Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(gituks @ 2017 07 17, 19:25)
Siandien buvau savo biodozei. Prie Tulytės kab. laukė 40 žmonių blink.gif  blink.gif  blink.gif Daktarai atostogauja. Tai nusipirkau vaistus savarankiškai, sesutės paskambino gyd. ji davė leidimą ir vualia. Tik tiek, kad nieko nepašnekėjom, jokių tyrimų. Nustojau badauti sekmadieniais bo nuolatinis alkis puse savaites uzkniso. bet dabar tiksliai matuoju riebalus baltymus ir kitus reikaliukus. Jaučiuos gerai, žiūriu tokį durną serialą int., durną, nes niekaip negaliu nustoti  biggrin.gif
Bet tai kaaaip pabrango vienos dienos vilniečio bilietas blink.gif

Na taip, atostogos...tik gaila, kad ligos musu neatostogauja...
Nebadauk...tuo labiau, kad gauni gydyma.
As irgi matuoju skaiciuoju ir kitaip kraustausi is proto. Vyras juokiasi, kai as sveriu kanapiu seklas ar saulegrazas:) O bet taciau! 4 menesiai - 22kg. Va taip va smile.gif Rezervu dar yra:) O kad buciau anksciau apie sita mitybos sistemas girdejus....NUgalabysim mes ta bruda, jei ne vaistais, tai badu numarinsim:)
Atsakyti

Siandien buvau savo biodozei. Prie Tulytės kab. laukė 40 žmonių blink.gifblink.gifblink.gifDaktarai atostogauja. Tai nusipirkau vaistus savarankiškai, sesutės paskambino gyd. ji davė leidimą ir vualia. Tik tiek, kad nieko nepašnekėjom, jokių tyrimų. Nustojau badauti sekmadieniais bo nuolatinis alkis puse savaites uzkniso. bet dabar tiksliai matuoju riebalus baltymus ir kitus reikaliukus. Jaučiuos gerai, žiūriu tokį durną serialą int., durną, nes niekaip negaliu nustoti biggrin.gif
Bet tai kaaaip pabrango vienos dienos vilniečio bilietas blink.gif

o jei.....man kita savaite jau antra ...taiu bus linksma,o dar vel pas ta kausa reiks eit echoskopijai sirdies.Gal jau grizs kazkuris,o gal ir Tulyte iseis :)

Atsakyti
kad nera ka rašyti kolkas buvom vyrą parsivežę savaitgaliui namo tai dar blogiau jam negu ligoninej, ten bent vaistus suleidžia laiku, o čia neina prikalbinti kad leistusi ...tada praleidom pora kartų, užėjo vel pykinimo bangos ir jos taip lengvai nenueina, tai va iš tu namu gavosi tik nuovargis ir išėjimas iš ritmo

pirmadieni važiuojam i santaras konsultuotis pas tokį Eligijų Pošku, gal kam teko susidurti kaip jis?
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 07 18, 08:17)
kad nera ka rašyti kolkas buvom vyrą parsivežę savaitgaliui namo tai dar blogiau jam negu ligoninej, ten bent vaistus suleidžia laiku, o čia neina prikalbinti kad leistusi ...tada praleidom pora kartų, užėjo vel pykinimo bangos ir jos taip lengvai nenueina, tai va iš tu namu gavosi tik nuovargis ir išėjimas iš ritmo

pirmadieni važiuojam i santaras konsultuotis pas tokį Eligijų Pošku, gal kam teko susidurti kaip jis?

Oj, kaip negerai tie praleidimai vaistu...TAda ir skausma sunkiau malsinti. Gal tada geriau nesivezti namo, o ten vietoj ilgiau pabut, iseiti I kiema, pasedet...
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 07 18, 07:17)

Atsiprašau, kad isiterpiau. Skaitau visus pokalbius. Labai padedate. Man 2b st.v. trigubai neigiamas. Dbr. randuosi NVI atlike tyrimus svitins.
Ar turite pakankamai vaistų nuo pykinimo? Savaitgalį važiuosiu namo.Galėčiau atsivezti ir atiduoti,nes taip ir nepanaudojau
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 18, 09:11)
Oj, kaip negerai tie praleidimai vaistu...TAda ir skausma sunkiau malsinti. Gal tada geriau nesivezti namo, o ten vietoj ilgiau pabut, iseiti I kiema, pasedet...

va kad įdomiausia, kad jam neskauda, tik labai pykina išvemia viska ką suvalgo ir dar daugiau, nesuprantu iš kur tas skystis imas , del skausmo tik pleistra 25 mg klijuojas , dar buvo 50 pradejes, bet kai nera reikalo grižo ant 25

QUOTE(filom @ 2017 07 18, 09:13)
Atsiprašau, kad isiterpiau. Skaitau visus pokalbius. Labai padedate. Man 2b st.v. trigubai neigiamas. Dbr. randuosi NVI atlike tyrimus svitins.
Ar turite pakankamai vaistų nuo pykinimo? Savaitgalį važiuosiu namo.Galėčiau atsivezti ir atiduoti,nes taip ir nepanaudojau

mes Kauno onkologiniam gydomes , o kokius naudojate? Nes vyrui ne visi padeda
Atsakyti

Undzinka papasakok kaip svori meti,nes as jau irgi noriu biski atsikratyt.

Fliokse ,Poskus man labai seniai tulzies pusle isiminejo,viska atliko puikiai.Tik tiek ziniu.

Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 07 18, 09:35)
va kad įdomiausia, kad jam neskauda, tik labai pykina išvemia viska ką suvalgo ir dar daugiau, nesuprantu iš kur tas skystis imas , del skausmo tik pleistra 25 mg klijuojas , dar buvo 50 pradejes, bet kai nera reikalo grižo ant 25
mes Kauno onkologiniam gydomes , o kokius naudojate? Nes vyrui ne visi padeda

Esu iš Marijampolės, bet gydausi Vilniuj. Nacionaliniam vėžio institute. Perskaičiau, kad atvažiuojat i Santara. Tai čia tik per kelią pereit. Jums parašysiu čia savaitgalį ,kai grįšiu namo,nes tiksliai neprisimenu pavadinimų.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 17, 22:31)
Na taip, atostogos...tik gaila, kad ligos musu neatostogauja...
Nebadauk...tuo labiau, kad gauni gydyma.
As irgi matuoju skaiciuoju ir kitaip kraustausi is proto. Vyras juokiasi, kai as sveriu kanapiu seklas ar saulegrazas:) O bet taciau! 4 menesiai - 22kg. Va taip va smile.gif Rezervu dar yra:) O kad buciau anksciau apie sita mitybos sistemas girdejus....NUgalabysim mes ta bruda, jei ne vaistais, tai badu numarinsim:)

O kas CIA per mitybos sistema?
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 07 18, 11:14)
<p>Undzinka papasakok kaip svori meti,nes as jau irgi noriu biski atsikratyt.</p><p>Fliokse ,Poskus man labai seniai tulzies pusle isiminejo,viska atliko puikiai.Tik tiek ziniu.</p>

QUOTE(red_sun @ 2017 07 18, 14:15)
O kas CIA per mitybos sistema?

Oj moterytes smile.gif Mes cia su gituks laikomes keto dietos (ketogenines dietos). Esme - atsisakom angliavandeniu, o energijai gauti vartojam riebalus.
Visiskai atsisakiau: cukraus, duonos, bulkos, visu miltiniu gaminiu, makaronu, bulviu, bananu, vynuogiu, visu kruopu, prastu alieju, margarinu. Valgau mesa, zuvi, darzoves (be bulviu), siek tiek vaisiu ir uogu. rugstaus pieno produktus, kiausinius, kokybiska alyvu alieju ir kokoso alieju. Saulegrazas, migdolus ir dar keleta riesutu, kanapiu seklas. Ir!!!! 96% sokolada:) Po nedaug ne kasdien, bet pasilepinu:) Pasakysiu taip, valgau du kartus per diena, kartais viena, nes paprasciausiai pamirstu smile.gif Pusryciai pas mane apie 12-13 val, vakariene 18-19 val. Jokiu uzkandziavimu. Jei jauciasi alkis (pirmom savaitem taip ir buvo) valgydavau 3 kartus dienoje. Atsikelus ryte geriu dideli puoda vandens, tada veliau didelis puodas kavos su grietinele, pusryciai ir vakariene. Jauciuosi puikiai!!! As ta bruda vistiek iveiksiu! Juk sakau, ne vaistais, tai cukraus badu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 18, 18:37)
Oj moterytes smile.gif Mes cia su gituks laikomes keto dietos (ketogenines dietos). Esme - atsisakom angliavandeniu, o energijai gauti vartojam riebalus.
Visiskai atsisakiau: cukraus, duonos, bulkos, visu miltiniu gaminiu, makaronu, bulviu, bananu, vynuogiu, visu kruopu, prastu alieju, margarinu. Valgau mesa, zuvi, darzoves (be bulviu), siek tiek vaisiu ir uogu. rugstaus pieno produktus, kiausinius, kokybiska alyvu alieju ir kokoso alieju. Saulegrazas, migdolus ir dar keleta riesutu, kanapiu seklas.  Ir!!!! 96% sokolada:) Po nedaug ne kasdien, bet pasilepinu:) Pasakysiu taip, valgau du kartus per diena, kartais viena, nes paprasciausiai pamirstu smile.gif Pusryciai pas mane apie 12-13 val, vakariene  18-19 val. Jokiu uzkandziavimu. Jei jauciasi alkis (pirmom savaitem taip ir buvo) valgydavau 3 kartus dienoje. Atsikelus ryte geriu dideli puoda vandens, tada veliau didelis puodas kavos su grietinele, pusryciai ir vakariene. Jauciuosi puikiai!!! As ta bruda vistiek iveiksiu! Juk sakau, ne vaistais, tai cukraus badu smile.gif

Aš panašiai laikausi, tik duonos neina atsisakyt. Kavos negeriu, bet geriu vyną, ir sviestą ghi naudoju u ta duona. Dar pieno produktų nevartoju, sojų pieną (bet aš alergiška pieno produktams buvau visada).

O papasakok, ką jūs ten skaičiuojat? Baltymus ir angliavandenius ar ką kita? O kaip juos skaičiuot?
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 07 18, 21:10)
Aš panašiai laikausi, tik duonos neina atsisakyt. Kavos negeriu, bet geriu vyną, ir sviestą ghi naudoju u ta duona. Dar pieno produktų nevartoju, sojų pieną (bet aš alergiška pieno produktams buvau visada).

O papasakok, ką jūs ten skaičiuojat? Baltymus ir angliavandenius ar ką kita? O kaip juos skaičiuot?

Na as kartais pati pasigamiu ghe sviesta. Vyno ir as kartais isgeriu smile.gif
Skaiciuoju viska:) kkal, baltymus, riebalus, angliavandenius. Yra superfine lentele, I kuria suvedus suvalgytus produktus, Tau viska suskaiciuoja. As pvz zinau, kad nesuvalgau tiek koloriju, kiek man reikia pagal ugi ir svori, bet as tikrai nebadauju.
https://www.dietdoctor.com/ cia daug info ir receptu o zemiau lentele

https://cronometer.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 liepos 2017 - 20:49