Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

O kiek cerukalio tableciu i para galima? 3 kaip suprantu. Ar teisybe, kad prie ju iprantama?? Tada gal leidziami geriau? Tik man isgert paprasciau nei susileist...
Pasidalinkit patirtim prasau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 06 29, 14:26)
Na ir gerai, kad nera labai blogai. O siaip nusiteik taip, juk ne vitaminus lasina ;)Paprastai buna kelios dienos ne kokios, paskui palengveja. Laikykis !

Dekui, laikausi 😊
Man daktares sake kad pirmas savaites nebus bloga, veliau. Bet kad man bloga verysad.gif tai kaip bus veliau bijau pagalvot 😐
Atsakyti

cisplatina aisku stipri slykstyne-pagrinde nuo jos stipriai pykina,bet 3-4dienas atkentet pagrinde ir viskas,as tarp chemiju beveik kiekvienam tarpe kazkur isvaziuodavau pailset nes vasara buvo praeita itin turininga :) ,o dar prie viso sito iki pilnos laimes ir stoma (sudmaisi) tureju :).tad nepergyvenk ,zmogus toks padaras-viska istveria,ypatingai jei yra didelis noras gyvent!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 29 birželio 2017 - 15:54
QUOTE(Naira @ 2017 06 29, 14:30)
O kiek cerukalio tableciu i para galima?  3 kaip suprantu.  Ar teisybe,  kad prie ju iprantama?? Tada gal leidziami geriau?  Tik man isgert paprasciau nei susileist...
Pasidalinkit patirtim prasau 4u.gif
Papildyta:

Dekui,  laikausi 😊
Man daktares sake kad pirmas savaites nebus bloga, veliau. Bet kad man bloga verysad.gif  tai kaip bus veliau bijau pagalvot 😐

O negalit galvot, kad va man bloga nebus, nereikia savęs programuoti blogiausiam 4u.gif Jūs nelaukit, kad bus bloga, sergant ir besigydant taip pat reikia gyventi, taip tai nepaprasta, bet jei rasit tam jėgų, pačiai bus geriau ir artimiesiems, aš iš patirties tiek savo, tiek kitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 29, 17:53)
<p>cisplatina aisku stipri slykstyne-pagrinde nuo jos stipriai pykina,bet 3-4dienas atkentet pagrinde ir viskas,as tarp chemiju beveik kiekvienam tarpe kazkur isvaziuodavau pailset nes vasara buvo praeita itin turininga smile.gif ,o dar prie viso sito iki pilnos laimes ir stoma (sudmaisi) tureju smile.gif.tad nepergyvenk ,zmogus toks padaras-viska istveria,ypatingai jei yra didelis noras gyvent!</p>

Dekui 4u.gif
bandysiu savaitgali ka nors nuveikt 😊
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2017 06 29, 20:03)
O negalit galvot, kad va man bloga nebus, nereikia savęs programuoti blogiausiam  4u.gif Jūs nelaukit, kad bus bloga, sergant ir besigydant taip pat reikia gyventi, taip tai nepaprasta, bet jei rasit tam jėgų, pačiai bus geriau ir artimiesiems, aš iš patirties tiek savo, tiek kitų  4u.gif

Dekui 4u.gif
Bandau negalvot, bet ne visada pavyksta, bet aisku, kad istversiu, nes as gi neuzmusama 😀. (Visada taip kalbejau iki sitos ligos , ir matyt prisikalbejau 😊)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 29 birželio 2017 - 19:57
Ar yra iš čia kas besigydančiu Kauno onkologijos ligonineje, panemunėj? Kaip ten salygos?
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 06 30, 16:18)
Ar yra iš čia kas besigydančiu Kauno onkologijos ligonineje, panemunėj? Kaip ten salygos?

