kaip man bus, vis tik kitokia, agresyvesnė schema.</p>
<p> </p>
<p><strong>Gituks</strong>, pavydžiu tau valios, eina sau. Aš laikausi mitybos be cukraus didžiąją dalį laiko, bet dėl ketozės abejoju, manau kad nepasiekiu. Pasimatavau porą savaičių per cronometer.com - valgau perdaug angliavandenių ir baltymų, nors ir aliejus sėklas ir lašinį kapoju. Ir vis pasitaiko nuklydimų, nes vasara, kelionės, sunku laikytis ir susilaikyti. Nepaisant to, šiandien ryte svoris buvo 59.9 (ūgis 174), tai minus kokie penki kg nepaisant visų nuklydimų ir leidžiamų steroidų, kurie kaupia vandenį. Gal kai chemija baigsis ir organizmas atsigaus, pasilaikysiu griežtesnės dietos, o kol kas norisi jėgų turėti, nes ir kraujas labai krenta, silpnumas pareina. </p>

Zinokit susisiekiau su antakiu meistrem, nelabai nori daryti , sako tegu bent menuo praeina po chemijos. Gali nesilaikyt, atmest organizmas. Man jau menesis kaip tik ir praejes po chemijos, ( ir mano net nenukrite antakiai )bet nuo spunduliu paskutiniu dar ne daug laiko. Tai vat ir as suabejojau. Gailiuosi, kad gydytojos nepaklausiau...
Undzinka, o jus po kiek laiko po chemijos daret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 30 rugpjūčio 2017 - 19:27
QUOTE(Naira @ 2017 08 30, 20:26)
Zinokit susisiekiau su antakiu meistrem,  nelabai nori daryti ,  sako tegu bent menuo praeina po chemijos. Gali nesilaikyt,  atmest organizmas. Man jau menesis kaip tik ir praejes po chemijos, ( ir mano net nenukrite antakiai )bet nuo spunduliu paskutiniu dar ne daug laiko. Tai vat ir as suabejojau. Gailiuosi,  kad gydytojos nepaklausiau...
Undzinka,  o jus po kiek laiko po chemijos daret?

As dariausi pries paskutine chemija, nes norejau kaledoms nebutu riuzavu parseliu:) Klausiau pas mergina, kuri man dare, sake atlieka procedura. Ir laikosi po siai dienai. Naira, parasykit Vika Skr. Ji man dare tame salone. Ir dare nemokamai. Tai jei jau pabaiget chemija galit drasiai eiti ir daryt. Na tikrai rekomenduoju sita meistre (kitu tame salone nezinau, susiduriau tik su sita). Nuosirdi ir maloni mergina. Dar apsitarem del spalvos, nuskausmino ir dirbo. Po gero menesio dariausi korekcija ir seseliavima.
Atsakyti