Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Aciu merginos, laikausi tikrai gerai ;), gal, kad nieko neskauda. Na, nuverkiau posmeli ir pirmyn, neistizau, tik dabar skubu prisigaminti "greitu sriubu", konservu. Aisku kartais pasijauciu kaip luuzeris-"mitybos guru susirgo veziu". 

Beje mitybos nekeičiu, tik leidžiu sau daugiau kalorijų. Leksiu si savaitgali prie juros i Nida, o i Santaras tai tik nuo 28 šausiu-grizta Tulyte, jaučiu pasirinksiu kokį trečiadienį, gal mažiau žmonių bus.

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 08 11, 08:57)
As jau baigineju savo gydyma,  liko pora proceduru. (Gimdos kaklelio 2b st)(ir dar as po operaciju,  viskas isoperuota)

Gal patarsit kokiu tyrimu reikalaut?  Po operacijos, geguzes men operavo, nieks manes ir netikrino  wub.gif ar cia paciai ieskotis daktaru ar ir nereikia  wub.gif
Gavau chemiju, spinduliu ir brachiterapiju.
Kas po tokio gydymo priklauso? pasidalinkit,  kokius tyrimus dare,  gal sanatorijos nemokamai priklauso?
Kada galima maudytis po gydymo?
Kaip suprantu sauleje but negalima? 
Naira sveikinu iveikus si sunku laikotarpi ;)
Del sanatorijos kreipkites i reabitologa, bet is kart po gydymo priklauso kazkas ;) Kuri laika vengiau karstos vonios, saunu...Po gydymo pirmus dvejus metus kas 3 men busi tikrinama onkoginekologo ( pasiteirauk kokia tvarka ), man kas 6 men gydytoja dar skiria MRT. Tema tyliai paskaitau, visoms kovojancioms stiptybes !
Atsakyti
QUOTE(Swissgirl @ 2017 08 15, 17:24)
Naira sveikinu iveikus si sunku laikotarpi ;)
Del sanatorijos kreipkites i reabitologa, bet is kart po gydymo priklauso kazkas ;) Kuri laika vengiau karstos vonios, saunu...Po gydymo pirmus dvejus metus kas 3 men busi tikrinama onkoginekologo ( pasiteirauk kokia tvarka ), man kas 6 men gydytoja dar skiria MRT.                              Tema tyliai paskaitau, visoms kovojancioms stiptybes !

Dekui 4u.gif
Kazin dideles eiles pas onkoginekologus? Gal jau dabar registruotis 😊
Dar daktares gal pavyks paklausinet visko.
Ai, gal sanatorijos ir neprasysiu. Arteja rugsejo 1, berniukas pirmokas, reikia nuvest. Ir siaip geriau but man namie , jei tes biuleteni, del vaiku.
4u.gif
Atsakyti

Beje mitybos nekeičiu, tik leidžiu sau daugiau kalorijų. Leksiu si savaitgali prie juros i Nida, o i Santaras tai tik nuo 28 šausiu-grizta Tulyte, jaučiu pasirinksiu kokį trečiadienį, gal mažiau žmonių bus.

Teisingai-islekus visas slamstas uzsimirsta,as su bseima praleidau  tris puikias dienas Jurmaloje!!!

Atsakyti

Dar nusipirkau spalvavimo knyga ir daug spalvotu tusinuku-bandysiu dailes terapija uzsiimti. Vakar taip sedziu ir kad davė to dezinfekavimo skyscio kvapas is dienos stacionaro, nu galvoju, visai stogas vaziuoja-paskui supratau, seima arbuzą "naikino". Reiskia, arbuzo kvapo terapija laukia pusei metu :D

Atsakyti

P.S. bandziau gabaliuka suvalgyt, nu blyn kad saldziai slykstu, matyt atpratau nuo saldumo per metus ;)

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 16, 11:49)
<p>Dar nusipirkau spalvavimo knyga ir daug spalvotu tusinuku-bandysiu dailes terapija uzsiimti. Vakar taip sedziu ir kad davė to dezinfekavimo skyscio kvapas is dienos stacionaro, nu galvoju, visai stogas vaziuoja-paskui supratau, seima arbuzą "naikino". Reiskia, arbuzo kvapo terapija laukia pusei metu biggrin.gif</p>

O jūs negalite valgyt arbūzo? nes man tai vienintelis patiekalas, kuris nesmirdėjo ir galėjau valgyt biggrin.gif ir dabar dar vis noriu, nuima pykinimą ir atgaivina lyg smile.gif
Atsakyti

mane tai tas dienos stacionaro kvapas slegia ir migdo.varysiu jau kita savaite 3 leidimuisi,sita chemija zenkliai lengvesne,visa Jurmala dviraciu ismaliau :),kad tik pamacytu !

Atsakyti

susidvejino :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 16 rugpjūčio 2017 - 10:19
Sakykit, nukritę leukocitai iki 2 laipsnio, čia labai blogai? verysad.gif

Paskambino daktarė, kažkokius vaistus leis...
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 16, 10:49)
<p>Dar nusipirkau spalvavimo knyga ir daug spalvotu tusinuku-bandysiu dailes terapija uzsiimti. Vakar taip sedziu ir kad davė to dezinfekavimo skyscio kvapas is dienos stacionaro, nu galvoju, visai stogas vaziuoja-paskui supratau, seima arbuzą "naikino". Reiskia, arbuzo kvapo terapija laukia pusei metu biggrin.gif</p>

Gituks, as jau senai spalvinu:) Nuo anuku slepiu savo piestukus, nes pirkau gerus minkstus, lengvai piesiancius. Man labai patinka.
Atsakyti

Sakykit, nukritę leukocitai iki 2 laipsnio, čia labai blogai? verysad.gif

Paskambino daktarė, kažkokius vaistus leis...

Nieko blogo, pasileisit vaistus ir atsistatys per porą dienų. Tik dabar esi imlesnė infekcijoms, tai venk masinio susibūrimo vietų, arba eik ten su medicinine kauke ir maitinkis kol kraujas atsistatyd termiskai apdorotu maistu :) čia kas antram būna taip. Nieko baisaus.

Atsakyti