Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(kastuvas @ 2017 08 03, 16:19)
<p>Gal galit parekomenduoti gerą onkologą NVI?</p><p></p><p>Santariškėse man siūlo stebėti toliau limfmazgius. Mes jau stebim daugiau nei pusę metų juos ir tų padidėjusių limfmazgių tik daugėja. Noriu antros nuomonės.</p>

Eik pas Tulyte I kita puse gatves. I Santara.Kas buvo, visi patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2017 08 03, 16:19)
<p>Gal galit parekomenduoti gerą onkologą NVI?</p><p></p><p>Santariškėse man siūlo stebėti toliau limfmazgius. Mes jau stebim daugiau nei pusę metų juos ir tų padidėjusių limfmazgių tik daugėja. Noriu antros nuomonės.</p>

Ar darė biopsiją?
Atsakyti

Aš Santaroje ir esu. Buvau jais patenkinta iki dabar.

gitukai, tame ir esmė, kad atsisako daryt biopsiją, nori stebėt. Nesuprantu ką jie dar nori pamatyt, negana kad daugėja tų padidėjusių limfmazgių?

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2017 08 04, 07:45)
<p>Aš Santaroje ir esu. Buvau jais patenkinta iki dabar.</p><p></p><p>gitukai, tame ir esmė, kad atsisako daryt biopsiją, nori stebėt. Nesuprantu ką jie dar nori pamatyt, negana kad daugėja tų padidėjusių limfmazgių?</p><p></p>

Tada verta pabandyti NVI. Jie taaaaip konkuruoja, kad manau nusprestu paiimti biopsija. Kai aš atėjau konsultuotis dėl krūtų, tai peržvelgė mano atsineštas epikrizes iš Santaros, bet net neįklijavo į mano kortelę. Pirmadienį lakstysiu iš vienos pusės gatvės į kitą. Santaroj susilašinsiu Avastiną, o NVI sužinosiu MRT rezultatą. NVI paskyrė visus įmanomus tyrimus dėl krūtų-nieko neprašiau, tik dėl profilaktikos. Dar liko echoskopija.
Tik... ar biopsija nepažadins to žvėries... Bet kokiu atveju verta išgirsti kitą nuomonę.
Beje, nenoriu būti įkyri, kaip ta idiotė iš fb "issigydziau vezi" grupes su savo balanso aliejumi, ar bandei keisti nors su mityba?
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 08 04, 09:14)
Beje, nenoriu būti įkyri, kaip ta idiotė iš fb "issigydziau vezi" grupes su savo balanso aliejumi, ar bandei keisti nors su mityba?

Oj Gituks, kaip teisingai parasei apie ta FB grupe:) As aplamai jos nesuprantu...vienintelis dalykas ka ten isgirsi, tai keiskit mityba, keiskit mastyma, atraskite savyje Dieva ir pozityva, kanapiu aliejus ir balanso aliejus. Aj ir dar as atsisakiau tradicines medicinos ir va gyva, o kai paklausineji tai pasirodo buvo operacija, tik atsisake svytinio ar chemijos, kiti stebuklingai pasveiksta gerdami zoleliu arbata. Nu blyn...ar as viena durna, ar tie rasytojai kitus durnais laiko...Toks jausmas, kad ten susirinke platintojai ir pardavejai tu nelabai legaliu prparatu ir juos siulo. O atejes zmogelis su savo bedom Iskar buna uzpuolamas su sitom pasiulom...kartais ir juokas ima ir verkt norisi. Sory merginos, issiliejau...
Atsakyti

Nebandžiau. Nu bandžiau, buvau visiškai atsisakiusi cukraus kelis mėnesius. Bet labiau dėl bendros sveikatos, ne dėl vėžio. Nelabai tikiu mitybos galia :/

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 04, 10:36)
Oj Gituks, kaip teisingai parasei apie ta FB grupe:) As aplamai jos nesuprantu...vienintelis dalykas ka ten isgirsi, tai keiskit mityba, keiskit mastyma, atraskite savyje Dieva ir pozityva, kanapiu aliejus ir balanso aliejus. Aj ir dar as atsisakiau tradicines medicinos ir va gyva, o kai paklausineji tai pasirodo buvo operacija, tik atsisake svytinio ar chemijos, kiti stebuklingai pasveiksta gerdami zoleliu arbata. Nu blyn...ar as viena durna, ar tie rasytojai kitus durnais laiko...Toks jausmas, kad ten susirinke platintojai ir pardavejai tu nelabai legaliu prparatu ir juos siulo. O atejes zmogelis su savo bedom Iskar buna uzpuolamas su sitom pasiulom...kartais ir juokas ima ir verkt norisi. Sory merginos, issiliejau...

