QUOTE(Undzinka @ 2017 07 21, 22:48)
Na kiekviena diena skirtingai. Va uz savaite: baltymai - 22%, angliavandeniai - 17%, riebalai - 60%, na ir bukim biedni, bet teisingi..alkohilis - 1%. Reiketu dar pamazint angliavandeniu, bet kad ju visur yra...beveik visose darzovese. Apie vaisius net nekalbu...O riebalu reiketu siek tiek padidint dar.Reik vel pradet gerti ketokava rytais
Nu bandysiu pasimatuot ir aš. Aš šiuo metu garatuotai uogų ir vaisių per daug valgau, bet todėl, kad derinu du tikslus - gauti geležies ir imuninę pastiprinti, kad jausčiaus kaip žmogus, vis tik braškių ir mėlynių, žemuogių metas. Rudenį jau taip gerai nebebus. Ir šiaip aš valgau kaip žvėris, kad ir su dieta, bet jaučiu kad valgau dvigubai nei iki ligos. Buvau numetus tris kg, dabar jau visi vėl ataugo, po AC pakrenta, po to grįžta. Žiūrėsiu, kaip bus su nauja chemija.
Ką jūs valgot, kad gauti tiek riebalų (rekomenduojama 60-80proc.)? Ir kaip matuojat ketonus, ką reikia nusipirkt?
Dar norėjau paklausti dėl taxolų ir carboplatinos poveikių - ar niekam nesikaupė vanduo? Vakar gavau pirmą ozę, virš penkių valandų lašino, nieko ypatingo nebuvo, tik užmigdė mane tavegilis, lūžus buvau visą dieną. O šiandien +1.5 kg vandens užsilaikė, ar taip buvo kam nors? Geriu vandens kasdien tikrai du litrus, pagersiu dar dilgėlių arbatos, nenoriu išsipūtus vaikščiot ..