Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Man kaip tik krisdavo spaudimas....

Siaubingai uzkyla spaudimas. Net pulsas virs 100 buna 😮

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 05, 20:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71747875" data-time="1501954193"><div><p>Man kaip tik krisdavo spaudimas....</p></div></blockquote><p>Siaubingai uzkyla spaudimas. Net pulsas virs 100 buna 😮</p>

Man leisdavo tevegila tai migdydavo ir ramindavo paklauskit savo daktares ka daryti, nelaukite paskambinkit ir paklauskit ka daryt ?
Atsakyti

Man leisdavo tevegila tai migdydavo ir ramindavo paklauskit savo daktares ka daryti, nelaukite paskambinkit ir paklauskit ka daryt ?

Tai va, kad geria raminancius. Ir vistiek kyla.  Nu jeigu viskas ok, tai pirmadieni vaziuos pas gydytoja. 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 05, 22:13)

Tai va, kad geria raminancius. Ir vistiek kyla.  Nu jeigu viskas ok, tai pirmadieni vaziuos pas gydytoja. </p>

Na gal tada reikia spaudima reguliuojanciu vaistu. Tarkites su seimos gydytoja, imkit siutima pas kardiologa
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 08 05, 11:45)
Sveikos ,

mano vyras jau pas dievulį, praeitą penktadienį baigės jo žemiška kelionė...

Uzuojauta ... angel_sadangel.gif
Atsakyti

Aciu uz patarimus. Jei siandien pasidarys blogai vaziuos i priimamaji, o jei ne, tai ryt pas gydytoja.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 06, 10:02)
<p>Aciu uz patarimus. Jei siandien pasidarys blogai vaziuos i priimamaji, o jei ne, tai ryt pas gydytoja.</p>

Kiek dar liko chemo?
Atsakyti

Kiek dar liko chemo?

Jau visas suleido su pertrauka del spaudimo. Dar liko 6, bet kazin ar leisis.

Atsakyti
Fliokse, labai užjaučiu.

Sunflowers - mano tėčiui labai kyla. Bet gal jam nuo avastino? Na kur ten atskirsi, ar nuo chemo ar nuo avastino... tai šeimos gydytoja išrašė kažkokius vaistus ir tiek. geria ir reguliuojasi, praeina per savaitėlę kitą iki normalaus... jau baigė jis chemijas, avastinas tik paliktas...
Atsakyti
Sun, mano vyrui pulsas sukildavo, o spaudimas ne itin iki 140, bet jausdavos prastai tai kartą greitosios felcere dave toki recepta: valkardinas, gudobeliu lašai ir valerijonas visko po šaukšta į puse stiklines vandens ir išgerti, jam padedavo jie labai , gal ir tavo mamai tiktu
Atsakyti

Sveikos merginos, na ka Babyte, jauciu prisidesiu prie taves. Vezio zymuo 44. 4stadija yra 4. Sudas :( Tulyte atostogauja. Skambinsiu pavaduojanciui. Nusipirksiiu ledu.

Atsakyti

Nuo 35 iki 55 yra vadinamoji pilka zona :) Dar neaisku kas ir kaip. tai kol kas dar pernelyg nepanikuojam. Ar jauti pati kazka negero?

Atsakyti