Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Dėl konservavimo tai puikiai dirbtines rūgštis pakeičia svarainiai ir obuoliu antaniniu sultys rudeni, o dabar raudoni serbentai arba ju sultys , pabandylit jas naudot vietoj acto ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 05 rugpjūčio 2017 - 10:16
QUOTE(Flioksė @ 2017 08 05, 10:45)
Sveikos ,

mano vyras jau pas dievulį, praeitą penktadienį baigės jo žemiška kelionė...

matyt vistiek čia užsuksiu, tiek kartu pergyventa ir išgyventa ...

Flokse...
Apkabinu, zliumbiu kartu...Viena guodzia, kad baigesi jo kancios, skausmai....Laikykis....As taip tikejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 05 rugpjūčio 2017 - 10:53

Fliokse uzjauciu ir cia tave 😊 stiprybes😊

Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 08 05, 10:45)
Sveikos ,

mano vyras jau pas dievulį, praeitą penktadienį baigės jo žemiška kelionė...

matyt vistiek čia užsuksiu, tiek kartu pergyventa ir išgyventa ...

nuo vyro atliko labai daug nes buvo ka tik išsirašes stomai maišelių dveijų daliu convatex firmos, laiko jie labai gerai, per visa ju naudojimo laikotarpi nei karto netsiklijavo ar prabego, tikrai kam reikia galit drasiai bandyt, kartu atiduočiai visas tas pagalbines priemones, pasta, miltelius nauja dirželį, rašykit geriau az, neseku šitos temos deja....

visoms stiprybes

o fb tema tikrai keista, ir mano tokia negera nuojauta kad ten "sėdi" keletas profesionalių šarlatanu ar kokiu tai sektų narių, kurie rezga tinklus kaip į save patraukti ligos išvargintus žmones, iš kurių paskui ištrauktų ir paskutines santaupas ....

dar liko vaistų: megace, lidonium ir kitokiu yra net nepardetu dežučiu gal kam reikia parašykit irgi pažiuresiu ar tokiu yra

Oi Fliokse, gaila, labai gaila.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 05 rugpjūčio 2017 - 12:33
Fliokse 4u.gif Jūs abu taip narsiai kovojot, labai gaila, nuoširdžiai užjaučiu, rūpinkis savimi. Man labai patiko posakis: diena, kai kažkas baigiasi, yra diena, kai prasideda viskas.
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 08 05, 11:13)
Dėl konservavimo tai puikiai dirbtines rūgštis pakeičia svarainiai ir obuoliu antaniniu sultys rudeni, o dabar raudoni serbentai arba ju sultys , pabandylit jas naudot vietoj acto ir pan.

as burokeleius uzdarinėju tik su obuoliu sultymis ir druska-tai superiniai gaunasi. Bet va agurku tai niekada neraugdavau, pernai kai gavau ta v, uzsiraugiau kelis tai ziema paragavau ir ismeciau feee.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 05, 12:37)
as burokeleius uzdarinėju tik su obuoliu sultymis ir druska-tai superiniai gaunasi. Bet va agurku tai niekada neraugdavau, pernai kai gavau ta v, uzsiraugiau kelis tai ziema paragavau ir ismeciau feee.

galiu aprašyti viena senovini raugimo buda agurkų, net pavasarį kai jau juos nesuvalgytus išversdavo mano diedukai lauk, budavo dar kvapnus ir traškus, o raugdavo gana paprastai: gale vasaros į prūdą įmesdavo ąžuolinę statinę, kad ji išbrinktų, tada po kiek laiko ją ištraukdavo iš vandens, perliedavo verdančiu vandeniu ir dedavo sluoksniais: ąžuolo lapai, serbentų ir vyšniu lapai, krapai, agurkai ir vel viskas iš pradziu, tik nepamenu ar virintu ar paprastu vandeniu su druska užpildavo, nuo blogo kvapo tipo apsaugodavo ažuolo lapai, netgi dabartiniuose receptuose kažkur skaičiau, kad neturint jų lapų galima įdeti ąžuolo žieves kurios pilnos vaistines yra

na čia visko manau neįmanoma atkartoti, bet va dėl ažuolo lapu gal ir gera mintis
Atsakyti
[quote=Flioksė,2017 08 05, 13:14]
Uzuojauta....
Atsakyti

Mamai po chemijos vis sukyla spaudimas 😮 siaubas. Ar ir jum taip buvo?

Atsakyti
Fliokse užuojauta

Dėl mitybos tai aš nuo gydymo pradžios laikausi "Naujos priesvezines mitybos" tiksliau tariant stengiuosi tilpti į 30 g. angliavandeniu. Nei riebalų nei baltymu neskaičiavau. Ačiū Gituks apšvietė tai dabar žiūrėsiu. Filmą apie senėjimą mačiau ir vis savęs klausiu kaip gi su gyvulines kilmės produktais. Daug skaičiau visur rašo daržoves, organizmo sarminimas. Aš kasdien išgeriu trintu brokolių 100 gr., naudoju Ruolio vaistažoles Pomi-T, varške su sėmenų aliejumi pagal Budwig protokolą, D vitamina, Selena. Šia vasara padauginus uogų ir agurku aiskiai. Pernai vasara atkakliau pavyzdingai.

Spaudimas man irgi pakildavo kartais, bet nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulk: 05 rugpjūčio 2017 - 17:01
Fliokse,užuojauta sad.gif tegu ilsisi ramybėje...
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 05, 17:07)
<p>Mamai po chemijos vis sukyla spaudimas 😮 siaubas. Ar ir jum taip buvo?</p>

Man kaip tik krisdavo spaudimas....
Atsakyti