Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

tai taip, gali. bet pas mane jie jau gerą pusmetį būna ir dar daugėja jų, plinta. tai kaip supratau, nieko gero nereik iš jų laukti. aišku, dar bus tyrimai, tada paaiškės galutinai, bet kol kas šiek tiek neramu. gera naujiena, kad tikriausiai ne kiaušidžių vėžys, nes šis neplinta į kaklo limfmazgius. 

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2017 07 25, 17:54)
<p>tai taip, gali. bet pas mane jie jau gerą pusmetį būna ir dar daugėja jų, plinta. tai kaip supratau, nieko gero nereik iš jų laukti. aišku, dar bus tyrimai, tada paaiškės galutinai, bet kol kas šiek tiek neramu. gera naujiena, kad tikriausiai ne kiaušidžių vėžys, nes šis neplinta į kaklo limfmazgius. </p>

Oi, kastuve, nezinau ar neplinta. Cia atejau su visa "puokste" ne tik veziu kiausidese ir aplinkiniuose rajonuose bet ir padidejusiais limfmazgiais pazastyse bei kakle, poraktikauliu, nu vnz.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 07 24, 18:35)
Jo, sveriu tiksliai. Rasau viska i uzrasu knygute, po pusryciu viska suskaiciuoju kiek dar galiu sau leisti, tada planuoju vakariene/pietus. Kai sirgau pradzioj viska skaiciuodavo dukra, paskui mazdaug is akies dariausi, dabar vel pradejau viska tiksliai, nes jei galeciau pavalgyciau daugiau. Na pvz ka reiskia 127g. riebalu mano dienos normoj. Jei nusprendziu pasipjaustyti lasinuku koki 100g. Tai tada mazai ir belieka kokie 2 kiausiniai arba salotos su 2 saukstais aliejaus. Aisku buna dienu, kai susimaunu, suvalgau uogu ar pomidoru kaip gerais senais laikais  nestuke.gif
Papildyta:
Ai, dar pasikalbinau tokia vokieciu kompanija, kad man atsiustu tokio cordicipino, tai kinisko grybo ekstaraktas. Paskaiciavau, kad jei vartoji po 6 kapsules per diena (tokia yra max doze) 3 menesius gaunasi mazdaug 10-12 vnt. Jie man paskaiciavo, kad mazdaug kainuos viskas apie 352 eurus su atsiuntimu. Ka jus manot apie ta gryba? Cia Lietuvoj 3 menesiu kursas kainuoja 1,5 tukst. Dabar ziuriu i el laiska ir galvoju ka atsakyt. :/ nes el parduotuvej automatiskai nesiuncia i Lietuva.
Siunciu nuoroda ir dar pagalvosiu. Mano kitai draugei to grybo naudojimas labai padejo chemijos metu ir pasiekti remisija kryties vezys. Stadija2
Papildyta:
http://gamu.de/cordi...ungsmittel.html
Papildyta:
ta drauge vartojo kordicepsa, kuri platina Lietuvoj. Jai sudare spec. plana http://www.kordicepsopapildai.lt/

Gituks, o stebite slapima, ar kitus savo parametrus? Koks pas jus buvo slapimo tankis ir koks jis dabar?

Tevams ir dabar siunciu kordicepso ekstrakta kapsulese is Iherb. 2 menesiams apie 8 eur gaunasi. Gal skystas kiek kitaip veikia, bet manau nedidelis skirtumas.
Atsakyti
Nežinau ar aš perjautriai reaguoju, bet šnd šeimistė betvarkydama popierius per kelis kartus pasake: "nu jau tau labai blogai, jei jau liga šitaip kelia galvą tai labai blogai, aha nieko gero, hmmm...., nu per visą laiką taip nebuvo, o dabar va matai jau blogai visai". Taip sugadino nuotaiką. Atėmė tikėjimą....Kaip jums toks gydytojos pasisakymas? Čia normalu taip? blink.gif
Atsakyti
ir aš ka tik dar iš Santariškiu parsiradau, arba iš santaros, net nežinojau kad keite pavadinimą jie ...pas mus nieko gero, vyras per daug nusilpes, kad darytu tą procedurą, plius kraujo rodikliai turi but geri , kai pas ji crb 150 net ir šiaip dar rado kas netinka jiems, žodžiu tik trys dienos bereikalingo tasymosi ir be lašeliniu buvimo, dabar bijau tik vieno kad nebut tas kateteris užkrešėjes
Papildyta:
QUOTE(tyta @ 2017 07 25, 18:46)
Nežinau ar aš perjautriai reaguoju, bet šnd šeimistė betvarkydama popierius per kelis kartus pasake: "nu jau tau labai blogai, jei jau liga šitaip kelia galvą tai labai blogai, aha nieko gero, hmmm...., nu per visą laiką taip nebuvo, o dabar va matai jau blogai visai". Taip sugadino nuotaiką. Atėmė tikėjimą....Kaip jums toks gydytojos pasisakymas? Čia normalu taip? blink.gif

