Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Ar gali būti vėžio tokia stadija, kad jau nebegydoma? Prostatos vėžys, metastazės dubens kauluose. Pagal ligos kodus įsivedus (gydosi UK) rašoma kad paletyvi slauga ir jei kraujas ligonio geras tai gal būt taikoma chemoterapija. Ar gali būt kad liga tiek pažengusi kad joks gydymas nebegali būt taikomas?

Gali...

Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 07 28, 01:09)
O kodėl negali ? Žinau du atvejus: vienam pažistamam kepenu v kai nustatė tai jau nieko ir nedarė nes dar buvo n gretutiniu ligų, ir mano vyras... du metai ištisines kovos ...o dabar jau jokio gydymo dar negana visko įsimete į pilvo ertmę kažkoks pūlinys, dalinai pravale, paėmė paseli , augins ir pagal tai skirs antibiotikus...

ar gali pykint nuo tokio uždegimo? jokie vaistai nepadeda, vemia ištisai

Na va nezinau as tik pagal israsa ieskojau informacijos. Tai ka pavyko rast. Dar kol kas laukia susitikimo su onkologu. Kol kas tik hormonai buvo suleisti .Tik kai jam taip negerai kiekviena diena labai ilga atrodo.
Atsakyti
Geros dienos:-) nezinau ar galima,bet imesiu nuoroda is straipsnio izraelio spaudoje:-)http://www.vesty.co.il/articles/0,7340,L-4994869,00.html kalba apie ciberzole:-)
Papildyta:
Deja,nesigavo normaliai((
Atsakyti
Fliokse,žaviuosi jūsų stiprybe ,ištverme .Linkiu sulaukti nors kiek geresnių permainų,lengvesnių dienų.

Kastuve nenusimink juk dar nieko nežinai,be reikalo
nepanikuok.Ar jautiesi blogai ar tik iš anksto stresuoji?Juk esi tokia jaunutė,nugalėsi tu tas negandas.Pati žinai daug gerų ir laimingų istorijų

.Sveikatos tau. rolleyes.gif

Gal kas nors susidūrėt su vidurių užkietėjimu,na ne chemoterapijos metu,Atrodo ir judu,ir valgau daržovių,geriu daug skysčių,bet padėtis tragiška.O kai stipriai suskausta pradedu galvot,kad čia gali būti rimta.Gal kas žinot kokių natūralių priemonių ar reikėtų griebtis vaistų?
Atsakyti
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 07 28, 14:04)
Fliokse,žaviuosi jūsų stiprybe ,ištverme .Linkiu sulaukti nors kiek geresnių permainų,lengvesnių dienų.

Kastuve nenusimink juk dar nieko nežinai,be reikalo
nepanikuok.Ar jautiesi blogai ar tik iš anksto stresuoji?Juk esi tokia jaunutė,nugalėsi tu tas negandas.Pati žinai daug gerų ir laimingų  istorijų

.Sveikatos tau. rolleyes.gif

Gal kas nors susidūrėt su vidurių užkietėjimu,na ne chemoterapijos metu,Atrodo ir judu,ir valgau daržovių,geriu daug skysčių,bet padėtis tragiška.O kai stipriai suskausta pradedu galvot,kad čia gali būti rimta.Gal kas žinot kokių natūralių priemonių ar reikėtų griebtis vaistų?

Bandykite slyvas, keptus obuolius ir dar vaistinėse yra tokios specialios sėlenos ar skaidulos, deja pamiršau kaip vadinasi, kažkas panašaus į šitą http://www.colonwell.lt/
Aš chemijos metu, kai jau visai prastai, naudoju Micro Lax, nes nenoriu, kad toksinai užsisėdėtų
Atsakyti
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 07 28, 15:04)

Mama toku atveju kasryt valgo virtus burokelius su aliejumi.
Vaistinese yra senos lapu preparatai, arbatos ir tabletes.
Per chemija as geriau Dupholac geriama tirpala ir nelaukdavau kol bus labai blogai, nes po pirmos chemijos laukiau kol viskas paeis savaime, tai po to atsiprasau uz smulkmenas teko pirstais krapstyt ir plyso zarna verysad.gif Neduok dieve tokiu skausmu...
Bisacodil ir Dulkolax cia zvakutes (pirmos stipresnes, antros svelnesnes), jas neigalus zmones naudoja, kad pasitustintu.
Dar kriauses, kiviai, slyvos

Atsakyti

Penktadienisa Santaroj Rojus-visom prasmem.Zmoniu nedaug ir piktasis echoskopuotojas prieme be problemu :) gerai,kad dabar reikes penktadieniais!Kraujas atsistate-d0ze suleido-dabar pagirios :)

Atsakyti
Aš šiandien susileidau antrą dozę paclitakselio ir carboplatinos, beveik šešias valandas atlaikiau, grįžau namo tusintis.

