Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(tyta @ 2017 08 04, 13:22)
Pritariu dėl fb grupės. Nemaloniai nuteikia ten tie jų pasisakymai . O labiausiai, kai pradeda postringauti apie ligos kilmę. Ir tai daro žmonės patys nesirgdami. Vis ruošiuosi išeiti, bet, vis toks išlieka - gal kas kokią mintelę mestels.

atsiprašau,jog kišu savo nosi,apie fb yra viena grupe,tai pastoviai kiša knyga "Emocines laisves technika"gydo visas ligas,reikia baksnoti kažkokius merijadinius taškus,ir viskas praeina,vienu žodžiu stebuklas,dar bandžiau gincytis,bet užsipuole ir tiek.Pabandykit gal tikrai stebuklas ivyks,tipo daug išsigydė net 4 st. ta grupe vadinasi Vaistažoles sveikata išgyjimai. Visoms sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikatos jums visoms. Perskaiciau visa tema ir esu nustebinta jusu stiprybes 4u.gif O mane cia atvede didele baime...esu operuota, ispjauti ikiveziniai pakitimai (0 stadija v). Taciau simptomai neramina, vistiek kazkas negerai. Norejau paklausti, ar esate bande naudoti poniabude. Ja irtoje Fb grupeje labai siulo. Galvoju ar cia tik siekis pasipelnyti, ar ji tikrai kazkiek prevenciskai veikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 04 rugpjūčio 2017 - 15:47
QUOTE(4blueflower @ 2017 08 04, 16:46)
Sveikatos jums visoms. Perskaiciau visa tema ir esu nustebinta jusu stiprybes  4u.gif O mane cia atvede didele baime...esu operuota, ispjauti ikiveziniai pakitimai (0 stadija v). Taciau simptomai neramina, vistiek kazkas negerai. Norejau paklausti, ar esate bande naudoti poniabude. Ja irtoje Fb grupeje labai siulo. Galvoju ar cia tik siekis pasipelnyti, ar ji tikrai kazkiek prevenciskai veikia?

Su simptomais pas gydytoją ir žiūrit, o ne savigyda užsiimt. Nežinom Jūsų istorijos, bet pirma tai eit ir tirtis, antra dažna iš mūsų yra išgyvenus tuos "simptomus" dažnai būna jie tiesiog psichosomatiniai, oi kiek kartų pati tai jaučiau, bet išsitiri ir ramu, kartą taip ir sakau gydytojai, jau susirinkus visus atsakymus, ten tokius paprastus: kraujas, echo, na kas priklauso pagal stebėjimo protokolą, ten viskas norma, bet man sakau ir šone skauda ir ten dar kažkas, čia kaip po amputacijos dar vis jauti savo galūnę. Tai, kad saugant save ir savo nervus - tyrimai ir viskas bus aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 04 rugpjūčio 2017 - 18:14
Aš esu tiriama kas 6 mėn. Paskutinį kartą tirta balandį. Visi tyrimai geri. Dariausi tikslesnius ir mokėjausi pati. Tai nurašyčiau viską psichosomatikai, bet menki pakraujavimai ar visiškai nenormalios mėnesinės (man neįprastos) nelabai gali būti psichosomatinės kilmės...verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2017 08 04, 19:14)
Aš esu tiriama kas 6 mėn. Paskutinį kartą tirta balandį. Visi tyrimai geri. Dariausi tikslesnius ir mokėjausi pati. Tai nurašyčiau viską psichosomatikai, bet menki pakraujavimai ar visiškai nenormalios mėnesinės (man neįprastos) nelabai gali būti psichosomatinės kilmės...verysad.gif

