Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Man atrodo, kai žmogus susiduria su liga, tai visi iki tol buvę pykčiai, stresai ar nuoskaudos nueina į antrą planą. Nes tada supranti, kaip viskas trapu, supranti, kad tai, kas iki šiol buvo problema tėra smulkmena, o dėl dalykų, kurie kėlė stresą imi nebesukti galvos.

Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 08 20, 15:31)
Onkologines ligas sukelia metų metus kauptos nuoskaudos, nesugebėjimas atleisti sau arba kitiems.
Atleiskit, paleiskit, pamirškit nuoskaudas ir pasveiksit. 4u.gif
[right][snapback]71764093[/snapback][/right]

cia veik tolygu, kaip nevaisingom seimom pasiulyti ''atsipalaiduoti'' wub.gif lyg nuo to atsirastu isoperuoti kiausintakiai, pvz biggrin.gif
izulu ir nekitaip unsure.gif
vezys(20proc) ir sirdies kraujagysliu ligos(55proc) yra vienos is dazniausiu mirties priezasciu lt 4u.gif tai pagal sita teorija visi tie zmones kaupe nuoskaudas ir negebejo atleisti? kliedesiai...
pateikiat kazkokius autorius, kurie jokios mokslines veiklos nevykde. galetume diskutuoti, jei ikeltumete medicininiu tyrimu rezultatus, statistika, mokslinius darbus, stebejimu rezultatus. bet sito nera, nes tai nesamone biggrin.gif
kam drumsciat ramybe? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 08 20, 14:31)
Onkologines ligas sukelia metų metus kauptos nuoskaudos, nesugebėjimas atleisti sau arba kitiems.
Atleiskit, paleiskit, pamirškit nuoskaudas ir pasveiksit. 4u.gif

Atsiprasau panele Hedy, Jus sergate? Visiems atleidote ir stebuklingai pasveikote? Ar palamia turit supratima kas yra onkologine liga? Gal nereikia cia skleisti sektantiniu ideju. Geriau eikite savanoriaui i vaiku onkologini r ju te vams bandykite aiskiti, kad ju metuku laiko vaikas metu metais kaupe nuoskaudas ir del to susigo veziu. O jei ims ir atleis - stebuklinai pasveiks.
Ar as cia viena nekenciu tokiu sveika marija ar yra ir daugiau...Atleidau. pamirsau, bet deja tebesergu, ka toliau daryt? Viska ka turiu padovanot kazkam? Ok, kas norit katinu? Atoduotu, jei tik pasveiksiu -atiduosiu! Hedy jamat mano katinus?

Papildyta:
QUOTE(Flioksė @ 2017 08 19, 12:03)
Atsiprašau, tik dabar patsebejau, jį iš kart paėmė, kai fb paskelbiau, liko tik bromelain kapsules su enzimais irgi geras dalykas prie v, daug apie ji prirašyta yra:

Paimciau, juk tikrai neoakenks ;0

QUOTE(Hedy @ 2017 08 20, 16:14)
Nustojau sirgti. mirksiukas.gif  Mano kitokios problemos buvo.

Tai jei pas JUs kitokios problemos, tai ir eikit ten, kur apie jas kalbama, o cia zmones bendrauja paliesti sios ligos, dainasi patirtimi ir isgyvenimais, o marijos radijos ir najos FB musm cia nereikia.

QUOTE(Hedy @ 2017 08 20, 16:45)
Vaikai taip pat serga nuo negatyvių emocijų. Pvz., kai man buvo 3 m., mirė tėvas, ir aš pradėjau blogai matyti. doh.gif
Jei negalit atleisti, tiesiog negalvokit apie tai. Jei keikiate kažkokį niekšą, jam nuo to blogiau nebus, o jums - taip. Visais būdais stenkitės pamiršti. ax.gif

Gal Jus panele neberasykit cia, visiems bus paprasciau. O jau atleisti ar ne, mes nusoresime pacios.
Atsakyti

Atsiprasau panele Hedy, Jus sergate? Visiems atleidote ir stebuklingai pasveikote? Ar palamia turit supratima kas yra onkologine liga? Gal nereikia cia skleisti sektantiniu ideju. Geriau eikite savanoriaui i vaiku onkologini r ju te vams bandykite aiskiti, kad ju metuku laiko vaikas metu metais kaupe nuoskaudas ir del to susigo veziu. O jei ims ir atleis - stebuklinai pasveiks.
Ar as cia viena nekenciu tokiu sveika marija ar yra ir daugiau...Atleidau. pamirsau, bet deja tebesergu, ka toliau daryt? Viska ka turiu padovanot kazkam? Ok, kas norit katinu? Atoduotu, jei tik pasveiksiu -atiduosiu! Hedy jamat mano katinus?

Mane irgi biesina "sveika marija" :lol: :lol: :lol:

Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2017 08 20, 23:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71764927" data-time="1503259266">
<div>
<p>Atsiprasau panele Hedy, Jus sergate? Visiems atleidote ir stebuklingai pasveikote? Ar palamia turit supratima kas yra onkologine liga? Gal nereikia cia skleisti sektantiniu ideju. Geriau eikite savanoriaui i vaiku onkologini r ju te vams bandykite aiskiti, kad ju metuku laiko vaikas metu metais kaupe nuoskaudas ir del to susigo veziu. O jei ims ir atleis - stebuklinai pasveiks.

