Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Jauciuos tai labai gerai. Raviu, konservuoju, visus namus baigiu su dantu sepetuku issveisti. Na nera taip kaip sveika, bet geriau nei pabaigus chemo. Piltokiaaaka zona. Patinka, kad yra tokia vilties zona.

Atsakyti

Rasau autobuse tai krato :D

Atsakyti

Sveikos merginos, na ka Babyte, jauciu prisidesiu prie taves. Vezio zymuo 44. 4stadija yra 4. Sudas :( Tulyte atostogauja. Skambinsiu pavaduojanciui. Nusipirksiiu ledu.

kiek laiko praejo nuo paskutines chemijos?Ar neturi kokiu uzdegimu?kada paskutini karta pridavei ca 125 kiek buvo?

Atsakyti

Paskutine chemo sausio 6. Paskutinis v zymuo birzelio 6 buvo 10,8 greitai cia dauginasi tas

Atsakyti

parasiau az

Atsakyti

Ledu nenusipirkau ir kazkas ispirko mano duoniukus su kanapem is Kauno autob stoties Rimi :D

Trečiadienį važiuoju vėl į Vilnių. MRT rodo darinukus, nors visi kiti :echoskop, mamogram, apčiuopa sako TIKRAI viskas gerai. Tai va susitikimas su docente ir ji pakomentuos kas čia klysta. Tuo pačiu nulėksiu į Santaras, perkalbėsiu su tais kas dar neatostogauja kas čia nusimato man. 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 07, 18:12)
<p>Ledu nenusipirkau ir kazkas ispirko mano duoniukus su kanapem is Kauno autob stoties Rimi biggrin.gif</p><p>Trečiadienį važiuoju vėl į Vilnių. MRT rodo darinukus, nors visi kiti :echoskop, mamogram, apčiuopa sako TIKRAI viskas gerai. Tai va susitikimas su docente ir ji pakomentuos kas čia klysta. Tuo pačiu nulėksiu į Santaras, perkalbėsiu su tais kas dar neatostogauja kas čia nusimato man. </p>

Su kuo konsultuosies? Nes mano KT arteja, as jau pradedu stresuot, nelabai pasitikiu savo onologe, noresiu kitos nuomones, o pas ka eiti...
Atsakyti

Ai zinok nesupratau is to streso-zinau, kad treciadieniais ir penktadieniais 11 val. ar radiologė ar kas ten peržiūri tyrimus, kai issiskiria nuomonės skirtingų gydytojų/tyrinėtojų, tiesiog Stakionis neprisieme atsakomybes nuspresti, sake ji ir nuspres del manes. 211 kab. net pavardes nezinau ir ta reikala kai perziuri kazkaip pavadino ne konsiliumu nu vnz be smegeneliu as visai. Jus man paaiskinkite ar KT informatyvesnis ar MRT?

Atsakyti

oi kabinetas 2116

ar dar toks yra? nu tikiuos rasiu

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 07, 18:37)
<p>Ai zinok nesupratau is to streso-zinau, kad treciadieniais ir penktadieniais 11 val. ar radiologė ar kas ten peržiūri tyrimus, kai issiskiria nuomonės skirtingų gydytojų/tyrinėtojų, tiesiog Stakionis neprisieme atsakomybes nuspresti, sake ji ir nuspres del manes. 211 kab. net pavardes nezinau ir ta reikala kai perziuri kazkaip pavadino ne konsiliumu nu vnz be smegeneliu as visai. Jus man paaiskinkite ar KT informatyvesnis ar MRT?</p>

Manau MRT informatyvesnis, bet reikalas tama, kad pas mane yra istatytas intraveninis portas prie raktikaulio, tai MRT man negali daryt. Manau PET labiausiai informatyvus, bet gauti ji sudetinga...
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 07, 18:38)
<p>oi kabinetas 2116</p><p>ar dar toks yra? nu tikiuos rasiu</p>

Gituks kur eisi konsultuotis i Santara ar i NVI? 2116 kabinetas abejoju ar yra...na gal as klystu smile.gif
Is streso mes visos pasimetam...As jau tryznioju, nors ii KT dar beveik savaite, bet jau ieskau sau visokiu blogybiu... Mane siandien aplamai ziaurus liudesys ir zliumbimas apemes, o dar pykina kazkodel ir silpna ir galva sukasi...Ar cia nuo mitybos ar siaip nuo kazko...
Kokia ten duolele perki? Gal turi etikete, ar pakuote, mes gi mitybos drauges, tai gal ir man tiks, nes duonos (jokios absoliuciai) nevalgau jau 5 menesiai. Nors prisigooglinau visokiu receptu tu specialiu duoneliu, bet ten ten vosokiu ciudnu produktu reikia isigyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 07 rugpjūčio 2017 - 22:26

Buvau rašiusi neseniai Undzika, ją galima rasti Rimi arba int. http://www.veganas.l...e-su-kanapemis/ju visokiu rusiu yra-geras produktas musu varganam zarnynui.

Atsakyti