Pagal aprašymą, tai jums daryta gimdos kaklelio kolonizacija?
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2017 08 04, 17:01)
atsiprašau,jog kišu savo nosi,apie fb yra viena grupe,tai pastoviai kiša knyga "Emocines laisves technika"gydo visas ligas,reikia baksnoti kažkokius merijadinius taškus,ir viskas praeina,vienu žodžiu stebuklas,dar bandžiau gincytis,bet užsipuole ir tiek.Pabandykit gal tikrai stebuklas ivyks,tipo daug išsigydė net 4 st. ta grupe vadinasi Vaistažoles sveikata išgyjimai. Visoms sveikatos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Buvau užsukus į tą grupę.Tokie žolių fanatai susirinkę. Atrodo, kad nereikia daugiau nieko, tik arbateles pageri ir lakstai kaip kumelė doh.gif Daugiau ten net nosies nekišu. Jau fb "išsigydžiau vėžį" per akis mad.gif Aš ne prieš žoles. Labai megstu arbatas. Bet, kad jos taip gydytų ligas, kaip bandoma pateikti (aišku, eilinį kartą tų, kurie ar su žolėm ar be žolių sakykim, kad sveiki smile.gif ir jų gėrimai daugiau profilaktiški, nei gydomieji), tai dabartinė tradicinė medicina būtų nesivysčiusi
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 08 04, 16:36)
Beje, kadangi dabar gyvenu be cukraus acto. Gal žinot kokių išbandytų daržovių rauginimo receptų, nes buvau marinavimo asas, niekada neraugdavau agurkų. Tai dabar googlinu ieškau, bijau žiemą viską išversti lauk. Va šiandien užsidariau cukinijas, grynai eksperimentavau biggrin.gif Cukinijos, keli obuoliai, česnakas, salierų, krapai, druska, aliejus, biški citrinos išspaudžiau. Kol kas ragavau normaliai ;)
Vakar neblogą dokumentinį filmą rodė apie senėjimą per LRT kultūrą. Filmo esmė kaip nepasenti (man rods ir toks pavadinimas), bet pasakojo ir apie viena jaunuoli, kuris serga genetine liga(nepamenu pavadinimo), jis atrodo kaip 10 metu vaikas, mazo ugio ,nors metu 17. Tai va jo organizmas negamina augimo hormono, to dėka tokie žmonės niekada neserga vėžiu ir kitomis ligomis. Tai ką norėjau pasakyti. Filme akcentavo meditaciją, judėjimą ir mitybą(atkreipė dėmesį į veganišką mitybą, kurioje nėra augimo baltymo). Norėjau pasakyti, kad tikiu mitybos galia. Gal mano mityba tinka tik man, gal pirmadieni nuvaziavus, man pasakys mergaite baik dziugauti-batai tau, bet kol kas jauciuos super, net neatsimenu kada zliumbiau biggrin.gif Tik taaaip uzknisa tie naktiniai/klimaksiniai prabudimai. Tai va tiek mano makalynės. Beje susisiekiau su Virginiju Šauliu ir jis man va ka tik atsiunte savo susiteminta patirti, jis laikosi panašios be angliavandeniu mitybos, ją atrado pats. Jis serga 4 st. kepenų ar kasos neoperuojamu vėžiu. Pabandė chemo, pabandė bio-metė nes negalėjo pernešti ir griebėsi mitybos. Aišku, gal sutapimas arba jo sugalvota mityba tiko tik jam, bet bandysiu ir aš paskaitinėti, kažką naujo gal rasiu. Bus ką veikti savaitgalį.
Papildyta:
Po diagnozės jau 4 metai, visi židiniai sumažėję 2-3 kartus. 3 metus laikosi tik savo mitybos be jokių vaistų. Dabar ruošiasi operacijai.

Mačiau šnd šitą filmą netyčia (kaip koks ženklas blink.gif ). Jo, jame akcentavo veganišką mitybą. Bet jūs, kaip suprantu, laikotės kaip tik atvirkščios? unsure.gif Ar ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 08 04, 20:15)
Pagal aprašymą, tai jums daryta gimdos kaklelio kolonizacija?

Taip, man daryta konizacija pries 2 metus.
Atsakyti
Laba,

dėl FB grupės "Išsigydžiau vėžį" tai viskas aišku - tą info reikia vartoti su "župsniu druskos". Aš pati apskritai nebeskaitau, nes bloga ten energija, visi tarpusavyje riejasi ir pusė žmonių atrodo kaip fanatikai.

O bet tačiau į alternatyvias priemones (meditacija, reiki, ar tie energetiniai taškai, kuie yra paremti kelių tūkst metų senumo kinečių medicina) visiškai nespjaučiau. Į viską dabar žiūriu atvirai ir visai už šį bei tą pabandyti juk blogiau nebus. Perskaičiau porą knygų apie tai kaip šie reikalai veikia, tai bent jau poveikis streso mažinimui ir placebo efektui įrodytas, o tai turi poveikį gijimo spartai, vaistų įsisavinimui etc. Ir beje, šiame procese tikėjimas yra svarbus veiksnys (jei sakot kad netikit - nedarykit, o jei darot - nusiteikite kad tikite). BET tai neturėtų JOKIU BŪDU pakeisti tradicinio gydymo - tyrimų ir vaistų. Aš esu už kompleksinį gydymąsi - vaistai, nusiteikimas, mityba, papildai, alternatyva (daugiausiai poveikis nusiteikimui ir stresavimui). Pirmi trys punktai esmė, kiti papildantys ar jei visa kita jau išnaudota (geriau nei pasiduoti).

