Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Naira @ 2017 07 29, 14:03)
Dekui labai  4u.gif
Kaip tik cia ir norejau. Chemoterapeute minejo,  kad siulo Moletu plente kazkur,  reiskia bus cia 😊

Tai ner uz ka smile.gif
Taip:) Gera klinika ten, tik gal aplinka nelabai, nes tame pat pastate yra reabilitacine ligonine. Vyro mama ten po insulto reabilitavosi. Bet tada ten remontavo, tai gal dabar viskas grazu ir tvarkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 29, 20:34)
Tai ner uz ka smile.gif
Taip:) Gera klinika ten, tik gal aplinka nelabai, nes tame pat pastate yra reabilitacine ligonine. Vyro mama ten po insulto reabilitavosi. Bet tada ten remontavo, tai gal dabar viskas grazu ir tvarkinga smile.gif

Nesvarbi ta aplinka man, svarbu, kad tik gydytojai padetu.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Gituk gal gali parasyti kokios dienos racioną nes nepavyksta maisto susidėlioti.
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 07 31, 00:24)
Gituk gal gali parasyti kokios dienos racioną nes nepavyksta maisto susidėlioti.

Taigi, šiandien mano pusryčiai:
11g kokoso aliejaus i kava
97g cukinijos pakepintos ant
10 ghee sviesto+
2 kiausiniai+
72g agurko slakelis citrinos+
1 saukstas(14g) alyvuogiu aliejaus
viso angliav 3,564g baltymai 17,474g riebalai 37,45g.
pietus/vakariene:
500g troskinio(kiauliena, morka, kopustas, mangoldai, ghee sviestas, cukinija, salieras, paprika, chili,svogunas)+
2 saukstai graikisko jogurto(mazdaug 50g)+
40g riesutu lazdyno
visos dienos norma:
angl 24,564 baltymai 50,874 riebalai 85,902, jei buciau pasiskaiciavus pries valgant buciau i troskini pries valgant 2 saukstus alyv aliejaus ipylus, bet dabar apseisiu jau, nebent uzsimanysiu kazko tai gal surio pagrausiu. Mano dienos noma turi buti
angl 25g
balt 51,2g
rieb 127 g.
pradejus viska skaiciuoti supratau, kad valgiau per daug. Taigi apsiriboju 2 kart dienoj valgyti, vakare tempiu iki kokios 17-18 val, kad paskui prieš miega neprisivalgyciau biggrin.gif
Jei tureciau lasinuku dabar atsipjauciau ta trukstama riebalu kieki ir skaniai sukirsciau. Tai va taip ir skaiciuoju. ;)
Atsakyti
salierus naudoju tik lapinius. Ai kai praalkstu diena, pasidarau kavos su kokoso aliejum, siandien taip ir nespejau buciau tikrai pasiekus riebaliuku kieki. Siandien tegul mano lasteles degina pilvuko riebaliukus biggrin.gif, nestora esu, bet...
Papildyta:
Ir nuolat su manimi vanduo-maziausiai 2 litrai per diena.
Atsakyti
Gituk labai tau ačiū. Labai laukiau tavo atsakymo. Bandžiau pasiskaičiuoti pagal tavo nuoroda, bet kadangi anglu kalbos nelabai tai nepavyko. Bet kiek mažai baltymu. Na pabandysiu ir aš svertis viską. Bet manau būsiu labai alkana.
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 08 01, 19:24)
Gituk labai tau ačiū. Labai laukiau tavo atsakymo. Bandžiau pasiskaičiuoti pagal tavo nuoroda, bet kadangi anglu kalbos nelabai tai nepavyko. Bet kiek mažai baltymu. Na pabandysiu ir aš svertis viską. Bet manau būsiu labai alkana.

atsiusk man savo ugi-svori-amziu ir paskaiciuosiu. + kiek noretum angliavandeniu pradziai pvz galima nuo 50 pradet, net nerekomenduoja taip kaip as sauti iki minimumo. Nu vnz, parasyk man asmeniskai ;)
Vakar maciau tamstos zinute bet buvau Vilniuj MRT krutu. Na sakyciau toks idomus idomus ispudis. Pakeliui namo Kauno stoti uzejau i Rimi ir prisiminiau, kas man padejo kai labai norejosi skanaus per chemo-dziovintos linu semenu duoneles. Ju yra visokiu rusiu, nusipirkau su kanapem-kur maziausiai angliavandeniu, dukros man parvezdavo su iv dziovintais vaisiais. Tai va nusipirkau graikisko jogurto indeli riesutu ir tu duoneliu-tai buvo mano keliones vakariene/pietus, grizusi viska susikaiciavau ir dar buvo like keli gramai uzkasti ko nors ;)
Jei darau dideli patiekala, pvz troskini, viska sveriu po to skaiciuoju angl/balt/rieb/-paskui issiaiskinu kiek ko yra 100 gr. paskui pasiskaiciuoju kiek galiu sau leisti.
Ai, del duoniuku tu-kadangi atsisakiau kruopu, jie man pakeicia skaidulas, juk kartais reikia prasluoti zarnyna, (nors skaidulu yra ne tik kruopose), kadangi pas mane nera Rimi paziurejau, kad jie parduoda internete. www.veganas.lt
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklaust gal zinote kada po hormonu terapijos galima taikyti chemoterapija? Ar turi praeit kazkiek laiko?
Atsakyti
Taip sujaudino si istorja wub.gif angel_sadangel.gif kas skaito rusiskai

http://pic-words.ru/...-nad-rakom.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 02 rugpjūčio 2017 - 23:49
QUOTE(Aguona Raudonoji @ 2017 07 01, 16:55)
Sveiki
Vyrui darė KT, ieškodami stuburo išvaržos... o rado daugybines metastazes dubens kauluose. Praleidus porą dienų internete, supratau, kad tai jau įsisenėjusi liga. Dabar, kaip supratau, onkologai turi nustatyti pirminį židinį? Kol nenustatys, joks gydymas nebus taikomas? 11 mm metastazės - tai didelės ar ne? Vyras jaučiasi gerai.
Gal kas turi patirties su Šiaulių onkologiniu?
Atleiskit už kvailus klausimus.

Mano atvejis klubakaulio sparnas.Mane siute i Kauno klinikas pas traumatologa- onkologa.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2017 08 03, 09:11)
Mano atvejis klubakaulio sparnas.Mane siute i Kauno klinikas pas traumatologa- onkologa.

Atsakyti

Gal galit parekomenduoti gerą onkologą NVI?

Santariškėse man siūlo stebėti toliau limfmazgius. Mes jau stebim daugiau nei pusę metų juos ir tų padidėjusių limfmazgių tik daugėja. Noriu antros nuomonės.

Atsakyti