Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2017 08 12, 21:04)
Fliokse, nedrysciau prasyt, bet mielai priglausciau B17

Atsiprašau, tik dabar patsebejau, jį iš kart paėmė, kai fb paskelbiau, liko tik bromelain kapsules su enzimais irgi geras dalykas prie v, daug apie ji prirašyta yra:

kadir pvz

http://enzimuterapij...-bromelaina-392

i Vilniu, Kauną, Šiaulius perduot turiu galimybę

o pirktas iš iherb.com
https://www.iherb.co...0-Veggie-Caps/7
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 08 19, 09:42)
Kaip faina,  kad 6 metus turit ramybe  4u.gif  linkiu,  kad jis ir nesugriztu 4u.gif
Man lygiai tas pats del silumos. Vietos nerandu..  noreciau amzinos ziemos 😀
O jus per tuos 6 metus ir nevaziuojat prie juros?  Ar kur i kelones?

As tikejaus po keliu men atsigaut ir i trasa 😊 maniau kad cia nuo svytinimo kol neisigaravo is manes...

4u.gif aciu:-) prie juros tai nevaziuoju,kazkaip netraukia,kodel net nezinau. Gal kad per ilgai nuovargis ir silpnumas laikosi..varom mudvi i antarktida,tikrai neperkaisim:-):-):-)
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 08 19, 10:02)
<p>O as galvojau, kad karstis veikia, nes v pabudo. Jooo tik atvesta ir sirdis atsigauna.</p>

Nea:-) man nuo pirmos vasaros po diagnozes sitas "rojus" prasidejo,operavo ir svytino velu rudeni....tik su metais gal ismoksti su situo gyventi,:-)
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2017 08 19, 11:32)
<p>Aš kaip tik po chemijų atsigavusi ėmiau pernešti karščius ir jais mėgautis. Prieš ligą man jau virš 25 būdavo negera, dabar prie +30 kaifuoju. biggrin.gif </p>

Va tai tau...tiesa,man chemijos pagailejo,tik svytino.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 18, 23:43)
As visad uz tai, kad viska reik pabaigt iki galo 😊</p>

O kas žino, kur tas galas ir kiek kam jo reikia?Pav. man chemikė nutraukė dvi chemo, nes po taksanų buvo baisiai, apžiūrėjo, pasakė, kad geriau mirt nuo vėžio, nei nuo pašalinių...Du metus pratraukiau po agresyvaus krūties v.gydymo, nežinau, kaip toliau bus, labai sakyčiau čia viskas individualu, kita gavo visas ir deja po metų jau negerumai, todėl medikai ir linkę kartoti, jei žinotume kodėl vieni gaudami stiprią chemiją atkrenta, o kiti tik išoperuoti pasveiksta, tai pagydytume visus, o dabar ši liga labai mėgstanti migruoti, vienus pasirenka, kitus atmeta....Aš pav. negaliu gerti tamoksifeno, man labai bloga, na ir nebegeriu, gyd. sakė , kad rizikuoju, gal būt ir rizikuoju, bet nematau išeities...visom daug sveikatos, nusiteikimo, optimizmo ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti

O kas žino, kur tas galas ir kiek kam jo reikia?Pav. man chemikė nutraukė dvi chemo, nes po taksanų buvo baisiai, apžiūrėjo, pasakė, kad geriau mirt nuo vėžio, nei nuo pašalinių...Du metus pratraukiau po agresyvaus krūties v.gydymo, nežinau, kaip toliau bus, labai sakyčiau čia viskas individualu, kita gavo visas ir deja po metų jau negerumai, todėl medikai ir linkę kartoti, jei žinotume kodėl vieni gaudami stiprią chemiją atkrenta, o kiti tik išoperuoti pasveiksta, tai pagydytume visus, o dabar ši liga labai mėgstanti migruoti, vienus pasirenka, kitus atmeta....Aš pav. negaliu gerti tamoksifeno, man labai bloga, na ir nebegeriu, gyd. sakė , kad rizikuoju, gal būt ir rizikuoju, bet nematau išeities...visom daug sveikatos, nusiteikimo, optimizmo ir geros nuotaikos 4u.gif

Tai as ir turejau omenyje , jei gydytoja rekomenduoja tai ir reik pabaigt. Nemanau, kad gydytoja verstu gydytis, jei jau labai blogai :)

