Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Matyt cia tas atostogu chaosas,kai visa gauja ant vieno supuola.....gelezines kantrybes reikia,nors kai buvau  pernai panasiu laiku  tai buvo gan ramus ir kalbus.

Atsakyti

Na va sedziu prie KT gurksnoju ta kontrastini bruda. Turiu atsiprasyti Diglio. Pasirodo zmogus tikslu laika uzrases buvo ant siuntimo. Ne vis,i kas ziuri- mato  :oh:  :oh:  :oh:  :oh:pamaciau tik siandien registraturoj  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 10, 11:40)
<p>Na va sedziu prie KT gurksnoju ta kontrastini bruda. Turiu atsiprasyti Diglio. Pasirodo zmogus tikslu laika uzrases buvo ant siuntimo. Ne vis,i kas ziuri- mato  doh.gif  doh.gif  doh.gif  :oh:pamaciau tik siandien registraturoj  lotuliukas.gif​ </p>

O man sake, kad reikia negurksnoti, o isgerti ta skysti.Nors pala...gal man duoda ne kontrastini...a velnias ten juos zino...ka jie ir kada duoda...
Atsakyti

Vakare puslitri, ryte stikline ir kada pasako sesute pries KT. Susiversti nereikia. Tiesiog gurksnis palaukiu gurksnis taip ir gaunasi "gurksnojimas"  :D​ 

Atsakyti
Sveiki. Šiandien lygiai penki mėnesiai kaip maitinuosi pagal ketomitybos planą. -27kg. Vakar buvo atlikti kraujo ir šlapimo tyrimai (visgi 5 mėnesiai nemažai). Hemoglobinas ir visi kiti kraujo rodikliai puikus, kepenų ir skydliaukės harmonai ir fermentai normoje, ketonu 15, Pasak gydytojos - as absoliučiai sveika, jokių nukrypimų.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 10, 20:20)
Sveiki. Šiandien lygiai penki mėnesiai kaip maitinuosi pagal ketomitybos planą. -27kg. Vakar buvo atlikti kraujo ir šlapimo tyrimai (visgi 5 mėnesiai nemažai). Hemoglobinas ir visi kiti kraujo rodikliai puikus, kepenų ir skydliaukės harmonai ir fermentai normoje, ketonu 15, Pasak gydytojos - as absoliučiai sveika, jokių nukrypimų.

thumbup.gif clap.gif
Atsakyti

:4u:

Atsakyti
As jau baigineju savo gydyma, liko pora proceduru. (Gimdos kaklelio 2b st)(ir dar as po operaciju, viskas isoperuota)

Gal patarsit kokiu tyrimu reikalaut? Po operacijos, geguzes men operavo, nieks manes ir netikrino wub.gif ar cia paciai ieskotis daktaru ar ir nereikia wub.gif
Gavau chemiju, spinduliu ir brachiterapiju.
Kas po tokio gydymo priklauso? pasidalinkit, kokius tyrimus dare, gal sanatorijos nemokamai priklauso?
Kada galima maudytis po gydymo?
Kaip suprantu sauleje but negalima? Nes as beveik alpstu ir pykina kai tik pasvilina ta saule. Man jau ir 20 silumos kosmaras.

Ir dar, ar naudojat pazastim dezidoranta drikol? smile.gif ar tikrai jis kenksmingas? As be jo negaliu ...
Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 10, 21:20)

Bet tai turbut daug valios reikia tokiai dietai wub.gif dar jeigu seimai gamint reikia... vis stebiuosi kokia jus stipri 4u.gif
Sveikatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 08 10, 14:39)
<p>Vakare puslitri, ryte stikline ir kada pasako sesute pries KT. Susiversti nereikia. Tiesiog gurksnis palaukiu gurksnis taip ir gaunasi "gurksnojimas"  biggrin.gif </p>

