Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Markeris krentai, tai gerai. O bijot nereikia, reikia but pasiruosus. Juk jau zinot kas buna sulasinus vaistus. Tai jei skauda, pasirupinti vaistais nuo skausmo, jei pykina ir kyla vemimas-velgi turret vaistukus po ranka ir nelaukti, kol situacija taps nevaldoma.Mes gi moterys, mes gi supermoterys - iskesim viska, atlaikysim viska. Stiprybes ir sveikatos mamytei!

Jei leidzias vaistus nuo pykinimo uzkieteja viduriai siaubingai....

Dekui 🎈

Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 07 23, 21:58)
Gituk o tu laikaisi 25 gramų per para ?

Na kai nuvykstu i soda braskiu.... nelabai pavyksta, bet tada guodziuos, kad galiu iki 50 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 07 24, 08:35)
<p>Labas. Mamai markeris dabar nukrito iki 9. Leidzia vistik siandien chemija ir po sitos dar viena leis. Labai bijom salutiniu poveikiu....</p><p>Sveikatos linkiu!</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif vau liuks . linkejimai tavo mamai
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 07 24, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71732414" data-time="1500878801"><div><p>Markeris krentai, tai gerai. O bijot nereikia, reikia but pasiruosus. Juk jau zinot kas buna sulasinus vaistus. Tai jei skauda, pasirupinti vaistais nuo skausmo, jei pykina ir kyla vemimas-velgi turret vaistukus po ranka ir nelaukti, kol situacija taps nevaldoma.Mes gi moterys, mes gi supermoterys - iskesim viska, atlaikysim viska. Stiprybes ir sveikatos mamytei!</p></div></blockquote><p>Jei leidzias vaistus nuo pykinimo uzkieteja viduriai siaubingai....</p><p>Dekui 🎈</p>

Ooooo, zinau ta beda...man taip pat taip buvo. Seimos gydytoja patare naudoti Duphalac geriamasis tirpalas 200ml . Tai as nelaukdavau , kada jau pasidarys blogai is kart po chemijos pradedavau vartoti. Dar galima tokias zvakutes vartoti: Bisacodil ir Dulkolax.
Atsakyti

Ooooo, zinau ta beda...man taip pat taip buvo. Seimos gydytoja patare naudoti Duphalac geriamasis tirpalas 200ml . Tai as nelaukdavau , kada jau pasidarys blogai is kart po chemijos pradedavau vartoti. Dar galima tokias zvakutes vartoti: Bisacodil ir Dulkolax.

Dekui pasakysiu mamai.

Gituks aciu .

Atsakyti
Aš niekada nevartojau nuo pykinimo nieko-labai bijojau viduriu uzkietiejimo- vadovavaus "rytoj bus geriau". O kelias dienas maziau valgyt tik i nauda buvo.Tik blogai, kad nuo vandens net pykindavo verysad.gif Mano drauge tai laseline statydavo-as kazkaip prisiversdavau susiversti tuos 2 litrus per diena.
Atsakyti

labai man padeda tokie vaistai kur 3 tabletes pakelyje....paziurejau kainyna 50 eur :) tik reikia gydytojos paprasyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 24 liepos 2017 - 11:31
Gituks o tu viską sveri ? Kad tiksliai žinai.

Atsakyti
laba diena.
na ką, mano tėtis jau laukia paskutinio chemijos kurso. skundžiasi, kad kojas skauda ir jos "neklauso". aišku gyd sako šalutinis poveikis chemijos. bet gal kas pasakytumėt kas padėtų su šiuo šalutiniu tvarkytis?
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 07 24, 14:01)
Gituks o tu viską sveri ? Kad tiksliai žinai.

Jo, sveriu tiksliai. Rasau viska i uzrasu knygute, po pusryciu viska suskaiciuoju kiek dar galiu sau leisti, tada planuoju vakariene/pietus. Kai sirgau pradzioj viska skaiciuodavo dukra, paskui mazdaug is akies dariausi, dabar vel pradejau viska tiksliai, nes jei galeciau pavalgyciau daugiau. Na pvz ka reiskia 127g. riebalu mano dienos normoj. Jei nusprendziu pasipjaustyti lasinuku koki 100g. Tai tada mazai ir belieka kokie 2 kiausiniai arba salotos su 2 saukstais aliejaus. Aisku buna dienu, kai susimaunu, suvalgau uogu ar pomidoru kaip gerais senais laikais nestuke.gif
Papildyta:
Ai, dar pasikalbinau tokia vokieciu kompanija, kad man atsiustu tokio cordicipino, tai kinisko grybo ekstaraktas. Paskaiciavau, kad jei vartoji po 6 kapsules per diena (tokia yra max doze) 3 menesius gaunasi mazdaug 10-12 vnt. Jie man paskaiciavo, kad mazdaug kainuos viskas apie 352 eurus su atsiuntimu. Ka jus manot apie ta gryba? Cia Lietuvoj 3 menesiu kursas kainuoja 1,5 tukst. Dabar ziuriu i el laiska ir galvoju ka atsakyt. :/ nes el parduotuvej automatiskai nesiuncia i Lietuva.
Siunciu nuoroda ir dar pagalvosiu. Mano kitai draugei to grybo naudojimas labai padejo chemijos metu ir pasiekti remisija kryties vezys. Stadija2
Papildyta:
http://gamu.de/cordi...ungsmittel.html
Papildyta:
ta drauge vartojo kordicepsa, kuri platina Lietuvoj. Jai sudare spec. plana http://www.kordicepsopapildai.lt/
Atsakyti

Na ,ka linkejimai is Sanataros.Buvau praspirta del prastu kraujo rodikliu iki penktadienio,gavau nivestimio,Zymuo po biski zemyn.

Atsakyti

Aš irgi perduodu linkėjimus iš Santaros. Buvau tikrintis. CA-125 geras, ultragarsas ok, tik krūva padidėjusių kaklo limfmazgių, poraktikaulinis limfmazgis ir kiekvienoje pažastyje dar po vieną. Žodžiu, panašu, kad dabar vėl būsiu Santaroje dažnas svečias. 

Atsakyti

na limfmazgiai irgi gali padidet del ivairiu priezasciu.Mano pazistama dabar operavosi  guza krutyje,tai pradzioj buvo panika del tu limfmazgiu,paeme biopsijas-gerybinis.O limfmazgiai nurimo.bet isitirt aisku reikes.

Atsakyti