Užtat papasakosiu, kokia nuostabi Apothecoje vaistininkė (NVI kieme). Niekaip negalėjo patikėti, kad man carboplatina mokama, tai nors nuolaidą pritaikė. Nėra dideli pinigai, bet mane labiau sužavėjo žmogiškumas, juk vaistinė tai privati. Labai malonu sutikti žmoniškų žmonių. Nes kartais svetimi yra žmogiškesni už savus (čia neseniai pasakiau vienai draugei kad sergu, paskubėjo atsisveikinti kažką sumurmėjusi, ir daugiau iš jos negirdėjau smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 28 liepos 2017 - 15:43
QUOTE(Brazil @ 2017 07 28, 16:42)
Aš šiandien susileidau antrą dozę paclitakselio ir carboplatinos, beveik šešias valandas atlaikiau, grįžau namo tusintis.

Užtat papasakosiu, kokia nuostabi Apothecoje vaistininkė (NVI kieme). Niekaip negalėjo patikėti, kad man carboplatina mokama, tai nors nuolaidą pritaikė. Nėra dideli pinigai, bet mane labiau sužavėjo žmogiškumas, juk vaistinė tai privati. Labai malonu sutikti žmoniškų žmonių. Nes kartais svetimi yra žmogiškesni už savus (čia neseniai pasakiau vienai draugei kad sergu, paskubėjo atsisveikinti kažką sumurmėjusi, ir daugiau iš jos negirdėjau smile.gif )

Tokia vyresne moteris, sviesiaplauke. Ji man visad porto adatai nuolaida pritaiko:) Laba maloni tikrai, su ja ir del vitaminu ziema tariausi. O kita yra ten jaunesne, niekad nepadarys nuolaidos. Tai as su ta vyresne, kaip su gera drauge pasisneku atejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2015 05 02, 23:50)
Ne ne, cia ne man. Mano mama serga hepatitu c kuris jau prejo I kepenu ciroze. Ji bando ieskot pagalbos UK, bet nori zinot kokie vaistai jau yra LT. Nes kai suzinojo diagnoze buvo tik interferonas ir ribovirinas. Ten Uk viskaslabai ilgai tesiasi, jau pusantru metu ten skaraido, o dar gydymo nieks nedave, tai va masto, jei jau yra ir LT tu mauju vaistu, tai gal baigt viska su UK ir gydytis LT
Aciu uz atsakyma!!! 4u.gif

Noriu jusu pagalbos 4u.gif
Gal galit parekomenduoti Vilniuje koki odos gydytoja? Gal cia reiktu, kad su onkologija butu susije? Galvoje vienoj pusej pleiskanoja, niezti. As is nedidelio miestelio, tai cia mane is akies gydo. Sampunus israso vis,kurie nepadeda.
Busiu dekinga 4u.gif

Mama 1985, cia ne i jus kreipiaus, o i visas, kazkodel man gavosi pacituot jusu zinute, atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 29 liepos 2017 - 09:33
QUOTE(Naira @ 2017 07 29, 10:31)
Noriu jusu pagalbos 4u.gif
Gal galit parekomenduoti Vilniuje koki odos gydytoja?  Gal cia reiktu,  kad su onkologija butu susije? Galvoje vienoj pusej pleiskanoja,  niezti. As is nedidelio miestelio,  tai cia mane is akies gydo. Sampunus israso vis,kurie nepadeda.
Busiu dekinga 4u.gif

Mama 1985,  cia ne i jus kreipiaus,  o i visas,  kazkodel man gavosi pacituot jusu zinute,  atsiprasau  4u.gif

Pabandykit cia uzsiregistruoti:
http://santa.lt/inde...e...&Itemid=129
Cia kaip ir Santaros padalinys. Pas mano abu vyrukus zvyneline, tai jie tik ten eina, nes kitur irgi tik sampnus ir kremukus siulo.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 29, 13:52)
Pabandykit cia uzsiregistruoti:
http://santa.lt/inde...e...&Itemid=129
Cia kaip ir Santaros padalinys. Pas mano abu vyrukus zvyneline, tai jie tik ten eina, nes kitur irgi tik sampnus ir kremukus siulo.

Dekui labai 4u.gif
Kaip tik cia ir norejau. Chemoterapeute minejo, kad siulo Moletu plente kazkur, reiskia bus cia 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 29 liepos 2017 - 13:10