Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(kastuvas @ 2017 08 16, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71759291" data-time="1502872116"><div><p>Sakykit, nukritę leukocitai iki 2 laipsnio, čia labai blogai? vartotojo įkelta nuotrauka

Paskambino daktarė, kažkokius vaistus leis...</p></div></blockquote><p>Nieko blogo, pasileisit vaistus ir atsistatys per porą dienų. Tik dabar esi imlesnė infekcijoms, tai venk masinio susibūrimo vietų, arba eik ten su medicinine kauke ir maitinkis kol kraujas atsistatyd termiskai apdorotu maistu smile.gif čia kas antram būna taip. Nieko baisaus.</p>

dėkui 4u.gif
Atsakyti

Parašykit, merginos, kaip jums sekasi, o čia mes tik kelios... Va su vardais visai pamirštu. Rašė tokia jauna moteris iš Latvijos apie savo vyra, kuriam prostatos lyg vezys buvo rastas. Kaip sekasi? Kaip Sun tavo mamai reikalai? Ir ,apskritai, parašykit  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 18, 19:39)
<p>Parašykit, merginos, kaip jums sekasi, o čia mes tik kelios... Va su vardais visai pamirštu. Rašė tokia jauna moteris iš Latvijos apie savo vyra, kuriam prostatos lyg vezys buvo rastas. Kaip sekasi? Kaip Sun tavo mamai reikalai? Ir ,apskritai, parašykit  huh.gif​ </p>

Rasau☺viskas liuks,6 metai ramybes ,kuomet karsciai baigsis bus visai gerai:-) po situ onko nuotykiu visiskai nepernesu saules ir virs +16 man jau negera:-) laikau uz jus kumscius,kad nugaletumet visas bedas:-)
Atsakyti

Parašykit, merginos, kaip jums sekasi, o čia mes tik kelios... Va su vardais visai pamirštu. Rašė tokia jauna moteris iš Latvijos apie savo vyra, kuriam prostatos lyg vezys buvo rastas. Kaip sekasi? Kaip Sun tavo mamai reikalai? Ir ,apskritai, parašykit  :huh2:​ 

21 leis paskutine chemija. Neleidzia jos atsisakyti. Labai tikiuosi lengvai pernes ir nebus bedu su kraujospudziu.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 18, 22:16)
21 leis paskutine chemija. Neleidzia jos atsisakyti. Labai tikiuosi lengvai pernes ir nebus bedu su kraujospudziu

Jau vien tai, kad paskutine, pades istverti visas negandas ir negeroves. Juk paskutine!!! Galima net susokti koki kovos soki ar lietaus:) Svarbu tiket, kad tas pades smile.gif
Atsakyti

Jau vien tai, kad paskutine, pades istverti visas negandas ir negeroves. Juk paskutine!!! Galima net susokti koki kovos soki ar lietaus:) Svarbu tiket, kad tas pades smile.gif

Taip taip as ir taip sakau. Zinoma padeda ir pades 😊

Atsakyti

Irgi labai noriu su dviračiu, bet be šansų nors kiek pasivažinėti. Man irgi laukia paskutinė chm. Tik tai ir guodžia, nes labai blogai jaučiuosi po jų. Silpnumas laikosi jau iki sekančios chm. Labai labai sulėtėjusios apsukos. O po sulašinimo, tai vilku staugti  norisi - puokštė šalutinių....Vis dar mąstau gal atisakyti tos paskutinės? :hm: Ir viliuosi, kad iki dviračių sezono uždarymo atsigausiu :victory2:

Atsakyti

Irgi labai noriu su dviračiu, bet be šansų nors kiek pasivažinėti. Man irgi laukia paskutinė chm. Tik tai ir guodžia, nes labai blogai jaučiuosi po jų. Silpnumas laikosi jau iki sekančios chm. Labai labai sulėtėjusios apsukos. O po sulašinimo, tai vilku staugti  norisi - puokštė šalutinių....Vis dar mąstau gal atisakyti tos paskutinės? :hm: Ir viliuosi, kad iki dviračių sezono uždarymo atsigausiu :victory2:

As visad uz tai, kad viska reik pabaigt iki galo 😊

Atsakyti

Jo jo Tyta priminei ta jausma.kai viskas kaip suletintam filme :D

jokiu budu nenutraukit gydymo.

Man tik toks itarimas, kad NVI vyksta 8 kartai, o Santarose tik 6.su mano diagnoze :/

Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 08 18, 22:27)
Rasau☺viskas liuks,6 metai ramybes ,kuomet karsciai baigsis bus visai gerai:-) po situ onko nuotykiu visiskai nepernesu saules ir virs +16 man jau negera:-)  laikau uz jus kumscius,kad nugaletumet visas bedas:-)

Kaip faina, kad 6 metus turit ramybe 4u.gif linkiu, kad jis ir nesugriztu 4u.gif
Man lygiai tas pats del silumos. Vietos nerandu.. noreciau amzinos ziemos 😀
O jus per tuos 6 metus ir nevaziuojat prie juros? Ar kur i kelones?

As tikejaus po keliu men atsigaut ir i trasa 😊 maniau kad cia nuo svytinimo kol neisigaravo is manes...
Atsakyti

O as galvojau, kad karstis veikia, nes v pabudo. Jooo tik atvesta ir sirdis atsigauna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 19 rugpjūčio 2017 - 09:03

Aš kaip tik po chemijų atsigavusi ėmiau pernešti karščius ir jais mėgautis. Prieš ligą man jau virš 25 būdavo negera, dabar prie +30 kaifuoju. :D 

Atsakyti