Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2017 01 09, 21:41)
Paieskok mano postu kazkiek anksciau. Ten buvau ikelus nuorodas latvisko ir rusisko puslapiu. Ten ir preparatai ju yra
Papildyta:
Pabandyk cia panagrinet
http://oncoproct.ru/expert/260
Suprantu, kad sumaistis...laikykis mieloji. Svarbu, kad near metastaziu gyvybiskai svarbiuose organuose (kepebyse). Plauciuose gydomos metastazes. As ta zinau, nes turiu.

Bet pries pusmeti ir cistu kepenyse nebuvo. Ar nepasakys po kurio laiko apie jas ko blogo verysad.gif
Ju gydymui nieko nesake. Tik mes ir perskaitem israse. O gydytoja nieko nesake.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 01 09, 12:57)
Sveika pargrįžus, smagu senąją gvardiją matyt  4u.gif

4u.gif Man irgi smagu ir matyt cia ir bendraut.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 09, 21:32)
Bet pries pusmeti ir cistu kepenyse nebuvo. Ar nepasakys po kurio laiko apie jas ko blogo verysad.gif
Ju gydymui nieko nesake. Tik mes ir perskaitem israse. O gydytoja nieko nesake.

Tai nieko stebetino. Liga yra liga, ji neklausia kada ateiti, deja verysad.gif Man buvo darytas plauciu rentgenas. Viskas buvo tvarkoje, jokiu pakitimu. O po 4 menesiu jau buvo metastazes ir plauciuose ir kauluose. Ir ne po viena, o daugybines.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 09, 11:25)
Aciu uz atsakymus smile.gif

Jus gydytes taip pat klaipedoje, o sakykit ar esat patenkinta gydymu, ligonine, personalu ?
Mano artimieji suglume kodel pasirinkau klaipeda, o ne vilniu, klaipeda kaip mazesnis miestas atseit ner toks geras kaip kaunas ar vilnius.  TAi galvoju jei paskirtu kazkoki gydyma ar ji test klaipedoje ar persivest kitur.

Man irgi buvo tokiu minciu kai suzinojau diagnoze,bet gydytoja nuramino ,kad toki pat gydyma gausiu ir Vilniuje ir visoje Europoje.Daug girdejau ,kad klaipedos hematologai puikus,o ir pati issitikinau,visas skyrius nuostabus,patenkinta visu 100% ,ir niekas neima kysiu .Tik jeigu reikalinga transplantacija-tada tik Vilniuje daro.Man gydytoja patare svitintis vaziuoti i Kauna,taip ir padariau,o dabar jau ir Klaipeda turi modernu svitnimo aparata 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2017 01 09, 14:08)

Beje, SVETA K.bigsmile.gif as romantike, tik nusibodo jungtis dviem nikais. Is pradziu, nenorejau, kad mane atpazintu, o dabar jau dzin. Tai malonu vel matyt ir bendraut.

wub.gif wub.gif wub.gif Sveika !!! Daznai pagalvoju apie tave smile.gif Kaip sekasi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 10 sausio 2017 - 00:29
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 09, 20:41)
Svarbu, kad near metastaziu gyvybiskai svarbiuose organuose (kepebyse). Plauciuose gydomos metastazes. As ta zinau, nes turiu.

kepenyse taip pat gydomos, vienam musų pažistamam rado 2 kepenyse, išoperavo, tipo nieko čia tokio kepenyse jos sėkmingai operuojamos

ponibudžiu rudeni buvo galima nusiprkti Kauno stoties turguje, krūvelemis pardavinejo po 2 eur, o dabar turbut tik sultis ju siųstis reiktu
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 10, 09:31)

ponibudžiu rudeni buvo galima nusiprkti Kauno stoties turguje, krūvelemis pardavinejo po 2 eur, o dabar turbut tik sultis ju siųstis reiktu

