Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Dulk @ 2017 07 21, 23:12)
Undzinka parašyk kiek suvartoji angliavandeniu, baltymu ir riebalų ?

Na kiekviena diena skirtingai. Va uz savaite: baltymai - 22%, angliavandeniai - 17%, riebalai - 60%, na ir bukim biedni, bet teisingi..alkohilis - 1%. Reiketu dar pamazint angliavandeniu, bet kad ju visur yra...beveik visose darzovese. Apie vaisius net nekalbu...O riebalu reiketu siek tiek padidint dar.Reik vel pradet gerti ketokava rytais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 21 liepos 2017 - 22:49
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 21, 22:48)
Na kiekviena diena skirtingai. Va uz savaite: baltymai - 22%, angliavandeniai - 17%, riebalai - 60%, na ir bukim biedni, bet teisingi..alkohilis - 1%. Reiketu dar pamazint angliavandeniu, bet kad ju visur yra...beveik visose darzovese. Apie vaisius net nekalbu...O riebalu reiketu siek tiek padidint dar.Reik vel pradet gerti ketokava rytais smile.gif

Nu bandysiu pasimatuot ir aš. Aš šiuo metu garatuotai uogų ir vaisių per daug valgau, bet todėl, kad derinu du tikslus - gauti geležies ir imuninę pastiprinti, kad jausčiaus kaip žmogus, vis tik braškių ir mėlynių, žemuogių metas. Rudenį jau taip gerai nebebus. Ir šiaip aš valgau kaip žvėris, kad ir su dieta, bet jaučiu kad valgau dvigubai nei iki ligos. Buvau numetus tris kg, dabar jau visi vėl ataugo, po AC pakrenta, po to grįžta. Žiūrėsiu, kaip bus su nauja chemija.

Ką jūs valgot, kad gauti tiek riebalų (rekomenduojama 60-80proc.)? Ir kaip matuojat ketonus, ką reikia nusipirkt?

Dar norėjau paklausti dėl taxolų ir carboplatinos poveikių - ar niekam nesikaupė vanduo? Vakar gavau pirmą ozę, virš penkių valandų lašino, nieko ypatingo nebuvo, tik užmigdė mane tavegilis, lūžus buvau visą dieną. O šiandien +1.5 kg vandens užsilaikė, ar taip buvo kam nors? Geriu vandens kasdien tikrai du litrus, pagersiu dar dilgėlių arbatos, nenoriu išsipūtus vaikščiot .. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 22 liepos 2017 - 07:20

Dar norėjau paklausti dėl taxolų ir carboplatinos poveikių - ar niekam nesikaupė vanduo? Vakar gavau pirmą ozę, virš penkių valandų lašino, nieko ypatingo nebuvo, tik užmigdė mane tavegilis, lūžus buvau visą dieną. O šiandien +1.5 kg vandens užsilaikė, ar taip buvo kam nors? Geriu vandens kasdien tikrai du litrus, pagersiu dar dilgėlių arbatos, nenoriu išsipūtus vaikščiot .. smile.gif

Panasiai ir man budavo,issivaiksto tas vanduo,bet gerti reikia daug vandens,kad ta toksiskuma greiciau isplautu.

Atsakyti
Vat dėl ketonu tai ir man idomu. Kad pradėtų tas reikalas veikti angliavandeniu reikia gal kokius 25 g per diena suvalgyti ne daugiau. Idomu kas žino kiek angliavandeniu turi raudonas sausas vynas? Aš tai sėmenų aliejaus 4 šaukštus suvartoju, nes darausi varške pagal Budwig protokolą. Tai su riebalais problemu nėra .
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 07 22, 15:02)
Vat dėl ketonu tai ir man idomu. Kad pradėtų tas reikalas veikti angliavandeniu reikia gal kokius 25 g per diena suvalgyti ne daugiau. Idomu kas žino kiek angliavandeniu turi raudonas sausas vynas? Aš tai sėmenų aliejaus 4 šaukštus suvartoju, nes darausi varške pagal Budwig protokolą. Tai su riebalais problemu nėra .

Red Wine, Other Types

cup - 235g

Energy:
199.9 kcal

Protein:
0.2g

Net Carbs:
6.1g

Lipids:
0.0g

Atsakyti
Kažkaip labai daug kaip sausam vynui. 400 gr apie 5 g angliavandeniu - teko skaityti arba kad tik pėdsakai angliavandeniu kitur skaičiau. Bet jeigu tiek daug tai ne kas. Nepapiknaudziausi.
O kiek turi Linu sėmenys? Irgi labai prieštaringai rašo.
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 07 22, 20:49)
Kažkaip labai daug kaip sausam vynui. 400 gr apie 5 g angliavandeniu - teko skaityti arba kad tik pėdsakai angliavandeniu kitur skaičiau. Bet jeigu tiek daug tai ne kas. Nepapiknaudziausi.
O kiek turi Linu sėmenys? Irgi labai prieštaringai rašo.

Linseed
100gr
Energy:
534.0 kcal
Protein:
18.3 g
Net Carbs:
1.6 g
Lipids:
42.2 g
Atsakyti
Jei idomu merginos galit pačios pasiskaičiuoti kiek ko reikia laikantis keto dietos. Man pvz. per diena galima 30-50g. angliavandeniu, bet siekiamybe yra 25 g. Todel toj skaičiuoklej aš isisrašiau 25g.
https://keto-calculator.ankerl.com/
Ten jei yra islike, tai kazkam skaiciavau. "Carbs" galima isirasyti kiek nori. Kadangi mano pazistama negali be angliavandeniu, tai jai padiddinau iki 30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 23 liepos 2017 - 07:51
Gituk o tu laikaisi 25 gramų per para ?
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 07 23, 21:58)
Gituk o tu laikaisi 25 gramų per para ?

Stengiames to laikytis, ne visada iseina. Bet siekiamybe, taip - 25 gr angliavandenius'
Atsakyti

Labas. Mamai markeris dabar nukrito iki 9. Leidzia vistik siandien chemija ir po sitos dar viena leis. Labai bijom salutiniu poveikiu....

Sveikatos linkiu!

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 07 24, 08:35)
<p>Labas. Mamai markeris dabar nukrito iki 9. Leidzia vistik siandien chemija ir po sitos dar viena leis. Labai bijom salutiniu poveikiu....</p><p>Sveikatos linkiu!</p>

Markeris krentai, tai gerai. O bijot nereikia, reikia but pasiruosus. Juk jau zinot kas buna sulasinus vaistus. Tai jei skauda, pasirupinti vaistais nuo skausmo, jei pykina ir kyla vemimas-velgi turret vaistukus po ranka ir nelaukti, kol situacija taps nevaldoma.Mes gi moterys, mes gi supermoterys - iskesim viska, atlaikysim viska. Stiprybes ir sveikatos mamytei!
Atsakyti