Mano draugės vyras ten buvo slaugomas. Prieš 2 metus. Jam prostatos v. buvo perejes i kaulus. Tai labai kankinosi... Labai skaudėjo, kiek žinau vežė chemo, tai jie grąžino atgal, sako, nuimkit žmogui skausmus, paskui tąsykit. Ir is vis ne nuo to galo pradėjo gydyti, kai diagnozavo. Nu vnz, kai as galvojau turėdama siuntima kur vaziuot zinojau, kad tikrai ne i Kauno onkologne. Bet gal dabar pasikeite kazkas.
Papildyta:
Atbuke zmones nuo svetimo skausmo ir gydytoja net zinodama nuosprendi(jis ten gulejo paskutines 2 savaites) kysi eme, nu vnz
Atsakyti

o jei...visgi kaip mums cia Vilniuje gerai....

Atsakyti
Sveiki
Vyrui darė KT, ieškodami stuburo išvaržos... o rado daugybines metastazes dubens kauluose. Praleidus porą dienų internete, supratau, kad tai jau įsisenėjusi liga. Dabar, kaip supratau, onkologai turi nustatyti pirminį židinį? Kol nenustatys, joks gydymas nebus taikomas? 11 mm metastazės - tai didelės ar ne? Vyras jaučiasi gerai.
Gal kas turi patirties su Šiaulių onkologiniu?
Atleiskit už kvailus klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Aguona Raudonoji @ 2017 07 01, 16:55)
Sveiki
Vyrui darė KT, ieškodami stuburo išvaržos... o rado daugybines metastazes dubens kauluose. Praleidus porą dienų internete, supratau, kad tai jau įsisenėjusi liga. Dabar, kaip supratau, onkologai turi nustatyti pirminį židinį? Kol nenustatys, joks gydymas nebus taikomas? 11 mm metastazės - tai didelės ar ne? Vyras jaučiasi gerai.

Sveika.
Viskas priklauso nuo auglio tipo, nuo zmogaus amziaus, puo piktybiskumo ir t.t. Na kai randamos metastazes tai paprastai ligau jau buna pazengus. Turi nustatyti pirmini augli, nes paprastai metastazes turi tas pacias lasteles, kaip ir pirminis auglys. Todel svarbu nustatyti pirmi, kad zinot, kaip gydyti. Del gydymo skirimo nezinau, bet manau, kad dabar turetu būti skirti tyrimai KT, MRT, gal scintigrafija, markeriai. 11mm na nera labai didele metastaze. Kaulu metastazes suvaldo, jas uzkalkina. Pas mane vienoje vitoje skyle 3x4cm...Gerai, kad vyras jauciasi gerai, gerai, kad nera skausmu, gal viska laiku radot ir suvaldysit. Bet jei ieskojo isvarzos reikiasi buvo skausmai kazkokie, nes kitaip nebutu skyte KT.
Stiprybes Jums ir Jusu vyrui. Del Siauliu onkologu, gal kas pakomentuos, as viliete.
Atsakyti
QUOTE(Aguona Raudonoji @ 2017 07 01, 16:55)
Sveiki
...

Patariu - vaziuokit i Vilniu. Nes Siauliuose tik bedos - tai nemato, tai nepaima, tai dar kas...

Tevui antra chemija praejo, si kart pagulejo ilgiau ligoninej, ten vaistu vis pasiprasydavo, tai grizes jau kazkiek geriau jautes nei pirma karta. Bet, aisku, ne stebuklas... Krauja reik gerint. Gal kuri vartojot japoniskus grybus tam reikalui? Ar padeda? Nes raso apie juos tai labai graziai...
Atsakyti
ačiū už atsakymus.
Nepaminėjau, bet stuburo išvaržą taip pat rado. Nors dabar tai jau nuslinko į antrą planą, menkniekis taip sakant.
Atsakyti
Dovanokit, kad taip įsibroviau į šią temą, tačiau jaučiu pareigą pasidalinti, jeigu kam aktualu, tačiau nematėte, negirdėjote, gydytojas nepasakė... Noriu atkreipti dėmesį ne į vilkinimą, bet į naujas galimybes, kurių linkiu kiekvienai išsireikalauti. Laikykitės, visoms didžiausios sveikatos!

http://kauno.diena.l...ilkinami-816928
Atsakyti