Kažin pakelės prekeiviai neturėtų? Vakar pirkau svarainio, tai pas juos pilna visokių grybų marinatų. Reiks paklausti kada sustojus įdomumo dėlei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 01 10, 10:40)
Kažin pakelės prekeiviai neturėtų? Vakar pirkau svarainio, tai pas juos pilna visokių grybų marinatų. Reiks paklausti kada sustojus įdomumo dėlei unsure.gif

nebent namuose kas šaldytu turetu, kad jas kas marinuotu negirdejau, kažin ar tada ta gydomoji galia išlieka, bet aišku paklausinet galit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 10 sausio 2017 - 10:53
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 01 10, 10:40)

"Pagooglinau" internete, tai yra keletas pardavinėjančių skelbiu.lt. O šiaip paklausinėkit pažystamų, giminių, gal kas nors žino/ girdėjo, kur tas grybas auga ir galėtų parinkti Jums...
Atsakyti
Atliko man siandie trepanobiopsija ir aspiracija. Tikrai nebuvo taip baisu, kaip prisiziurejau youtubeje biggrin.gif skausmas buvo bet jis pakenciamas,nutirpo labai koja ir sedmens ta puse, matyt nuo tu nuskausminamuju. dure du kartus. Bet po proceduros, matyt is jaudulio pasidare silpna, o siaip tai skauda sedint, lipant laiptais. Na bet toks skausmas juokas. Tad po menesio zinosiu atsakymus.
Beje, nuejus i ta onkohematologini skyriu pasijutau keistai, visi i mane spoksojo, aplink tik vyresnio amziaus zmones, pilnos palatos, pilnas koridorius, dienos stacionaras, tas vaizdas pakirbino nervus
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 10, 10:31)
kepenyse taip pat gydomos, vienam musų pažistamam rado 2 kepenyse, išoperavo, tipo nieko čia tokio kepenyse jos sėkmingai operuojamos

ACIU merginos uz raminimus ir padrasinimus.
Tik viena beda- tecio operuoti greiciausiai nebegales. Bet koks gydymas, tik ne operacijos. Per daug komplikaciju yra buve butent po operaciju. Po atrodo nesudetingos mediku akimis, jo vos nepraradome...verysad.gif
Dabar ir sako ar ryztumetes patys jai ?
Ryt ziures gydytojai ir spres ka daryt. Zidinukas plauciuose nera didelis. Geriausia butu operacija, bet jo atvejis per sudetingas. verysad.gif
Papildyta:
http://www.zemestauki.lv/lt/kainos/

radau ju pirkti ax.gif
Aisku, nezinau kiek patikimas puslapis.
Atsakyti
Jei kas nors pirksite preparatus iš šito psl, kur Faustina2000 įdėjo, pasidalinkite įspūdžiais 4u.gif
Parodžiau draugui poniabudes, sakau pavasarį eisiu rinkti, grybaut moku, 100 proc. rasiu, mišką skersai-išilgai išvaikčšiosiu. Tai MB klausė ar nebijai nusitrūčyt ir mus visus nutrūčyt hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 10, 12:17)
http://www.zemestauki.lv/lt/kainos/
radau ju pirkti  ax.gif
Aisku, nezinau kiek patikimas puslapis.

Mes iš čia pirkom,mano mama gėrė,jau rašiau
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 01 10, 12:39)
Jei kas nors pirksite preparatus iš šito psl, kur Faustina2000 įdėjo, pasidalinkite įspūdžiais 4u.gif
Parodžiau draugui poniabudes, sakau pavasarį eisiu rinkti, grybaut moku, 100 proc. rasiu, mišką skersai-išilgai išvaikčšiosiu. Tai MB  klausė ar nebijai nusitrūčyt ir mus visus nutrūčyt hmm.gif

Poniabudės nenuodingos mirksiukas.gif ,be to,jas lengva atskirt-jos turi labai specifinį kvapą
Atsakyti