Ar as cia viena nekenciu tokiu sveika marija ar yra ir daugiau...Atleidau. pamirsau, bet deja tebesergu, ka toliau daryt? Viska ka turiu padovanot kazkam? Ok, kas norit katinu? Atoduotu, jei tik pasveiksiu -atiduosiu! Hedy jamat mano katinus?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mane irgi biesina "sveika marija" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif</p>

Na aciu dievui ne as viena tokia.
Va siandien su buvusiom kolegem relaksavo pilnai:) Nusidejau visom savo dietom ir sveikai gyvensenai. Gerem vyma, valgem baklazumu kepsnius ir lesu deserta:) O jau kaip buvo gerai, kiek prisijuokem, prisinekejo. Vyras visas isveziojo po namus:) Tobulas sekmadienio pavakarys, TOBULAS. Ir dzin man visas tas vezys, lai anas paskesta vyne smile.gif
Atsakyti

Na aciu dievui ne as viena tokia.
Va siandien su buvusiom kolegem relaksavo pilnai:) Nusidejau visom savo dietom ir sveikai gyvensenai. Gerem vyma, valgem baklazumu kepsnius ir lesu deserta:) O jau kaip buvo gerai, kiek prisijuokem, prisinekejo. Vyras visas isveziojo po namus:) Tobulas sekmadienio pavakarys, TOBULAS. Ir dzin man visas tas vezys, lai anas paskesta vyne smile.gif

Liuks!!! :good: Teigiamos emocijos - geriausi vaistai!!! Aš irgi, kad ir nėr jėgų, bet tampau save visur ir plepu su draugais per daug, nors kartais pati jaučiu, kad "periboras". Kartais galvoju, kad pagulėti sveikiau butu :rolleyes:. Nes kai turėjau labai intensyvų laiką po vienos chm, labai ilgai neatsistatinėjo kraujo rodikliai ir reikėjo dar pridėti papildomai leidžiamų vaistų. Nežinau, gal tai sutapimas, bet aš galvoju taip. Bet psichologiškai vis tik lengviau ir ligą ištverti, ir ją naikinti :gun_bandana:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyta: 20 rugpjūčio 2017 - 22:39

O je, kiek cia daug visko. Pasirodo mus ir aplankė gyvenimo guru  :lol: 

Labai gera savaitgalį apturėjau. Visą laiką praleidom su šeima prie Olando kepurės, Klaipėdos senamiesty-ir pašokau ir padainavau, gal kiek itakos turėjo vynas  :mirksiukas: O oras oras, gaivus vejas, bangos -vaiksciojau vaiksciojau, meditavau, braidziau-mano toy terjeras nusikale visai, net nepagalvojau kad reiktu ji panesti, gulejau ant smelio, gaudziau saule pro debesis, zvengem, pliurpem-i Nida net nevaziavom, buvo ir taip gera. Uz triju dienu i darba, reiks pranesti, kad prasideda antras sezonas  :mirksiukas: 

Tik prašom neaiškinti mums apie gyvenima ir jausmus "aš beveik buvau susirgus veziu, bet pasveikau".

Atsakyti

as irgi buvau savaitgal isvykus,dvi dienas sporto renginy savanoriaut,tai apturejau ir plius 32 sestadieni visa diena lauke ir plius 18 su lietum sekmadieni-irgi lauke.Nors ir privargau fiziskai ,bet apturejau gera laika ir emocijas.Ir dar smagiai pasijuokiau is mus aplankiusio Sviesos ir Gerio isikunyjimo :D  skaiciau,ka kazkas cia nori  paskutine chemija nutraukti-tai sakyciau tai butu tas pats kas beveik perplaukus upe pasukti atgal...tie ciklai sugalvoti ne be reikalo,o kas liecia 6 ar 8,tai cia jau irgi nezinia,daktarai sako ,kad pernelyg daug gali pridaryti daugiau bedos bnei naudos...sia savaite varau i trecia,ipusesiu.

Atsakyti

Mes savaitgalį buvom Gardine. Mama norėjo, nes paskutinį kartą ten buvo prieš 30 metų, o dabr galima su turistine vienkartine viza nuvažiuoti. Ir Nidoj, ir Lenkijoj po gydymo pabaigos buvom. 

Žiūriu nuotraukas dabar. Plaukai mamos ataugę, akys laimingos. Atrodo, užrakintum laiką, kad viskas čia ir dabar sustotų. 

Atsakyti

Sveiki, mano mamytei liko nedaug laiko, nzn kaip visą tai ištverti,su lyg kiekviena diena blogėja...kas susidūrėt su tokia situacija?kaip jūs ištvėrėt?

Atsakyti
QUOTE(Erika Steponaviciene @ 2017 08 21, 12:53)
<p>Sveiki, mano mamytei liko nedaug laiko, nzn kaip visą tai ištverti,su lyg kiekviena diena blogėja...kas susidūrėt su tokia situacija?kaip jūs ištvėrėt?</p>

Nežinau ką pasakyti, tiesiog nera kito kelio kaip tai išgyventi, o kiekvienam manau savaip viskas vyksta .... kaip psichologiškai laikos pati mama?
Atsakyti
Kastuvėli, kaip tau sekasi? Ar vistik darė biopsiją ar paliko stebėjimui? Ar buvai kur nors kitur antros nuomonės?
Atsakyti