o kam Dygliui skambinai?
Babyte, labai dziaugiuosi, kad markeris sitaip gerai krenta!!! Super dusioj daug smagiau. O chemijas mes mokam iskesti, krauja mokam atstatyt. Svarbu veikia!!!!
Zinoma nenusileidziam! Nu kas ta chemija palyginus su gyvenimu:) O juk trecias kartas nemeluoja, ane Tai va prisiskaiciau apie ta vaista, plaukai nekrenta! Kas jau savaime neblogai, nes dabar beveik tobula plaukuosena mano:)
Mityba ir as palieku ta pacia, toliau mes ji badu marinsim. Tik va po vakarelio su kolegem kelias dienas svoris ne krito o augao nors valgiau taip pat, bet cia matyt del gerokai virsyto angliavandeniu kiekio tada O siandien va jau yra rezultatas, vel pradea kristi:) Tuo dziaugiuosi:) O zinot kas idomu, visi kas mane senai mate ir dabar pamato, sako, kad atrodau svytinti moteris ir labai gerai atrodau. Klausia ka darau:) O tada pas mane isijugia juodas onkojumoras ;) Sakau, gal tam , kad gerai atrodyt reikia susirgt veziu....che che che...
Babyte, labai dziaugiuosi, kad markeris sitaip gerai krenta!!! Super dusioj daug smagiau. O chemijas mes mokam iskesti, krauja mokam atstatyt. Svarbu veikia!!!!
Zinoma nenusileidziam! Nu kas ta chemija palyginus su gyvenimu:) O juk trecias kartas nemeluoja, ane Tai va prisiskaiciau apie ta vaista, plaukai nekrenta! Kas jau savaime neblogai, nes dabar beveik tobula plaukuosena mano:)
Mityba ir as palieku ta pacia, toliau mes ji badu marinsim. Tik va po vakarelio su kolegem kelias dienas svoris ne krito o augao nors valgiau taip pat, bet cia matyt del gerokai virsyto angliavandeniu kiekio tada O siandien va jau yra rezultatas, vel pradea kristi:) Tuo dziaugiuosi:) O zinot kas idomu, visi kas mane senai mate ir dabar pamato, sako, kad atrodau svytinti moteris ir labai gerai atrodau. Klausia ka darau:) O tada pas mane isijugia juodas onkojumoras ;) Sakau, gal tam , kad gerai atrodyt reikia susirgt veziu....che che che...
nu pavarot jus su tom dietom,as tai jau kurilaika atsisakiau saldumynu ,kuriuos labai megau ir miltu.dabar derliaus metas eikia cukinijas griauzt atsals gal galvoju dar kanapiu CBD pagert imunitetui.
Va taip va
As pasirinkau antradienius....
Aš dabar trečiadieniais. Galiu pasakyti - košmaras, žmonių minios, įtariu todėl, kad antradienį buvo Žolinė ir visus permetė kitai dienai, dabar dvigubos eilės. Kitąkart prašysiuos į ketvirtadienį
Gerų vaistų visoms, tegu įsisavina kaip reikia ir su geriausiais rezultatais!
Blogiausia diena pirmadienis is ryto-katastrofa!visi rajoniniai suvaziuoja.....as jau ne pirma karta einu penktadieni,tai kurortas cia.pridavus krauja nuejau kavinen nes ne vieno zmogaus nebuvo pas gydytoja,o atsakymo laukt valanda.Kraujas regis atsistate kiek as suprantu is tyrimo,o gydytojas matyt pasivalkiot isejo nes 4 zmones ir uzrakintas kabinetas:)
Gituk kazin schema kaippas mane gausiar kitokia?
Tai as ir busiu pirmadieni ta, is rajono
Kai kalbejau telefonu jis man butu skyres karboplatina ir dar kazka is p raides, neisgirdau gerai. Manau, kad Tulytė skirs ta pati ka ir tau Babyte(parasysiu pirmadieni) Paskui nusikelsiu vizitus i kitas dienas-dabar tai truputi psichosomatika veikia-noriu greiciau greiciau.
Pasidariau kraujo tyrimus, tai uzsiimsiu kuo anksciau vieta, pvz 7 Reikes nepamirsti paprasyti tu vaistu i pilva, nes kraujas tai vos norma :/
Po 4 chemo tai net netikrindavau kraujo po 3 dienu is kart ir leisdavaus ir tai vos atgaudavau jegas ir krauja iki kito karto,
***** kaaip atsibodo tas venu badymas
Kaip jus darotes kr tyrimus tik pries chemo ar darot ir tarpini? Ir leidziates vaistus atstatyti neutrofilus po 3 dienu ar pirma tyrimas paskui leidziates?
Nes patirtis man sako pumpuok is karto
Po pirmos chemo tai vos pasivilkdavau 10 dienu, paskui darau tyrima-jis parodo, kad sudas tada leidziu vaistukus, tada vos atsigaunu arba ne
Mamai vakar nebaige paskutines chemijos, pradejo lasint ir iskart i priimamaji. Sukilo vel spaudimas.
Mama po paros laiko leisdavos vaistus neutrofilams atstatyti. Si kart liepe po 7 paru leistis.
Sveikos