Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

.Gaila Sun kad tas spaudimas taip saudo :(

P.S. Nu niekaip neiseina atsakyti cituojant-visai vista pasidariau, spaudziu atsakyti, bet numeta i bendra eile  :unsure: 

Atsakyti

.Gaila Sun kad tas spaudimas taip saudo :(

P.S. Nu niekaip neiseina atsakyti cituojant-visai vista pasidariau, spaudziu atsakyti, bet numeta i bendra eile  :unsure:​ 

Ir siandien iki 200 buvo pakile 😯

Atsakyti

Tai as ir busiu pirmadieni ta, is rajono  :lol:  :lol:

Kai kalbejau telefonu jis man butu skyres karboplatina ir dar kazka is p raides, neisgirdau gerai. Manau, kad Tulytė skirs ta pati ka ir tau Babyte(parasysiu pirmadieni) Paskui nusikelsiu vizitus i kitas dienas-dabar tai truputi psichosomatika veikia-noriu greiciau greiciau.

Pasidariau kraujo tyrimus, tai uzsiimsiu kuo anksciau vieta, pvz 7  :lol:  Reikes nepamirsti paprasyti tu vaistu i pilva, nes kraujas tai vos norma :/

Po 4 chemo tai net netikrindavau kraujo po 3 dienu is kart ir leisdavaus ir tai vos atgaudavau jegas ir krauja iki kito karto,

***** kaaip atsibodo tas venu badymas :(

Kaip jus darotes kr tyrimus tik pries chemo ar darot ir tarpini? Ir leidziates vaistus atstatyti neutrofilus po 3 dienu ar pirma tyrimas paskui leidziates? 

Nes patirtis man sako pumpuok is karto :D

Po pirmos chemo tai vos pasivilkdavau 10 dienu, paskui darau tyrima-jis parodo, kad sudas tada leidziu vaistukus, tada vos atsigaunu arba ne :(

pegiliuotas doksorubicinas-tai tas pats caelyx-as,man per pirma nereikejo nieko leisti tik po visko eritrocitu mase.Sitas gi nuodas kala nuo pat pirmos.tai  as pasidaraiau krauja antradieni,bet ateity tai varysiu turbur prevenciskai...nors m,an ne is rajono vaziuot :D​ ai nzn.o siaip gali persibazuot i penktadieni nes paprastai uzsieny kas 4 savaites skiria,man kazkodel skyre kas tris.

Atsakyti

Kaip supratau iš patirties kitų patirties nugirstų pokalbių, nereiktų leistis iš karto, palaukti bent tris paras.

Atsakyti

Kaip supratau iš patirties kitų patirties nugirstų pokalbių, nereiktų leistis iš karto, palaukti bent tris paras.

Nezinau iskur mama sugalvojo iskart leistis anksciau. 

Atsakyti

Zmogus planuoja, o dievas juokias. Vaziuoju namo. Ketvirtadieni konsiliumas Rudaitis, pilvo chirurgas, Tulyte. Tada paskambins ir tars nuosprendi. Pasiruosiau tapkes, zuvi garuose su darzovem, spalvinimo knyga.  :lol: atsisveikinau su draugadraugais savaitei :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 28, 12:34)
<p>Zmogus planuoja, o dievas juokias. Vaziuoju namo. Ketvirtadieni konsiliumas Rudaitis, pilvo chirurgas, Tulyte. Tada paskambins ir tars nuosprendi. Pasiruosiau tapkes, zuvi garuose su darzovem, spalvinimo knyga.  lotuliukas.gif atsisveikinau su draugadraugais savaitei lotuliukas.gif​ </p>

Gituks...Na ka pasakyt...konsiliumas gerai. Daugiau galvu, daugiau nuomoniu. Tai dar nereiskia, kad gulsies i ligonine. Gal skirs nauja gydymo plana.
O spalvinimo knyga gerai:) Relaksas nerealus. As mandalu knyga jau nuspalvinau. Dabar kita spalvinu:) Vaikejam matyt ;)
Atsakyti

Zmogus planuoja, o dievas juokias. Vaziuoju namo. Ketvirtadieni konsiliumas Rudaitis, pilvo chirurgas, Tulyte. Tada paskambins ir tars nuosprendi. Pasiruosiau tapkes, zuvi garuose su darzovem, spalvinimo knyga.  :lol: atsisveikinau su draugadraugais savaitei :lol:​ 

Na rimta chebra susirinks!Trecias itariu V.Jotautas bus.O apie kokia tu savaite kalbi?Mane dabar biski "kalbasina" po chemijos,tai sunkiai daeina.... :D​ 

Atsakyti

Na as po chemo iskrisdavau mazdaug savaitei.

Atsakyti

nu jo ,man ir dabar panasiai,bet iskritimas zymiai  lengvesnis,tai as suprantu,tau bus svarstoma ir operacija?

Atsakyti

Siaip labai gerai kad laukiau Tulytes. Nes ji sako. Zidiniai lokalus, pirma aptarkim operacijos galimybes. Spesim  su chemoterapija. Rudaitis sako del pasaitu jokiu problemu. Sudetingesnis variantas skrandzio ir kepenu mazgas. Tai va pasitars ir nuspres.

Atsakyti

Man irgi Rudaitis minejo,kad pasaitai lengviau gydosi.

Atsakyti