Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Man pirmad jau lasins chemija verysad.gif
Papasakokit patyrusios ar is karto jau darosi bloga? Lasins ilgai 4 val ar kiek. O pauzkandziaut neimat nieko? Biski issigandau siand, svoris pakrites jau be chemiju...
Man cisplantina lasins, po to dar spinduliai, jau kaip bijau verysad.gif
Atsakyti
naira, jau sakiau, mano tėtis gana lengvai perneša, bet važiuoja lašintis skysčių,po 500 ml pasilašina vis kokią visą sav po leidimo... tik jam carboplatina ir paklotakselis ir dar aišku avastin.
Atsakyti

Kol lasins, Naira,zinokit baika. Velniava prasidedavo po 3 dienu. Chemijos metu galit ir normaliai pavalgyti, ne tik uzkandziauti.

Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 06 23, 23:29)
naira, jau sakiau, mano tėtis gana lengvai perneša, bet važiuoja lašintis skysčių,po 500 ml pasilašina vis kokią visą sav po leidimo... tik jam carboplatina ir paklotakselis ir dar aišku avastin.

Dekui.
O chemoterapeutes reikia prasyt tu skysciu?
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 06 23, 23:34)
<p>Kol lasins, Naira,zinokit baika. Velniava prasidedavo po 3 dienu. Chemijos metu galit ir normaliai pavalgyti, ne tik uzkandziauti.</p>

Dekui smile.gif

O jums tokia pacia kaip ir man lasino? Pamenu lyg saket greitaja kvietet? Kazin viena gyventi as galesiu gydydamasi?
O kodel i ligonine neguldo? Paklausiau, sake neguldom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 23 birželio 2017 - 21:37
naira, skysicius tarkim ringeri - teciui tiesiog vaistinej perkam, nera brangus jie. tik aišku pasitarkit su chempoterapeute.
tarkim jei ką skauda - tėtis geria įprastus vaistus nuo skausmo, nimesil ciotramonas dolmenas. nuo blogumo - spec tabletėlės, cerukal pas tėtį yra, duoda ir leidžiamus. turėsit pagal savijautą atsitaikyti, ir suvaldysit tuos šalutinius.
Atsakyti

Taip kvieciaus, nes geriami nuskausminamieji nepadejo... Bet ne visiems taip buna. Va mano pazistamai-nieko. Laksto sau su dviraciu... Nepabandzius nesuzinosi :D. Man lasino Platina ir dar kazka skaidraus.

Atsakyti
Dekui uz atsakymus 4u.gif
Jau sedziu, lasina. Jau nepabegsiu 😊
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 26, 08:15)
Dekui uz atsakymus 4u.gif
Jau sedziu,  lasina. Jau nepabegsiu 😊

Na sulasejai? Ar vis dar lasi? Kavos pagerei? Kazka suvalgei? Nedaryk staigiu judesiu, kad nesusvaigtu galva. Viskas bus gerai. Visos istveria ir Tu istversi.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 06 26, 14:53)
Na sulasejai? Ar vis dar lasi? Kavos pagerei? Kazka suvalgei? Nedaryk staigiu judesiu, kad nesusvaigtu galva. Viskas bus gerai. Visos istveria ir Tu istversi.

Jau namie, kol kas dar nieko
Buvau paemus uzkandziaut, nes 6 val net lasino. Tada spinduliai dar buvo.
Man lasino nuo pykinimo. Tai nuo ju galva svaigo. Sake taip. Po to praejo.
O be kavos tai is lovos neisikabarociau 😊 geriau 😊
Buvo daug baimes. Ir dabar dar neramu kas bus....
O nuo pykinimo ar susileidziat pacios i raumeni vaistu? Planuoju pati, jei ka... kazin ar pavyks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 26 birželio 2017 - 16:01
QUOTE(Naira @ 2017 06 26, 16:59)
Jau namie,  kol kas dar nieko
Buvau paemus uzkandziaut,  nes 6 val net lasino. Tada spinduliai dar buvo.
Man lasino nuo pykinimo. Tai nuo ju galva svaigo. Sake taip.  Po to praejo.
O be kavos tai is lovos neisikabarociau 😊 geriau 😊
Buvo daug baimes. Ir dabar dar neramu kas bus....
O nuo pykinimo ar susileidziat pacios i raumeni vaistu?  Planuoju pati,  jei ka... kazin ar pavyks

Na ka mieloji, sveikinu su pirmu krikstu:) Maza dalis jau iveikta.
Nepergyvent del to pukinimo. Pirmas dienas paprastai nepykina. O jei prireiks, juk nebutinai leisti vaistus u uzpakali , galima leistis ir i kojos raumeni. Raumuo visur raumuo. Viskas pavyks ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 06 26, 18:07)
Na ka mieloji, sveikinu su pirmu krikstu:) Maza dalis jau iveikta.
Nepergyvent del to pukinimo. Pirmas dienas paprastai nepykina. O jei prireiks, juk nebutinai leisti vaistus u uzpakali , galima leistis ir i kojos raumeni. Raumuo visur raumuo. Viskas pavyks ir viskas bus gerai smile.gif

Dekui uz palaikyma 😊
Skaiciau, kad nuo trecios dienos blogiau buna. Nu kas bus tas bus, kelio atgal nera 😊
Atsakyti

Ateinu pasidziaugt, kad mamai markeris nukrito iki 16.9, norma 35 😍

Visoms sveikatos!

Atsakyti