čia dar gana švelniai išsireiškė, man Vaitiekus iš vis paskė kad mirs jau greitai ir mirtis bus ilga ir baisi, tai ar gali taip artimiesiems gydytojas kalbet???? bent jau kitus žodzius parinktu , ir kas iš to kad aš žinosiu, ar pakeisiu ka? nieko, tik verkiau visa kelią iki traukinio ir traukini taip pat, nežinau ka pagalvojo aplinkiniai ir vyras prisipyres klausinejo kas darosi, sakau turbut depresija gi nesakysiu ka čia man teko išklausyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 25 liepos 2017 - 19:08
Na siandien ziuriu apsilankymo santariskese diena:) As irgi siadien buvau NVI. Eilinis vaistu susilasinimas ir susileidimas. Mano ir Brazil chemike atostogauja, tai mes nukreiptos pas kitas. Pakliuvau pas gydytoja Strimaitiene. JI buvo mano pirmoji chemike. Tai tiesiog paprasiau pakomentuoti mano situacija ir gydyma. Kalbejomes gana ilgai, ji ziurejo mano tyrimus, KT rezultatus. Zodziu kazkaip ramiai nuteike. Sake, kad gydymas man teisingass ir geras. Kad Baltijos amerikos klinikoje daryta KT yra niekine, nes ji su niekuo nelyginama ir neinformatyvi. Patare visad daryti toje pat vietoje ir kad aprasinetu tie patys radiologai. Jos manymu, progresavimas su klaustuku ir jei yra jis labai nezymus. Patare ramiai laukti rugpjucio KT ir tada lyginti su daryta NVI. Bet sake, kad vaistai, kuriuos gaunu TIKRAI turi stabdyti metastazes. Tai ka...laukiu rugpjucio KT.
Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2017 07 25, 20:46)

Oho kaip baisu is gydytojos tai girdet . O kokia pas jus liga ir stadija?
Tyrimai negeri?
Laikykites
4u.gif
Atsakyti

:blink:  as tai greiciausiai begciau nuo tokios seimos gyd.  :oh: 

Atsakyti
čia dar gana švelniai išsireiškė, man Vaitiekus iš vis paskė kad mirs jau greitai ir mirtis bus ilga ir baisi, tai ar gali taip artimiesiems gydytojas kalbet???? bent jau kitus žodzius parinktu , ir kas iš to kad aš žinosiu, ar pakeisiu ka? nieko, tik verkiau visa kelią iki traukinio ir traukini taip pat, nežinau ka pagalvojo aplinkiniai ir vyras prisipyres klausinejo kas darosi, sakau turbut depresija gi nesakysiu ka čia man teko išklausyt...
[/quote]
ar jie atbukę ar aplamai žiaurūs?

QUOTE(Naira @ 2017 07 25, 21:46)
Oho kaip baisu is gydytojos tai girdet .  O kokia pas jus liga ir stadija?
Tyrimai negeri?
Laikykites
4u.gif

Jau 4 metai. Buvo Ist,. bet progresuoja....dabar antra chm

QUOTE(ingriga @ 2017 07 25, 22:23)
<p> blink.gif  as tai greiciausiai begciau nuo tokios seimos gyd.  doh.gif </p>

manau, kad taip ir darysiu. aš tik nesuprantu koks tikslas taip sakyti aplamai?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 07 25, 19:20)
Gituks, o stebite slapima, ar kitus savo parametrus? Koks pas jus buvo slapimo tankis ir koks jis dabar?

Tevams ir dabar siunciu kordicepso ekstrakta kapsulese is Iherb. 2 menesiams apie 8 eur gaunasi. Gal skystas kiek kitaip veikia, bet manau nedidelis skirtumas.

Kas menesi arba kas du darau bendra slapimo tyrima. Svarbu lasinant avastina, kad nebutu baltymo, o laikantis keto dietos, kad butu ketonu, jei virs 7 tai jau negerai irgi.
Imeskit nuoroda, kur randat tokio pigaus kordicepso ir kaip dozuojat, nes ta vokiska dabar geriu po 2 kapsules kasdien, galima max 6, tai jei daug tureciau tai sugerciau max doze :/
Papildyta:
Dar del keto dietos. Baltymu norma yra 0,8-1,2g kilogramui jusu kuno. Jei vyksta gydymas ir kraujas dar nekazka, tai reikia vartoti maksim leistina baltymu kieki.
Atsakyti

O as noreciau, kad gydytojai pasakytu ar yra dar vilties isgelbet, ar jau ne 😊

Mamai siandien chemijos neleido, spaudimas per ausktas 😯

Sveikos

Atsakyti

kiekvienas zmogus yra skirtingas.....niekda neklausiau jokiu prognoziu...Geriau pasiskaityt uzsienio forumus  apie sekmingus gydymus.Neseniai uzmaciau moters su panasia diagnoze istorija:pirmas atkrytis po 12 men,antras po 12 men,trecias po 9men.po to remisija ,kuri tesiasi jau 4 metai.

Ko geriau neskaityti tai rusisku....katastrofa.zmones laukia menesius kad priimtu chemijai...Pasiziurejau seminara-pas juos po atkrycio,jau zmogus nurasomas,neva antros eiles chemoterapija tik palaikomoji,laukia kol priaugs augliu tik tada chemija skiria-neva kokybiskesnis gyvenimas ilgiau be chemijos.....viduramziai kazkokie .

Atsakyti