Dėl mitybos išties įdomiai, nes yra dvi pagrindinės teorijos, viena ketogeninė (riebalai), kita veganiška ir sulčių (angliavandeniai), ir jos viena kitai priešingos. Aš pati stengiuosi laikytis (kiek išeina) "Naujajai priešvėžinei mitybai" artimiausios dietos (be miltų, bulvų, cukraus, krakmolingų daržovių ir labai saldžių vaisių etc). Tai ji artimesnė ketogeninei. Tačiau pernelyg savęs neriboju, manau kad valgau teisingiau, bet per daug - būna kad jei labai LABAI norisi, tai esu ir desertą suvalgiusi, kartais bulvę arba duonos riekę. Beje, Gituks dėka atradau sėklų duoniukus, liuks reikalas, kertu dabar su lašiniu ir omletu, jėga, ir duonos nebereikia. Gituks, parašiau až, gal pasidalinsi Šaulio mityba - baigsis vasara ir visi jos gėriai, o ir chemija baigsis, gal ir aš sugriežtinsiu savo mitybą. Jei neskaityti vandens, kuris po taxanų užsilaiko porą dienų, tai esu viso numetus tris kg, ir daugiau max vieną dar galiu numest iki idealaus svorio, daugiau jau nenoriu, nes išmatavimai jau 95-60-95 (teko susirgt kad pasiekti idealius matmenis, juodas humoras smile.gif ).

Dėl tyrimų ir daktarų - tai aš laikausi principo "pasitikėk, bet nemiegok". Geriausias pavyzdys iš šiandien - pakartotinis dubens KT po trijų mėn rado darinį pilve prie klubo. Tada buvo grįžta prie seno KT ir tas pats darinys buvo stebuklingai "atrastas" ir ten, nors prieš tai išvada buvo kad nieko nera (tiesa, darė kita daktarė Afidejoj). Už dviejų savaičių darau biopsiją. sako gal limfmazgis, gal kas, bet geriau žinoti. Tai nereiškia,kad visą laiką reik stresuot ir bijot. Bet intuiciją lavint, išsireikalaut tyrimo ir prasimušt pas geresnį daktarą (jei NVI, KT atveju Pocė, echo - Trakymas) geriau netingėti.

Tai va tokie reikalai. Šiandien susileidau naują dozę, užporyt išvarau į Žemaitiją ir prie jūros.
Atsakyti
Dabar vasara taigi ir konservavimo metas,tikrai būtų naudinga pasidalint patirtim.Turiu neblogą pomidorų receptuką tik ten yra šiek tiek cukraus.
1 litrui vandens- 1 v.š druskos, 2 v.š cukraus,truputį krapų, į stiklainiuką 2 ar 3 lapelius baziliko ir skiltelę česnako. Reikia pakaitint 30 min ir užsukt .Labai skanu,žiemą niekad nevalgau pirktinių pomidorų,o šitų iškart puslitrinį sušveičiu.Tik jei kas nemėgsta baziliko tai gali nepatikt.Sėkmės ir geros nuotaikos visoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 04, 15:36)
Vakar neblogą dokumentinį filmą rodė apie senėjimą per LRT kultūrą. Filmo esmė kaip nepasenti (man rods ir toks pavadinimas), bet pasakojo ir apie viena jaunuoli, kuris serga genetine liga(nepamenu pavadinimo), jis atrodo kaip 10 metu vaikas, mazo ugio ,nors metu 17. Tai va jo organizmas negamina augimo hormono, to dėka tokie žmonės niekada neserga vėžiu ir kitomis ligomis. Tai ką norėjau pasakyti. Filme akcentavo meditaciją, judėjimą ir mitybą(atkreipė dėmesį į veganišką mitybą, kurioje nėra augimo baltymo). Norėjau pasakyti, kad tikiu mitybos galia. Gal mano mityba tinka tik man, gal pirmadieni nuvaziavus, man pasakys mergaite baik dziugauti-batai tau, bet kol kas jauciuos super, net neatsimenu kada zliumbiau biggrin.gif Tik taaaip uzknisa tie naktiniai/klimaksiniai prabudimai. Tai va tiek mano makalynės. Beje susisiekiau su Virginiju Šauliu ir jis man va ka tik atsiunte savo susiteminta patirti, jis laikosi panašios be angliavandeniu mitybos, ją atrado pats. Jis serga 4 st. kepenų ar kasos neoperuojamu vėžiu. Pabandė chemo, pabandė bio-metė nes negalėjo pernešti ir griebėsi mitybos. Aišku, gal sutapimas arba jo sugalvota mityba tiko tik jam, bet bandysiu ir aš paskaitinėti, kažką naujo gal rasiu. Bus ką veikti savaitgalį.
Papildyta:
Po diagnozės jau 4 metai, visi židiniai sumažėję 2-3 kartus. 3 metus laikosi tik savo mitybos be jokių vaistų. Dabar ruošiasi operacijai.

