Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Sveiki, mano mamytei liko nedaug laiko, nzn kaip visą tai ištverti,su lyg kiekviena diena blogėja...kas susidūrėt su tokia situacija?kaip jūs ištvėrėt?

Didžiulė užuojauta Jums...

Nebuvau Jūsų situacijoje, tačiau mažu padėsiu. Sužinojusi diagnozę lankiau grupinius užsiėmimus, kur buvo žmonių, slaugančių ligonius - viena moteris neseniai palaidojusi mamą, kitos mažas sūnus serga onko liga. Jie sakė , kad jiems padėjo. Va šitie užsiėmimai, jie apie buvimą čia ir dabar (o ne savo galvoje su sunkiomis mintimis), bet ir apie susitvarkymą su sunkiomis emocijomis, yra aptarimų, žmonės dalijasi patirtimi, tai padeda, atpalaiduoja. Galite pasiklausti, ar priimtų dar vieną žmogų http://kraujas.lt/re...buti-samoningu/.

Taip pat galite tesiog apsilankyti pas psichologą (kurie dirba su onko ligoniais ar jų artimaisiais). Man kadaise labai patiko šis straipsnis, onkopsichologė Laura Bratikaitė http://www.iveikliga...ja/jei-sergi-tu

http://www.seimospsi...laura-bratikait

Na, ir visada yra malda.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 21 rugpjūčio 2017 - 18:24

Beje, vilnietėms - nuo praeitos savaitės "Kraujas" veda nemokamas mankštas onkoligoniams ir jų artimiesiems su olimpiete Vaida Žūsinaite - http://kraujas.lt/re...umo-uzsiemimai/

Reikia tik pasiklausti, ar dar yra vietų. Nors aš kai lankiau pavasarį/vasaros pradžioje, buvau apšalus kai ateidavome keturiese. Viduje sąlygos neprabangios, bet kai geras oras, užsiėmimai lauko terasoje.

Atsakyti

As po Santaros.Pridaviau krauja hemaglobinas 94,LYM 0,83,NEU 1,21  su krauju sikna vienu zodziu....reiks leistis vaistu,uztat zymuo kai kale zemyn  nuo 66 iki 27 ! ir jau normoj! o dar 4 chemijos etapai :)Svarbu vaistai macyja....

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 08 22, 13:56)
<p>As po Santaros.Pridaviau krauja hemaglobinas 94,LYM 0,83,NEU 1,21  su krauju sikna vienu zodziu....reiks leistis vaistu,uztat zymuo kai kale zemyn  nuo 66 iki 27 ! ir jau normoj! o dar 4 chemijos etapai :)Svarbu vaistai macyja....</p>

Kraują atstatys, o dėl žymens tai kaip smagu gi 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
vienai pažystamai itaria gimdos v.visa sustresavusi,isgirdo pas gydytoja tyrymu rezultatus,bet isidemejo tik H4 .ka aš žinau,sakau paklausiu mergaiciu 4u.gif Gal reiškia tie H4 ka nors?atsakykit prasau jei galit,aciu
Atsakyti

kol nebus histologinio tyrimo is patalogijos centro israso, niekas nieko neatspes.

Atsakyti

Kraują atstatys, o dėl žymens tai kaip smagu gi 4u.gif

susileidau jau vaistu atsatymui,manau varysiu penktadieni 3 etapa.Zinoma smagu,nes po pirmos tik 3 punktai zemyn nuejo,tikiuosi damus visa bruda,juolab,kad mano markeris informatyvus.ech antra vasara chemijoj maudausi :)

Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2017 08 23, 10:08)
sveiki 4u.gif
vienai pažystamai itaria gimdos v.visa sustresavusi,isgirdo pas gydytoja  tyrymu rezultatus,bet isidemejo tik H4 .ka aš žinau,sakau paklausiu mergaiciu 4u.gif Gal reiškia  tie H4 ka nors?atsakykit prasau jei galit,aciu

Sveika 4u.gif nereikia stresuot per anksti,gimdos"draugelis" vienas is geriausiu variantu,kaip baisiai beatrodytu,turiu patirti bendravimo su juo:-) dazniausiai operuoja,o po to ,istyrus ,suzinoma tiksliai situacija ir tolimesni veiksmai:-)
Papildyta:
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 08 23, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Deganti" data-cid="71767766" data-time="1503468048"><div><p>Kraują atstatys, o dėl žymens tai kaip smagu gi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>susileidau jau vaistu atsatymui,manau varysiu penktadieni 3 etapa.Zinoma smagu,nes po pirmos tik 3 punktai zemyn nuejo,tikiuosi damus visa bruda,juolab,kad mano markeris informatyvus.ech antra vasara chemijoj maudausi smile.gif</p>

Sekmes,jegu ir pergales 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 08 23, 13:21)
Sveika 4u.gif  nereikia stresuot per anksti,gimdos"draugelis" vienas is geriausiu variantu,kaip baisiai beatrodytu,turiu patirti bendravimo su juo:-) dazniausiai operuoja,o po to ,istyrus ,suzinoma tiksliai situacija ir tolimesni veiksmai:-)
Papildyta:

Sekmes,jegu ir pergales 4u.gif

http://ilovezozh.ru/...v-techenie-11-d
Papildyta:
QUOTE(Gyvensim @ 2017 08 23, 21:20)

Jeigu tai tiesa ir ateis pas mus...tai stebuklas..bet antras vaistas negirdetas,bent man..
Atsakyti
Rasau ir cia.
O as meginos prisduodu...Zodziu dare man KT. Situacija tokia. Kauluose progresavima sustabde. Nebeplinta. O va plauciuose ne verysad.gif Toliau progresuoja ir atsirado zidinukas kepenyse. Kas pikciausia, kad auglys buvo labai jautrus harmonui (95%). Turejo gerai pasiduoti gydymui. O nesuveike tamoksifenas ir dabar kur gavau faslodexa irgi nesuveike. Nuo antradienio startuoju su nauja chemija, leis kas savaite (3 savaites leidzia, tada 2 savaites pertrauka ir vel leidzia). 6 ciklai. Vaistas Vinorelbinas.
Dar isskaiciau, kad kruties vezys turi savybe keistis. Is tarkim HER2 neigiamo, patapti teigiamu. Tai gal mano jautrumas harmonui pasikeite? Reikes pasidomet. GAl mes ne tuom ji gydom...Zodziu esu truputi liudesyje, nes tikrai dariau viska kad neplistu, kad stabdyt...matyt ne viska padariau, o gal turiu tokia karma tiesiog....
Atsakyti
Udzinka, viską maximu poadarėt, net minčių kitokių neprileiskit mirksiukas.gif
Atsakyti

Oi Undzika, na nenusileidziam dar. Tu gi musu kovos dvasia- spyris uzpakalin, iskesim ta chemija. Pirmadieni ir as vaziuoju-antro sezono pirma dalis laukia. 

Siandien Digriui paskambinau, sakau, gydytojau liko nebaigtu reikalu ar galiu pirmadieni, sako, jo, atvaziuok pirmadieni-bus kaip tik Tulyte grizus. Na, as aisku melavau(pries tai paskambinus i skyriu issiaiskinau, kada jai baigiasi atostogos), nors blemb kaip sunku meluoti, kad tik dievas nenubaustu kokia sunkia liga  :bijau2: 

Del maisto-tai jau dvi savaites nuodemej gyvenu, cukru tai nevalgau, bet va uzsimanau kriauses ir nusiskynus suvalgau, uzsimanau burokeliu issiverdu ir suvalgau. biski ir as supykau, bet sau pazadejau nuo pirmadienio griztu prie keto

Atsakyti