Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

o ka gydytojai apie tai?

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 07 19, 10:13)
<p>o ka gydytojai apie tai?</p>

Cia manes klausi Babyte? O jie ka:) Jiem argi svarbu? Pasakiau savo onkolgei, tai ji niekaip nesureagavo. Tiesiog palngavo galva ir viskas. Su seimos gydytoja dar padiskutavom, kad man geriausias deseras dabar morka, nes ji saldi smile.gif
Siaip , daug skaiciau, labai gaila, kad nesu ivaldzius anglu kalbos, nes daug literaturos yra anglu kalba, bet ka esu radus lietuviskai, bendravus su zmonemis, kurie taip maitinasi, tai nematau nieko blogo. O pliusu atradau daug smile.gif Gink dieve niekam neersu savo nuomones ir nesiulau taip maitintis. Paklauset as atsakiau smile.gif
Atsakyti

o man sake viska valgyt,genetikas rekomendavo Vidurzemio juros dieta

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 07 19, 10:32)
<p>o man sake viska valgyt,genetikas rekomendavo Vidurzemio juros dieta</p>

toj keto mitybos knygoj ir raso, kad dauguma pacientu po keto dietos pereina prie vidurzemio juros dietos.
Atsakyti

Bandysiu su Vidurzemio pradet.bo jau per daug privalgiau :)

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 19, 09:20)
Cia manes klausi Babyte? O jie ka:) Jiem argi svarbu? Pasakiau savo onkolgei, tai ji niekaip nesureagavo. Tiesiog palngavo galva ir viskas. Su seimos gydytoja dar padiskutavom, kad man geriausias deseras dabar morka, nes ji saldi smile.gif
Siaip , daug skaiciau, labai gaila, kad nesu ivaldzius anglu kalbos, nes daug literaturos yra anglu kalba, bet ka esu radus lietuviskai, bendravus su zmonemis, kurie taip maitinasi, tai nematau nieko blogo. O pliusu atradau daug smile.gif Gink dieve niekam neersu savo nuomones ir nesiulau taip maitintis. Paklauset as atsakiau smile.gif

Nu Undzinka, nu šaunuolė! Greit būsi ne tik sveika, bet ir kūda! smile.gif
Aš ir galvoju, kad reikia šitą laikotarpį išnaudot, darau pratimus ir tobulinu apatinę dalį, sakau bent užkapalis po visko bus gražus smile.gif
Dėkui už nuorodas, naudosiuos ir aš, pažiūrinėjau, biškį apšalus kokie riebūs ka kurie receptai, bet matyt taip reikia, kad būt daugiau riebalukų deginimui smile.gif
Linkėjimai
Atsakyti

Kazkaip dabar kilo klausimas.Tai kyla svoris chemoterapijos metu ar krenta?Nesaniai skaiciau,kad daznai moterys priauga svorio,viena panasaus i mano likimo ponia priaugo 25kg,kazkada dalyvavus fitneso varzybose,sake pamatyciau save preis kazkiek metu infarktas istiktu.As gi po pirmos linijos buvau pasiekusi toki svori,apie kuri galejau tik pasvajoti minus 10-12kg.Ir negaliu pasakyt,kad nevalgiau,aisku kai pilvas buvo prieistas skysciu,kurie pastrigo,tai greitai pasisotindavau,tai dabar ir mastau kaip cia istikruju.gal priauga nuo  to,kad mazai judama esant salutiniams?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 20 liepos 2017 - 10:47
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 07 20, 12:44)
<p>Kazkaip dabar kilo klausimas.Tai kyla svoris chemoterapijos metu ar krenta?Nesaniai skaiciau,kad daznai moterys priauga svorio,viena panasaus i mano likimo ponia priaugo 25kg,kazkada dalyvavus fitneso varzybose,sake pamatyciau save preis kazkiek metu infarktas istiktu.As gi po pirmos linijos buvau pasiekusi toki svori,apie kuri galejau tik pasvajoti minus 10-12kg.Ir negaliu pasakyt,kad nevalgiau,aisku kai pilvas buvo prieistas skysciu,kurie pastrigo,tai greitai pasisotindavau,tai dabar ir mastau kaip cia istikruju.gal priauga nuo  to,kad mazai judama esant salutiniams?</p>

Labas,
Aš priaugau 4kg (6 bobelines gavau), po visko svoris per 6mėn grįžo į pradinę padėtį. Chemijos met tikrai daug judėjau, nepasakyčiau, kad jis augo dėl fizinio krūvio nebuvimo rolleyes.gif

Labai laukiau apie KT ir MRT kas kiek laiko galima daryti , kaip ten su šautiniais poveikiais ax.gif
Atsakyti
Aš numečiau nuo diagnozės pr. 17 kg, tik dabar stebiu nuolat, nes apetitas kaip reikiant. Po kiekvienos chemo tirpdavau -5, paskui kokie 2 sugrizta ir vel...
Atsakyti

Labas,
Aš priaugau 4kg (6 bobelines gavau), po visko svoris per 6mėn grįžo į pradinę padėtį. Chemijos met tikrai daug judėjau, nepasakyčiau, kad jis augo dėl fizinio krūvio nebuvimo rolleyes.gif

Labai laukiau apie KT ir MRT kas kiek laiko galima daryti , kaip ten su šautiniais poveikiais ax.gif

o ka turi galimybe daryti kada nori?

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 07 20, 14:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="editana" data-cid="71728137" data-time="1500542350"><div><p>Labas,
Aš priaugau 4kg (6 bobelines gavau), po visko svoris per 6mėn grįžo į pradinę padėtį. Chemijos met tikrai daug judėjau, nepasakyčiau, kad jis augo dėl fizinio krūvio nebuvimo vartotojo įkelta nuotrauka

Labai laukiau apie KT ir MRT kas kiek laiko galima daryti , kaip ten su šautiniais poveikiais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o ka turi galimybe daryti kada nori?</p>

|Nea, tiesiog pagalvoju gal reik viso kuno pasidaryt, nes po gydymo man gyd jokio tipo tyrimo neskiria- tipo nepriklauso..
Atsakyti

kaip nepriklauso mane iskart po chemijos pabaigos uzrase KT,chemija baigesi rugpjuti-KT buvo vasari.Gal biski gydytojai i uzpakali ispirt reikia:)

Atsakyti