Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

nu jo su chemijos salutiniais troleibuse karsta diena gerokai susivemt galima :)

Atsakyti
Sveikos,

Truputi skaiciau jusu pokalbius. Teciui nesenai aptiko prostatos vezi. Metastazes dubens kauluose. Labai dideli skausmai (vaistai siek tiek sumazina) , sunkiai jau galit ir vaikscioti. unsure.gif Jis gyvena ir gydosi UK. As Lietuvoje. Kol kas dar atlieka tyrimus,ziurejo ar neisplite ir kitur. Pradejo taikyti hormonu terapija. Gal zinote kaip gydymas U.K.?Gal teko susidurt ar cia jau visai prasta situacija tos metastazes? Gal zinote ar galima eiti i pirti,nes jis eina,siluma sumazina jam skausma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red_sun: 12 liepos 2017 - 22:10

Pirtis skatina kraujo apytaka ir tuo paciu metastazavima.Man sake pamirsti pirti.Ta pati Ruolia kalba.

Atsakyti
As siandien noriu pasidziaugti - po 2 chemiju padare KT, paziurejimui, ar gales taikyti spinduliavima, ir pamate, kad v stipriai sumazejes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivute84 @ 2017 07 13, 15:48)
As siandien noriu pasidziaugti - po 2 chemiju padare KT, paziurejimui, ar gales taikyti spinduliavima, ir pamate, kad v stipriai sumazejes smile.gif

wub.gif victory.gif clap.gif dziaugiosi labai del jusu
Atsakyti

kur dingot visos?

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 07 17, 17:08)
<p>kur dingot visos?</p>

Visos pasveikusios atostogauja smile.gif
Isskyrus mane, nes vis ieskau pabendravimo cia 😊
Siandien gavau 4 doze cisplantinos. Atrodau kaip vampyras perbalus, ir turbut nestabiliai vaikstau. Su baime laukiu nakties kas bus... kazin arbus blogiau nei trecia chemija? Ar jau lengves.kaip cia su mano chemija darosi, idomu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 17 liepos 2017 - 18:10
Siandien buvau savo biodozei. Prie Tulytės kab. laukė 40 žmonių blink.gif blink.gif blink.gif Daktarai atostogauja. Tai nusipirkau vaistus savarankiškai, sesutės paskambino gyd. ji davė leidimą ir vualia. Tik tiek, kad nieko nepašnekėjom, jokių tyrimų. Nustojau badauti sekmadieniais bo nuolatinis alkis puse savaites uzkniso. bet dabar tiksliai matuoju riebalus baltymus ir kitus reikaliukus. Jaučiuos gerai, žiūriu tokį durną serialą int., durną, nes niekaip negaliu nustoti biggrin.gif
Bet tai kaaaip pabrango vienos dienos vilniečio bilietas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 07 17, 18:25)
Siandien buvau savo biodozei. Prie Tulytės kab. laukė 40 žmonių blink.gif  blink.gif  blink.gif Daktarai atostogauja. Tai nusipirkau vaistus savarankiškai, sesutės paskambino gyd. ji davė leidimą ir vualia. Tik tiek, kad nieko nepašnekėjom, jokių tyrimų. Nustojau badauti sekmadieniais bo nuolatinis alkis puse savaites uzkniso. bet dabar tiksliai matuoju riebalus baltymus ir kitus reikaliukus. Jaučiuos gerai, žiūriu tokį durną serialą int., durną, nes niekaip negaliu nustoti  biggrin.gif
Bet tai kaaaip pabrango vienos dienos vilniečio bilietas blink.gif

Gituks, pagarba kad taip rimtai laikaisi dietos. Man taip neišeina, nors parsisiunčiau knygą apie ketogeninę dietą, kurią ir pati berods esi minėjusi.
Beje, ar neteko domėtis nekompensuojamų vaistų kainomis Lenkijoje? girdėjau ir receptinius vaistus žmonės perka ir ten pigiau. Kaži, ar nuo onko ligų taip pat galima pirkti.
Atsakyti

Man avastinui didmenikai taiko nuolaida ;) gaunasi tikrai nebrangiau. Ir dar nuo sausio pirmos vaistams virs 300eur taikomas 5 o ne 21 PVM  pajudejo reikalai del kompensavimo. Gal sulauksiu...

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 07 17, 19:53)
Gituks, pagarba kad taip rimtai laikaisi dietos. Man taip neišeina, nors parsisiunčiau knygą apie ketogeninę dietą, kurią ir pati berods esi minėjusi.
Beje, ar neteko domėtis nekompensuojamų vaistų kainomis Lenkijoje? girdėjau ir receptinius vaistus žmonės perka ir ten pigiau. Kaži, ar nuo onko ligų taip pat galima pirkti.

As vaziavau I Lenkija pirkti vaistu. Jie ten dvigubai-trigubai pigesni. Na tarkim pirkau krauja skystunancius vaistus Fraxiparina 0.6 10 svirkstu - 30 euru, LT uz tiek moku 60 euru. Kalcio su vit.D 120 tableciu - 3 eurai, LT uz tokias moku apie 9 eurus.Reikalingi receptai. Tinka lietuviski. Vitaminams nereikia. Neklausiau ar tinka musu kompensuojamu vaisu receptai, bet abejoju, nes maciau, kaip ejo zmones su kompensuojamais receptais, jie kitokie nei musu. Bet lietuviskas receptas tinka.
Atsakyti
Undzinka, nu va, ir aš galvoju kai prieis reikalas, vitaminų važiuosiu užsipirkti.

Gituks, tu iš didmenininko čia LT perki? Aš apie vieną vaistą galvoju, bet jo LT net neparduoda, tuo tarpu Lenkijoje yra, ir net kompensuojamas nuo liepos 1 d.
Atsakyti