.Gaila Sun kad tas spaudimas taip saudo
P.S. Nu niekaip neiseina atsakyti cituojant-visai vista pasidariau, spaudziu atsakyti, bet numeta i bendra eile
Tai as ir busiu pirmadieni ta, is rajono
Kai kalbejau telefonu jis man butu skyres karboplatina ir dar kazka is p raides, neisgirdau gerai. Manau, kad Tulytė skirs ta pati ka ir tau Babyte(parasysiu pirmadieni) Paskui nusikelsiu vizitus i kitas dienas-dabar tai truputi psichosomatika veikia-noriu greiciau greiciau.
Pasidariau kraujo tyrimus, tai uzsiimsiu kuo anksciau vieta, pvz 7 Reikes nepamirsti paprasyti tu vaistu i pilva, nes kraujas tai vos norma :/
Po 4 chemo tai net netikrindavau kraujo po 3 dienu is kart ir leisdavaus ir tai vos atgaudavau jegas ir krauja iki kito karto,
***** kaaip atsibodo tas venu badymas
Kaip jus darotes kr tyrimus tik pries chemo ar darot ir tarpini? Ir leidziates vaistus atstatyti neutrofilus po 3 dienu ar pirma tyrimas paskui leidziates?
Nes patirtis man sako pumpuok is karto
Po pirmos chemo tai vos pasivilkdavau 10 dienu, paskui darau tyrima-jis parodo, kad sudas tada leidziu vaistukus, tada vos atsigaunu arba ne
pegiliuotas doksorubicinas-tai tas pats caelyx-as,man per pirma nereikejo nieko leisti tik po visko eritrocitu mase.Sitas gi nuodas kala nuo pat pirmos.tai as pasidaraiau krauja antradieni,bet ateity tai varysiu turbur prevenciskai...nors m,an ne is rajono vaziuot ai nzn.o siaip gali persibazuot i penktadieni nes paprastai uzsieny kas 4 savaites skiria,man kazkodel skyre kas tris.
Zmogus planuoja, o dievas juokias. Vaziuoju namo. Ketvirtadieni konsiliumas Rudaitis, pilvo chirurgas, Tulyte. Tada paskambins ir tars nuosprendi. Pasiruosiau tapkes, zuvi garuose su darzovem, spalvinimo knyga. atsisveikinau su draugadraugais savaitei
Na rimta chebra susirinks!Trecias itariu V.Jotautas bus.O apie kokia tu savaite kalbi?Mane dabar biski "kalbasina" po chemijos,tai sunkiai daeina....