O man pasake berods 1.5 litro praskiesti su ta ampule ir padalint i 3 dalis. 1 dali vakare isgert, kita ryte ir dar viena pries pat procedura. Tai tiek prigerus galvojau, kad man ten plys biggrin.gif kad proceduros neiskentesiu 😊
Atsakyti

Dėl dezodoranto-atradau tokią gerą naminę priemonę-sodą. Taip taip soda. Mano draugė, tai sumaiso su citrinos zievele, as kelis lasus uzlasinau eter alieju. Issimaudai i saujele brukst per pazasti. Kai susila eter aliejai maloniai dvelkia. Jokio prakaito kvapo. Eterinius aliejus tai tik aukstos kokybes reikia naudot arba natur produkt-zieveles visokias. Mano dukra bande ir patiko, tik sako, viskas gerai, tik prakaitavimo nesustabdo tik kvapo nera.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 11, 13:25)
<p>Dėl dezodoranto-atradau tokią gerą naminę priemonę-sodą. Taip taip soda. Mano draugė, tai sumaiso su citrinos zievele, as kelis lasus uzlasinau eter alieju. Issimaudai i saujele brukst per pazasti. Kai susila eter aliejai maloniai dvelkia. Jokio prakaito kvapo. Eterinius aliejus tai tik aukstos kokybes reikia naudot arba natur produkt-zieveles visokias. Mano dukra bande ir patiko, tik sako, viskas gerai, tik prakaitavimo nesustabdo tik kvapo nera.</p>

Zinau sita recepta, bet dricol stebuklus daro 😀
Atsakyti
Naira, sakykit savo gydytojai (onkolgei ar pas ka dabar lankotes), kad norit i sanatorija, nes niekas Jums neasiulys. Duos siuntima pas reabilitologa, o ten jau skuskites visais esamais ir nesamais blogumais:) Svarbu nepraleisti laiko, kada galima isvaziuot i sanatorija.
Del dezodoranto. As galu naudit tik kristalini (pasalinti pazasties limfmazgiai). O kai buvau sanatorijoje, buvau ji pamirsus, ten pirkti nebuvo, tai ka pirkausi soda ir naudojau:) O ka daryt smile.gif

Ir dar...Naira, nei as labai stipri nei ka. Tiesiog as nusprendziau, kad man reikia numesti svorio, kad reikia ta bruda badu numarinti ir kad dar noriu kazkiek pagyventi. Ir aplamai as netikiu, kad as sergu, vat smile.gif Ir darau ka noriu! Ir dzin, kad nu nelabai gerai pasirodo man plaukti, nes metastazes kauluose, bet as plaukiu ir nuo to kaifuoju. Va rudeniop planuojam pradet keliauti po Lietuva. Pora dienu (iavaziuoji, pasiuri, panakvoji ir gryzti). Dar noreciau pabandyti arba joga arba thay chi. Man visad grazu buvo stebeti, kaip jie viska taip letai, plastiskai daro, bet visad komplekasavau del storumo. O dabar zinokit dzin. Baseine duse jau nebesislepiu (zinoma jei yra vaiku, tai pasistengiu, kad mane maziau matytu), o nuo suaugusiu nebesislepiu. Jei kazkam nemalonu ziuret, lai neziuri, man dzin! Vezys ne koks sifilis, jis neuzkreciamas ir near gedinga liga. Noreciau dar syki nuvaziuot i savo mylimus KAnarus, aplankyt kitas salas, ne tik Tenerife. Zodziu planu ir noru yra smile.gif
Aj ir dar smile.gif As gi supermoteris lady.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 11 rugpjūčio 2017 - 12:58

Sveikos, yra KTatsakymas  :cry2: 

Vykstu i Vilniu 25. Kaip supratau 2 chemo bus. 

Matomi daugybiniai susiliejantys židiniai riestinės žarnos pasaite iki 15 mm.

Skrandžio kepenų raištyje matomi riebalinio audinio sutankėjimai iki 8 mm.

:cry2:  :cry2:  :cry2: 

Atsakyti