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 16, 10:49)
<p>Dar nusipirkau spalvavimo knyga ir daug spalvotu tusinuku-bandysiu dailes terapija uzsiimti. Vakar taip sedziu ir kad davė to dezinfekavimo skyscio kvapas is dienos stacionaro, nu galvoju, visai stogas vaziuoja-paskui supratau, seima arbuzą "naikino". Reiskia, arbuzo kvapo terapija laukia pusei metu biggrin.gif</p>

Jau kelinta karta skaitau senasias temas..dabar pagavojau,.GABIJA. esant problemoms ,daug rase apie saviitaiga,joga,meditacija,minejo,kad padejo...manau paieskoj ivedus nika surast nesunku...
Atsakyti
Tevas atlaike 4 chemijas, dabar nutrauke ir paskyre svitinima. Is pradziu galvojau, kad gerai, bet kuo toliau skaitau apie tai, tuo baisiau daros.... Gal kas gali papasakoti apie savijauta svitinimo metu? Musu atveju bus svitinami plauciau (tiksliau, vienas plautis).
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2017 08 19, 15:31)
O kas žino, kur tas galas ir kiek kam jo reikia?Pav. man chemikė nutraukė dvi chemo, nes po taksanų buvo baisiai, apžiūrėjo, pasakė, kad geriau mirt nuo vėžio, nei nuo pašalinių...Du metus pratraukiau po agresyvaus krūties v.gydymo, nežinau, kaip toliau bus, labai sakyčiau čia viskas individualu, kita gavo visas ir deja po metų jau negerumai, todėl medikai ir linkę kartoti, jei žinotume kodėl vieni gaudami stiprią chemiją atkrenta, o kiti tik išoperuoti pasveiksta, tai pagydytume visus, o dabar ši liga labai mėgstanti migruoti, vienus pasirenka, kitus atmeta....Aš pav. negaliu gerti tamoksifeno, man labai bloga, na ir nebegeriu, gyd. sakė  ,kad rizikuoju, gal būt ir rizikuoju, bet nematau išeities...visom daug sveikatos, nusiteikimo, optimizmo ir geros nuotaikos  4u.gif

Onkologines ligas sukelia metų metus kauptos nuoskaudos, nesugebėjimas atleisti sau arba kitiems.
Atleiskit, paleiskit, pamirškit nuoskaudas ir pasveiksit. 4u.gif
Atsakyti

Onkologines ligas sukelia metų metus kauptos nuoskaudos, nesugebėjimas atleisti sau arba kitiems.
Atleiskit, paleiskit, pamirškit nuoskaudas ir pasveiksit. 4u.gif

Jus turbut juokaujat?

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 20, 14:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Hedy" data-cid="71764093" data-time="1503228707"><div><p>Onkologines ligas sukelia metų metus kauptos nuoskaudos, nesugebėjimas atleisti sau arba kitiems.
Atleiskit, paleiskit, pamirškit nuoskaudas ir pasveiksit. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jus turbut juokaujat?</p>

Pasidomėkit dvasinėmis ligų priežastimis. Paskaitykit Liz Burbo, Luule Viilmos, Luizos Hej, V.Sinelnikovo ir kt. autorių knygas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 08 20, 15:33)
Pasidomėkit dvasinėmis ligų priežastimis. Paskaitykit Liz Burbo, Luule Viilmos, Luizos Hej, V.Sinelnikovo ir kt. autorių knygas. ax.gif

Svarbiausia neturėti jokių turtų, o kas juos turi laiku juos "padovanoti" kokia nors dvasines ligas gydančiai organizacijai arba asmeniui , tada pasveikstama tą pačia akimirką
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 20, 15:38)
Svarbiausia neturėti jokių turtų, o kas juos turi laiku juos "padovanoti" kokia nors dvasines ligas gydančiai organizacijai arba asmeniui , tada pasveikstama tą pačia akimirką

Jeigu tuo tikit... Tada taip. biggrin.gif Kitais atvejais - ne.
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 08 20, 15:43)
Jeigu tuo tikit... Tada taip. biggrin.gif  Kitais atvejais - ne.

galiu pasakyti tik vieną, gal tos nuoskaudos ir įtakoja kažkokį procentą susirgimų, deja išgijimo absoliučiai ne, tada jau gali kaip nori ir kam nori atleisti, bet be medikų pagalbos neišgyvesi mirksiukas.gif
Atsakyti