Juk echo tavo geras, markeris irgi.
Labai nuoširdžiai linkiu tau palankių rezultatų
<p> </p>
<p>*****, kokia aš kvaiša. Suprantu, kad jau gero nereikia laukti iš tų limfmazgių. Tai dabar meldžiu limfomos, o ne kiaušidžių vėžio recidyvo Ot laikai atėjo, kokie norai ir pasirinkimai. </p>
limfmazgius ima biopsijai prie limfomų, ima cielus gražius, pati mačiau, makabriškai skamba, na bet tokia tiesa Nieko neskaudėjo, sakau kaip pas dantistę pagulėjau, dar su chirurgais juokavau, sako nu ilgai čia krapštom, jau ir pavargai, tai sakau aš jiems: darykit didesnį pjūvį ir viskas. O jaunas daktaras man: tai tu šiandien taip sakai, ateisi po kiek metų sakysi, na kaip Jūs čia tokį randą palikot. Ir tikrai mano labai gražus, beveik nepastebimas randelis likęs tik virš raktikaulio
Kastuvėli dabar sunku ką burt, juk niekas čia neaišku. O tau krūtis tyrė? Skrandį. Rentgeno nuotrauką plaučių darė? Vidaus echo gera?
Man jau taip tenka, na būna tiesiog kai pats turi tokią patirtį vis šalia atsiranda žmonių su panašiom patirtim. Taigi mano kolegei ir prieš 7 metus atrado vėžį, išpjovė viską kaip supratau (gimda pašalinta ir kiaušidės), taikė chemiją, atkrito metams nepraėjus, dar kartą chemija ir dabar tik kartą metuose tikrinasi. Žiaurus tas kelias, bet yra tikrai daug sėkmės istorijų ir viena tokių bus ir tavo, pamatysi
<p> </p>
<p>*****, kokia aš kvaiša. Suprantu, kad jau gero nereikia laukti iš tų limfmazgių. Tai dabar meldžiu limfomos, o ne kiaušidžių vėžio recidyvo Ot laikai atėjo, kokie norai ir pasirinkimai. </p>
geriau neburk gal viskas gerai bus kai mire 2 artimai pazistami nuo limfomos ir Mertinas,nesimeldzciau ..
Varau rytoj leistis antra chemija,jei kraujas bus atsistates,tuo paciu ir sirdies echoskopija padarys,jei vel prie ko nors neprisikabins
Kazi kaip ar koreliuoja svaites diena su zmoniu skaicium Sntaros chemoterapiniam?Nes per pirmos eiles chemija eidavau pirmadieniais antradieniais,tai tie patys zmones istisai,jau pazinodavom vieni kitus gydytoja nerekomenduoja eiti pirmadieni ir anksti ryte,nes toks vaizdas,kad zmones laukia dar prie laukiniu duru.
Man pirmadieniais leisdavo. Tai zmoniu labai daug laukdavo. Pirma turi pas gydytoja pakliut, issiraso vaistus, tada nusiperka ir lasinasi. Buvo ten ir barniu ir piktumu kiek maciau. Man daktare penktad israsydavo, tai as pirmad puse 8 jau budavau pirma lasintis. Gal kad man ilgai lasedavo. Apie 6 valadas.
Oi, jus apie Santaras raset. As apie NVI
as Santaroj gydausi.Dabar kai chemija trumpesne ir tik viena diena galima nors po pietu varyt.tad isvis tuscia.Vaistu cai pirkti nereikia viskas ant gatavo:kraujas-gyytoja-lasinimas.Barniu ir piktumu labai dideliu neteko matyti,visi pozityvus ir draugiski-vienos valties bedziai,neskaitant keleto gudruciu .
oi tu cia graziai ir taikliai aprasei
o tai dabar trumpiau viskas vyksta? Man tai 5 -6 val. kapsedavo
Gal neteisingai parasiau, uz vaistus ir as nemokedavau, viska kompensuodavo, bet reikedavo eit i vaistine ju su knygele.
O kaip jus besigydydamos pernesat karscius? Ar as nenormali ar kaip, bet man sunkiausia karstis. Jei bus 30 laipsniu, kaip zadama, neatlaikysiu
Jau kaip noriu ziemos...
Ar gali būti vėžio tokia stadija, kad jau nebegydoma? Prostatos vėžys, metastazės dubens kauluose. Pagal ligos kodus įsivedus (gydosi UK) rašoma kad paletyvi slauga ir jei kraujas ligonio geras tai gal būt taikoma chemoterapija. Ar gali būt kad liga tiek pažengusi kad joks gydymas nebegali būt taikomas?
</p>
O kodėl negali ? Žinau du atvejus: vienam pažistamam kepenu v kai nustatė tai jau nieko ir nedarė nes dar buvo n gretutiniu ligų, ir mano vyras... du metai ištisines kovos ...o dabar jau jokio gydymo dar negana visko įsimete į pilvo ertmę kažkoks pūlinys, dalinai pravale, paėmė paseli , augins ir pagal tai skirs antibiotikus...
ar gali pykint nuo tokio uždegimo? jokie vaistai nepadeda, vemia ištisai