Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Šaunu Sunflower žiauriai smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Pabaigė jau chemo?
Atsakyti

Šaunu Sunflower žiauriai smagu 4u.gif4u.gif4u.gif
Papildyta:
Pabaigė jau chemo?

Dar nebaige, 4 dabar bet galbut po sitos jau nebeleis.

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 26, 15:59)
Jau namie,  kol kas dar nieko
Buvau paemus uzkandziaut,  nes 6 val net lasino. Tada spinduliai dar buvo.
Man lasino nuo pykinimo. Tai nuo ju galva svaigo. Sake taip.  Po to praejo.
O be kavos tai is lovos neisikabarociau 😊 geriau 😊
Buvo daug baimes. Ir dabar dar neramu kas bus....
O nuo pykinimo ar susileidziat pacios i raumeni vaistu?  Planuoju pati,  jei ka... kazin ar pavyks

Va taip po truputi viska iveiksi ;) As nuo pykinimo cerucal vartojau. Man irgi chemija budavo pirmadieniais, sunkiausi budavo treciadieniai, ketvirtadieniai, o savaitgaliais atsigaudavau, netgi viska valgydavau 😃 Poto vel viskas is pradziu.
Atsakyti
QUOTE(Swissgirl @ 2017 06 26, 23:38)
Va taip po truputi viska iveiksi ;) As nuo pykinimo cerucal vartojau. Man irgi chemija budavo pirmadieniais, sunkiausi budavo treciadieniai, ketvirtadieniai, o savaitgaliais atsigaudavau, netgi viska valgydavau 😃 Poto vel viskas is pradziu.

Dekui, kad dalinates patirtim, man labai padedat ir raminat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Dar nebaige, 4 dabar bet galbut po sitos jau nebeleis.

Paprastai ciklas buna 6.jeigu kalba apie kiausidziu v.Kad zymuo krenta puiku-reiskia vaistai tinkamai veikia.Bet  etapu del  nukritusio zymens neatsaukia, jis kaip greit nukrenta,taip greit gali ir pakilti jei kazkas nedagydyta.Tie 6 etapai ne siaip sau sugalvoti,matyt po moksliniu tyrimu pasirinkti optimaliai,nes didinant juos be proto galima gauti daugiau bedos nei naudos.Na sustabdo nebent kraujas blogas ar kazkas,kur jau pavojus gyvybei.Man po visu chemiju hg buvo iki 73 nukrites-o cia jau klipata :)

Atsakyti

Paprastai ciklas buna 6.jeigu kalba apie kiausidziu v.Kad zymuo krenta puiku-reiskia vaistai tinkamai veikia.Bet  etapu del  nukritusio zymens neatsaukia, jis kaip greit nukrenta,taip greit gali ir pakilti jei kazkas nedagydyta.Tie 6 etapai ne siaip sau sugalvoti,matyt po moksliniu tyrimu pasirinkti optimaliai,nes didinant juos be proto galima gauti daugiau bedos nei naudos.Na sustabdo nebent kraujas blogas ar kazkas,kur jau pavojus gyvybei.Man po visu chemiju hg buvo iki 73 nukrites-o cia jau klipata :)

Siaip jau buvo kazkada iki tiek nukrites ir visu pilnu 6 neleido. Kaip bus pamatysim :)

Atsakyti

na taip,gydytojas aisku geriau zino......bet  as jau pradedu mastyt jei po operacijos buciau apturejus ne 4,o   6 etapus tai gal dabar netureciau bedu,nes pas mane ,pasak daktaru nedamuse greiciausiai,todel turbut reikes aptureti dar visas 6 ,itraukiant kita preparata.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 27, 11:35)
<p>na taip,gydytojas aisku geriau zino......bet  as jau pradedu mastyt jei po operacijos buciau apturejus ne 4,o   6 etapus tai gal dabar netureciau bedu,nes pas mane ,pasak daktaru nedamuse greiciausiai,todel turbut reikes aptureti dar visas 6 ,itraukiant kita preparata.</p>

Va ir as taip galvoju, jei po operacijos buciau turejus ne 4 o gal but 6 ciklus, gal butu remisija buvus ilgesne. Jei nebutu saline visu limfmazgiu is pazasties (juose nieko nerado) gal irgi butu buve geriau. Bet dabar galima tik spelioti.
Einu siandien pas onkologus, prasysiu markeri daryt , vaistus susilasinsiu ir susileisiu. Turiu klausimu gydytojai, bet abejoju ar gausiu atsakyma:) Na tarkim plaukiant rankos tirpsta. Maudzia mazuosius ranku sanarius, kartais nestipriai, kartais stipriai, kad net neislaikau puodelio.
Atsakyti

na taip,gydytojas aisku geriau zino......bet  as jau pradedu mastyt jei po operacijos buciau apturejus ne 4,o   6 etapus tai gal dabar netureciau bedu,nes pas mane ,pasak daktaru nedamuse greiciausiai,todel turbut reikes aptureti dar visas 6 ,itraukiant kita preparata.

Pirma kart gavo 8 chemijas, paskui 6 ir dar daug kartu. Gaila, bet jis atsinaujina....

Atsakyti

o kokia diagnoze ir kiek laiko serga?

Atsakyti

o kokia diagnoze ir kiek laiko serga?

6 metai kaip serga. Prasidejo nuo kiausidziu vezio, jau buvo nuejes i pilvapleve. 

Atsakyti

mano variantas :)

Atsakyti