Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2017 06 27, 09:43)
Va ir as taip galvoju, jei po operacijos buciau turejus ne 4 o gal but 6 ciklus, gal butu remisija buvus ilgesne. Jei nebutu saline visu limfmazgiu is pazasties (juose nieko nerado) gal irgi butu buve geriau. Bet dabar galima tik spelioti.
Einu siandien pas onkologus, prasysiu markeri daryt , vaistus susilasinsiu ir susileisiu. Turiu klausimu gydytojai, bet abejoju ar gausiu atsakyma:) Na tarkim plaukiant rankos tirpsta. Maudzia mazuosius ranku sanarius, kartais nestipriai, kartais stipriai, kad net neislaikau puodelio.

Gal kurioje vietoje nervas uzspaustas? Tai gali patikrinti neurologas, skirdamas elektromiografijos turima. Man panasiai buvo. Rado kur uzspastas nervas. Operacija (nesudetinga) turetu padeti.
Bet mane neurologas ligonineje atkalbejo nuo operacijos, nes ranka ir tap be limfmazgiu. Liepe saugoti, tausoti. Lengvai mankstinti. Kolkas issiverciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 27 birželio 2017 - 13:12

Ar eidamos darytis MRT, nešėtės ką atsirengti  :hmm: Rytoj tyrimas, truputi nerimauju  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 06 27, 18:22)
<p>Ar eidamos darytis MRT, nešėtės ką atsirengti  hmm.gif Rytoj tyrimas, truputi nerimauju  unsure.gif </p>

Svarbu, kad rubuose nebutu metaliniu detaliu. Galima paimti paprasta medvilnine maikute, nes jei reikes nusiimti liemele bus patogiau. Nereik nerimauti, nu ko ten nerimauti. Ateisi, duos vandens isgerti ( na man visad duoda), atsigulsi, kvepuosi, nekvepuosi (klausysi ka sako technikes) ir viskas smile.gif
Atsakyti

Ačiū Undzinka, reiks kokia maikutę paimti. Toks mažiuliukas nerimukas spurda dėl atsakymo, o ne dėl tyrimo  :unsure: 

Atsakyti
Sveiki,

ar kam taikė, ar gal esate girdėję apie parenterinę mitybą? Išvedė vyrui kateterį per kaklo arterija ir darys pilną dirbtinę mitybą
Atsakyti

Blaskausi toliau....markeris stipriai nepakilo,KT nieko neparode,nezinau ne ka daryt su chemizacija .....gal moneta mest???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 28 birželio 2017 - 16:17
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 28, 17:16)
<p>Blaskausi toliau....markeris stipriai nepakilo,KT nieko neparode,nezinau ne ka daryt su chemizacija .....gal moneta mest???</p>

Oj Babyte....as taip pat...tik mano gydytoja nieko nei pataria nei sako, tiesiog aukiam rugpjucio KT, tada spres...
CEA (norma iki 5) bendras vezio zymui, kuris rodo metastaziu progresavima - 47.3
CA 16-3 (kruties vezio zymuo (norma iki 30) - 27.43
Kalcis (norma iki 2) rodo metastaziu progresavima ir kalcio ismetina i klauja - 2.58
Kreatinias (norma moterism apie 44) inkstu veikla - 43
Atsakyti

tai,kad vienareiksmisko atsakymo ,kada geriau pradet nera.....Paskaitau rusus ten isvis absurdas-siulo laukt akivaizdziu pozymiu,vos ne kol priaugs ir tada tik gydyti,mazdaug 2 eiles chemija tai tik palaikomoji.....paskaitai uzsieni ir po 6 eiles turi ilgas remisijas,jau nekalbant apie 2-a.Siaip tai tikrai nezadu auginti grybu savyje:) 

o is kur tu apie kreatina tokius duomenis paemei?pas mane 70.norma parasyta 53-97.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 28, 17:44)
<p>tai,kad vienareiksmisko atsakymo ,kada geriau pradet nera.....Paskaitau rusus ten isvis absurdas-siulo laukt akivaizdziu pozymiu,vos ne kol priaugs ir tada tik gydyti,mazdaug 2 eiles chemija tai tik palaikomoji.....paskaitai uzsieni ir po 6 eiles turi ilgas remisijas,jau nekalbant apie 2-a.Siaip tai tikrai nezadu auginti grybu savyje:) </p><p></p><p>o is kur tu apie kreatina tokius duomenis paemei?pas mane 70.norma parasyta 53-97.</p><p></p>

Nedarasiau:) 44-97 norma kreatinino
Atsakyti
naira, kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 06 29, 11:03)
naira, kaip jūs?

Lyg nieko, papykina truputi, isgeriu tablete ir nuima kol kas. Silpnesne jauciuos, bet gal is baimes 😊 vis laukiu kas su manim bus toliau 😊

Dekui, kad domites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 29, 11:58)
Lyg nieko,  papykina truputi,  isgeriu tablete ir nuima kol kas. Silpnesne jauciuos,  bet gal is baimes 😊 vis laukiu kas su manim bus toliau 😊

Dekui, kad domites  4u.gif

Na ir gerai, kad nera labai blogai. O siaip nusiteik taip, juk ne vitaminus lasina ;)Paprastai buna kelios dienos ne kokios, paskui palengveja. Laikykis !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 29 birželio 2017 - 12:27