Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

20726884_1779189925454488_64829842_o.jpg

Atsakyti

neiššifruoju :D sesute buvo pamiršusi pranešti, kad man paskirta echoskopija, tai nuvede greitai kol dar gydytoja dirbo ir padare, tai vakar daug žveriu nušoviau vienu šuviu :D

Ir po to rašydama ta kabineta kur vyks svarstymas arba blogai uzrase arba teks surasti 2116 :D

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 08, 08:27)
<p>neiššifruoju biggrin.gif sesute buvo pamiršusi pranešti, kad man paskirta echoskopija, tai nuvede greitai kol dar gydytoja dirbo ir padare, tai vakar daug žveriu nušoviau vienu šuviu biggrin.gif</p><p>Ir po to rašydama ta kabineta kur vyks svarstymas arba blogai uzrase arba teks surasti 2116 biggrin.gif</p>

Gituks smile.gif Mano akiai tai 246kabinetas smile.gif
Atsakyti

Logiška visai Undzika ;)-pradesiu nuo 246-cia NVI Aciu

Atsakyti

Pridaviau krauja siandien,viskas geriau nei po pirmos chemijos tik hemoglobinas keliais punktais nukrito.reikes buroku pagerti ir ikru saukstais pavalgyti :)

Atsakyti

Reik ir man pakelt maximaliai visus rodiklius. Ruošk roges vasara  :mirksiukas:​ Nes leukocitai vos norma ir kiti dar nelabai aukstumoj. 

Atsakyti
Gituks, na ka nusprende konsiliumas? Laukiam gi labai geru ziniu. Parasyk, ka sake.
Atsakyti

Kaip tik grizineju. Tas zodis, kurio neprisiminiau yra koreliacija :) Su krutimis viskas ciki piki. Ziauriai faina radiologe. Paaiskino viska nu vnz paplepejom. Tik va vel nepaziurejau I pavarde. Kaip supratau vedeja. Na grizusr pragooglnsiu nuotraukas gal atpazinsiu jei nepamirsiu kaip atrode :D po geru ziniu lekiau I Santara. Diglys paskyre KT. Rytoj!!!! is pokalbio jo su KT registratura supratau, kad atsilaisvino vieta, nes :( Nu vnz kita savaite jau zinosiu kas cia man  :4u:​ 

Atsakyti

Ir kab. Buvo 246 Undzika ;)

Atsakyti

Nu vnz kita savaite jau zinosiu kas cia man  :4u:​ 

o gal ir nezinosi :) man KT nieko neparode :) ir tuo dziaugiausi.....smagiau markeri gydyt :)Na va ziurek koks kietas Diglys! as savaite  skubios KT laukiau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 09 rugpjūčio 2017 - 15:56

Aciu uz patarimus visus Babyte ;)

Atsakyti

Jo pacientas rytoj neatvyks ir niekada neatvyks :( o Diglys toks chaosas man pasirode arba pervarges. Uzrase KT laika ant popieriuko ir ismete I siuksliadeze  :lol: gerai kad spejau paziuret. Maniau kad bus ant siuntimo. Nop  :oh:​ 

Atsakyti