Aš jums labai pritariu dėl FB, buvau užpulta ten irgi smile.gif tikriausiai platintojų smile.gif
daugiau nerašau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 04 rugpjūčio 2017 - 09:01
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 04, 08:36)
Toks jausmas, kad ten susirinke platintojai ir pardavejai tu nelabai legaliu prparatu ir juos siulo. O atejes zmogelis su savo bedom Iskar buna uzpuolamas su sitom pasiulom...kartais ir juokas ima ir verkt norisi. Sory merginos, issiliejau...

Taip ir yra - tai niša prastumti savo prekes, pasinaudojant pažeidžiamais žmonėmis ar jų artimaisiais, ieškančiais pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2017 08 04, 07:45)
<p>Aš Santaroje ir esu. Buvau jais patenkinta iki dabar.</p><p></p><p>gitukai, tame ir esmė, kad atsisako daryt biopsiją, nori stebėt. Nesuprantu ką jie dar nori pamatyt, negana kad daugėja tų padidėjusių limfmazgių?</p><p></p>

O gal tartis dėl PET, jis labai informatyvus dėl limfmazgių ax.gif Dar vienas dalykas, kaip ir siūlė merginos - konsultuotis kitur.

P.S. Dėl limfmazgio biopsijos - niekas ten niekur nesisėja. Man išvis tas sėjasi yra iš ano amžiaus atėjus nuomonė, kai nebuvo vaistų, o žmogų operuodavo, bet gydymo tai nebuvo, tai liaudyje ir išplito nuomonė, kad jau geriau būtų nepjovę, nes aišku, kad be gydymo žmogų vėžys suėsdavo.

Atsakyti
Pritariu dėl fb grupės. Nemaloniai nuteikia ten tie jų pasisakymai . O labiausiai, kai pradeda postringauti apie ligos kilmę. Ir tai daro žmonės patys nesirgdami. Vis ruošiuosi išeiti, bet, vis toks išlieka - gal kas kokią mintelę mestels.
Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2017 08 04, 13:22)
Pritariu dėl fb grupės. Nemaloniai nuteikia ten tie jų pasisakymai . O labiausiai, kai pradeda postringauti apie ligos kilmę. Ir tai daro žmonės patys nesirgdami. Vis ruošiuosi išeiti, bet, vis toks išlieka - gal kas kokią mintelę mestels.

Aš ir taip. Vis ruošiuos, bet vėl susilaikau, gal ką gero įmes. ;)
Atsakyti
Beje, kadangi dabar gyvenu be cukraus acto. Gal žinot kokių išbandytų daržovių rauginimo receptų, nes buvau marinavimo asas, niekada neraugdavau agurkų. Tai dabar googlinu ieškau, bijau žiemą viską išversti lauk. Va šiandien užsidariau cukinijas, grynai eksperimentavau biggrin.gif Cukinijos, keli obuoliai, česnakas, salierų, krapai, druska, aliejus, biški citrinos išspaudžiau. Kol kas ragavau normaliai ;)
Vakar neblogą dokumentinį filmą rodė apie senėjimą per LRT kultūrą. Filmo esmė kaip nepasenti (man rods ir toks pavadinimas), bet pasakojo ir apie viena jaunuoli, kuris serga genetine liga(nepamenu pavadinimo), jis atrodo kaip 10 metu vaikas, mazo ugio ,nors metu 17. Tai va jo organizmas negamina augimo hormono, to dėka tokie žmonės niekada neserga vėžiu ir kitomis ligomis. Tai ką norėjau pasakyti. Filme akcentavo meditaciją, judėjimą ir mitybą(atkreipė dėmesį į veganišką mitybą, kurioje nėra augimo baltymo). Norėjau pasakyti, kad tikiu mitybos galia. Gal mano mityba tinka tik man, gal pirmadieni nuvaziavus, man pasakys mergaite baik dziugauti-batai tau, bet kol kas jauciuos super, net neatsimenu kada zliumbiau biggrin.gif Tik taaaip uzknisa tie naktiniai/klimaksiniai prabudimai. Tai va tiek mano makalynės. Beje susisiekiau su Virginiju Šauliu ir jis man va ka tik atsiunte savo susiteminta patirti, jis laikosi panašios be angliavandeniu mitybos, ją atrado pats. Jis serga 4 st. kepenų ar kasos neoperuojamu vėžiu. Pabandė chemo, pabandė bio-metė nes negalėjo pernešti ir griebėsi mitybos. Aišku, gal sutapimas arba jo sugalvota mityba tiko tik jam, bet bandysiu ir aš paskaitinėti, kažką naujo gal rasiu. Bus ką veikti savaitgalį.
Papildyta:
Po diagnozės jau 4 metai, visi židiniai sumažėję 2-3 kartus. 3 metus laikosi tik savo mitybos be jokių vaistų. Dabar ruošiasi operacijai.
Atsakyti