Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 20, 15:47)
galiu pasakyti tik vieną, gal tos nuoskaudos ir įtakoja kažkokį procentą susirgimų, deja išgijimo absoliučiai ne, tada jau gali kaip nori ir kam nori atleisti, bet be medikų pagalbos neišgyvesi  mirksiukas.gif

Aš nesiūlau nesigydyti. mirksiukas.gif Tik sakau, kad priežasties pašalinimas padidina šansus pasveikti. ax.gif
Atsakyti

O iš kur jūs tai žinote? :hmm:

Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2017 08 20, 16:02)
<p>O iš kur jūs tai žinote? hmm.gif
</p>

Domiuosi. Gyvenimas privertė. smile.gif
Atsakyti

Domiuosi. Gyvenimas privertė. smile.gif

Ir kai pradejot tiketi pasveikot? :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 20, 16:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Hedy" data-cid="71764215" data-time="1503234533"><div><p>Domiuosi. Gyvenimas privertė. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ir kai pradejot tiketi pasveikot? rolleyes.gif​ </p>

Nustojau sirgti. mirksiukas.gif Mano kitokios problemos buvo.
Atsakyti

Hedy, tai yra populiarioji psichologija ir ezoterika. Tik dar viena kažkieno tai nuomonė, o ne įrodymais grįsta teorija. Jos tikslas, na, pati suprantat....Kažkuriam laikui kol ją skaitai jinai užburia, tačiau su realiu gyvenimu nelabai turi ką bendro. Galima kažkokius momentus išsirinkti ir pritaikyti sau, savo motyvacijai, saves palaikymui, bet ne ligų gydymui. Aš tai vieno nesuprantu - kodėl, kai yra apendicitas, infarktas, insultas ir kt. ligos - yra kreipiamasi į medikus. Kai tik vėžys - tuoj prasideda būrimai iš kavos tirščių. Ir tiek žinovų atsiranda žinančių kaip liga atsiranda, kuo ją gydyti. Tik, deja, matom ką matom - nei tų priežasčių, nei gydymo metodų niekas nustaytyti iki šiol negali. P.S. Kadangi TIKĖJIMAS (nebūtinai religinis) kaip ir placebas daro stebuklus -  gal kažkam užtenka ir tokių paaiškinimų. Sėkmės!

Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 08 20, 14:31)
Onkologines ligas sukelia metų metus kauptos nuoskaudos, nesugebėjimas atleisti sau arba kitiems.
Atleiskit, paleiskit, pamirškit nuoskaudas ir pasveiksit. 4u.gif

O tai kaip su vaikais tada? Atleisti galbūt gali dievas, žmogus gali tik pasakyti, kad atleidžia, bet kaip galima atleisti girtam vairuotojui, kuris užmuša artimą žmogų, vaiką? Protas gali pasakyti, o kaip su širdim?
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2017 08 20, 16:31)
O tai kaip su vaikais tada? Atleisti galbūt gali dievas, žmogus gali tik pasakyti, kad atleidžia, bet kaip galima atleisti girtam vairuotojui, kuris užmuša artimą žmogų, vaiką? Protas gali pasakyti, o kaip su širdim?

Vaikai taip pat serga nuo negatyvių emocijų. Pvz., kai man buvo 3 m., mirė tėvas, ir aš pradėjau blogai matyti. doh.gif
Jei negalit atleisti, tiesiog negalvokit apie tai. Jei keikiate kažkokį niekšą, jam nuo to blogiau nebus, o jums - taip. Visais būdais stenkitės pamiršti. ax.gif
Atsakyti

Vaikai taip pat serga nuo negatyvių emocijų. Pvz., kai man buvo 3 m., mirė tėvas, ir aš pradėjau blogai matyti. doh.gif
Jei negalit atleisti, tiesiog negalvokit apie tai. Jei keikiate kažkokį niekšą, jam nuo to blogiau nebus, o jums - taip. Visais būdais stenkitės pamiršti. ax.gif

Tai kad kiti vaikai kudikiai serga. Nejaugi jie jau turi neapykanta. Nu zodziu....

Atsakyti
Man tai jau panasu i feisbuko"tiesas"....liko prisimint soda ir ,berods,abrikosu kauliukus...gaila bus ,jei zlugs si grupe..
Atsakyti

Apibendrinus galima pasakyti - kad net nereikia gylintis į atleidimų, nuoskaudų pamiršimo ir t.t. mechanizma. Tai labai elementari teorija. Be abejo, jei pykstame, nervinamės, nešiojamės nuoskaudą, tai mus sekina. Taip pat, kaip ir visi kiti rūpesčiai (darbo, namų, santykių ir kt.). Bet tai yra GYVENIMAS. Ir nuo to niekur nepabėgsim. Reziumė - kuo labiau viskas POFIK - tuo mažiau streso ir ligų.  :D  Tačiau ne visiems vienodai atseikėta tolerancija stresui, nevienodas jautrumo jausmas. Aišku, dar priedo paveldimumas ir genetika savo daro :rolleyes: 

Atsakyti

Apibendrinus galima pasakyti - kad net nereikia gylintis į atleidimų, nuoskaudų pamiršimo ir t.t. mechanizma. Tai labai elementari teorija. Be abejo, jei pykstame, nervinamės, nešiojamės nuoskaudą, tai mus sekina. Taip pat, kaip ir visi kiti rūpesčiai (darbo, namų, santykių ir kt.). Bet tai yra GYVENIMAS. Ir nuo to niekur nepabėgsim. Reziumė - kuo labiau viskas POFIK - tuo mažiau streso ir ligų.  :D  Tačiau ne visiems vienodai atseikėta tolerancija stresui, nevienodas jautrumo jausmas. Aišku, dar priedo paveldimumas ir genetika savo daro :rolleyes:

Labai teisingai pasakyta 👍

Atsakyti