Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 07 20, 15:16)
<p>kaip nepriklauso mane iskart po chemijos pabaigos uzrase KT,chemija baigesi rugpjuti-KT buvo vasari.Gal biski gydytojai i uzpakali ispirt reikia:)</p>

gal esat kur užmatę įstatymą ar kažką panašaus, kuo būtų galima remtis prašant KT, nes dabar - nepriklauso ir tiek žinių.
Atsakyti

kokia tavo diagnoze ir kas gydo?Problema ta,kad ten didziules eiles,na bet turi gi patikra kazkokia but.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 20 liepos 2017 - 14:37
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 07 20, 16:34)
<p>kokia tavo diagnoze ir kas gydo?Problema ta,kad ten didziules eiles,na bet turi gi patikra kazkokia but.</p>

Gudaitienė, kauno klinikos
1A st , ER+, PR+, HER2 1+, G2, kruties carcinoma. Visa patikra echoskopu (krutys, pilvo organai, inkstai), 1xmetuos momograma ir plauciai sviesti. operacija buvo 2016 02.
Atsakyti

gal del mazos stadijos cia taip

Atsakyti
QUOTE(editana @ 2017 07 20, 15:49)
Gudaitienė, kauno klinikos
1A st , ER+, PR+, HER2 1+, G2, kruties carcinoma. Visa patikra echoskopu (krutys, pilvo organai, inkstai), 1xmetuos momograma ir plauciai sviesti. operacija buvo 2016 02.

Na tai daro tyrimus, matyt tokie yra nustatyti po gydymo ir gydytojas neskiria KT, nes nėra reikalo. Skirtų jei taikyti patikros būdai būtų parodę ką blogo. Nereikia taip norėt to KT, juk tai apšvita.
https://sam.lrv.lt/u...mo_metodika.pdf

Skyrius: 21.
Atsakyti
Man paskyrė MRT, nors nei mamograma nei apčiuopa nieko nerodo. Čia apie krutis. Gal dėl stadijos, o gal dėl to mutuoto geno :/ gal dėl to kad aš "naujas klientas" NVI. O dėl KT tai reiks ir man pasiklausti Tulytės, kai gris is atostogu, kada cia man nusimato. Bet kaip ji pati minejo, kad man viska parodys zymuo, matyt skirs jei kils. KT apturėjau 2 pries diagnoze ir po gydymo praejus 4 men.
Atsakyti

Babyte, kad ir su kiaušidžių ca neskiria KT. Po gydymo praėjus keliems mėnesiams padarė, tada po metų, ir vėl po metų. Apskritai daugiau daryti nenori, nebent echo arba kraujas parodys, kad liga grįžta. Man tai nelabai patinka, nes echo gan prastai matosi viskas (3 st, vėžio neparodė), o kraujo tyrimas gana nepatikimas. Primink, pas ką tu gydaisi? 

Gituks, MRT skiria, nes turi BRCA2 geną. Nuo 25 m. tuomet priklauso viena krūtų MRT per metus, bent jau genetiko išvadoje taip rašo. 

Atsakyti

Kaip tau Kastuve sekasi? 

Atsakyti

Babyte, kad ir su kiaušidžių ca neskiria KT. Po gydymo praėjus keliems mėnesiams padarė, tada po metų, ir vėl po metų. Apskritai daugiau daryti nenori, nebent echo arba kraujas parodys, kad liga grįžta. Man tai nelabai patinka, nes echo gan prastai matosi viskas (3 st, vėžio neparodė), o kraujo tyrimas gana nepatikimas. Primink, pas ką tu gydaisi? 

Gituks, MRT skiria, nes turi BRCA2 geną. Nuo 25 m. tuomet priklauso viena krūtų MRT per metus, bent jau genetiko išvadoje taip rašo. 

man paskyre po pusmecio profilaktine KT.paskui skubos tvarka kai markeris pradejo kilti.Gydytoja sako ,kad kiausidziu vezio atveju KT yra efektyviausia (klausiau apie MRT),geriausiai parodo pilvo karcinomatoze-kas dazniausiai buna.Gydausi Rudaitis/Tulyte.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 21 liepos 2017 - 10:51

Gituk a z perkaityk.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 07 20, 10:30)
Nu Undzinka, nu šaunuolė! Greit būsi ne tik sveika, bet ir kūda! smile.gif
Aš ir galvoju, kad reikia šitą laikotarpį išnaudot, darau pratimus ir tobulinu apatinę dalį, sakau bent užkapalis po visko bus gražus smile.gif
Dėkui už nuorodas, naudosiuos ir aš, pažiūrinėjau, biškį apšalus kokie riebūs ka kurie receptai, bet matyt taip reikia, kad būt daugiau riebalukų deginimui smile.gif
Linkėjimai

Aciu Brazil smile.gif O kas man belieka, as gi supermoteris!!!
Tai tos dietos esme ir yra tame, kad atsiskom agliavandeniu , o energija imam is riebalu, del to riebaliukai nuo sonu ir pilvo tirpsta. O vezys kuo minta? Cukrum! Tai va mes ji badu marinsim:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 21 liepos 2017 - 19:43
Undzinka parašyk kiek suvartoji angliavandeniu, baltymu ir riebalų ?
Atsakyti