Aš irgi tikiu mitybos galia,ne be reikalo yra posakis,kad žmogus sau duobę kasa peiliu ir šakute.Šaunuolės jūs,kad stengiatės,ieškot būdų kaip padėti sau pasveikti,o ne vien tik nurašot viską medikams.Aš jeigu kada susirgčiau,tai irgi gydyčiausi dieta ir badavimu,dabar taip pat maitinuosi kaip įmanoma sveikiau( beveik be duonos,miltų,bulvių),darau iškrovos dienas pastoviai,kartais po keletą dienų pabadauju(savijauta po to būna fantastiška,kaip naujai gimus)nes kai mama susirgo man atsirado paniška vėžio baimė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 05 rugpjūčio 2017 - 08:34
QUOTE(tyta @ 2017 08 04, 19:42)
Buvau užsukus į tą grupę.Tokie žolių fanatai susirinkę. Atrodo, kad nereikia daugiau nieko, tik arbateles pageri ir lakstai kaip kumelė  doh.gif Daugiau ten net nosies nekišu. Jau fb "išsigydžiau vėžį" per akis  mad.gif Aš ne prieš žoles. Labai megstu arbatas. Bet, kad jos taip gydytų ligas, kaip bandoma pateikti (aišku, eilinį kartą tų, kurie ar su žolėm ar be žolių sakykim, kad sveiki  smile.gif ir jų gėrimai daugiau profilaktiški, nei gydomieji), tai dabartinė tradicinė medicina būtų nesivysčiusi
Papildyta:

Mačiau šnd šitą filmą netyčia (kaip koks ženklas  blink.gif ). Jo, jame akcentavo veganišką mitybą. Bet jūs, kaip suprantu, laikotės kaip tik atvirkščios?  unsure.gif Ar ne taip supratau?

Jo man reikia riebaliukų, aišku galėčiau jų gauti iš riešutų, aliejų. Tik nežinau kaip būtų su sotumu, na negali ištisai kramsnoti obuolio ar kokią morką. Dar negaliu atsisakyti kiaušinio, gero sūrio, su mėsa lengviau būtų.
Mano dukra sužinojusi, kad turi brca mutuota gena tapo vegetarė (gal tik sutapimas).
Atsakyti
Sveikos ,

mano vyras jau pas dievulį, praeitą penktadienį baigės jo žemiška kelionė...

matyt vistiek čia užsuksiu, tiek kartu pergyventa ir išgyventa ...

nuo vyro atliko labai daug nes buvo ka tik išsirašes stomai maišelių dveijų daliu convatex firmos, laiko jie labai gerai, per visa ju naudojimo laikotarpi nei karto netsiklijavo ar prabego, tikrai kam reikia galit drasiai bandyt, kartu atiduočiai visas tas pagalbines priemones, pasta, miltelius nauja dirželį, rašykit geriau az, neseku šitos temos deja....

visoms stiprybes

o fb tema tikrai keista, ir mano tokia negera nuojauta kad ten "sėdi" keletas profesionalių šarlatanu ar kokiu tai sektų narių, kurie rezga tinklus kaip į save patraukti ligos išvargintus žmones, iš kurių paskui ištrauktų ir paskutines santaupas ....

dar liko vaistų: megace, lidonium ir kitokiu yra net nepardetu dežučiu gal kam reikia parašykit irgi pažiuresiu ar tokiu yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 05 rugpjūčio 2017 - 09:54