Beje, kadangi dabar gyvenu be cukraus acto. Gal žinot kokių išbandytų daržovių rauginimo receptų, nes buvau marinavimo asas, niekada neraugdavau agurkų. Tai dabar googlinu ieškau, bijau žiemą viską išversti lauk. Va šiandien užsidariau cukinijas, grynai eksperimentavau
Cukinijos, keli obuoliai, česnakas, salierų, krapai, druska, aliejus, biški citrinos išspaudžiau. Kol kas ragavau normaliai ;)
Vakar neblogą dokumentinį filmą rodė apie senėjimą per LRT kultūrą. Filmo esmė kaip nepasenti (man rods ir toks pavadinimas), bet pasakojo ir apie viena jaunuoli, kuris serga genetine liga(nepamenu pavadinimo), jis atrodo kaip 10 metu vaikas, mazo ugio ,nors metu 17. Tai va jo organizmas negamina augimo hormono, to dėka tokie žmonės niekada neserga vėžiu ir kitomis ligomis. Tai ką norėjau pasakyti. Filme akcentavo meditaciją, judėjimą ir mitybą(atkreipė dėmesį į veganišką mitybą, kurioje nėra augimo baltymo). Norėjau pasakyti, kad tikiu mitybos galia. Gal mano mityba tinka tik man, gal pirmadieni nuvaziavus, man pasakys mergaite baik dziugauti-batai tau, bet kol kas jauciuos super, net neatsimenu kada zliumbiau
Tik taaaip uzknisa tie naktiniai/klimaksiniai prabudimai. Tai va tiek mano makalynės. Beje susisiekiau su Virginiju Šauliu ir jis man va ka tik atsiunte savo susiteminta patirti, jis laikosi panašios be angliavandeniu mitybos, ją atrado pats. Jis serga 4 st. kepenų ar kasos neoperuojamu vėžiu. Pabandė chemo, pabandė bio-metė nes negalėjo pernešti ir griebėsi mitybos. Aišku, gal sutapimas arba jo sugalvota mityba tiko tik jam, bet bandysiu ir aš paskaitinėti, kažką naujo gal rasiu. Bus ką veikti savaitgalį.
Papildyta:Po diagnozės jau 4 metai, visi židiniai sumažėję 2-3 kartus. 3 metus laikosi tik savo mitybos be jokių vaistų. Dabar ruošiasi operacijai.