Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2017 06 21, 16:06)
Kalvariju turuje yra kioskelis. Tik kurioje vietoje dabar nepasakysiu, nes ten kai vyksta remontai tai kilnoje is vietos i vieta, bet paieskojus tikrai rasi.
Ka ieskosi?

Dekui 4u.gif
Ieskau metiluracilo zvakuciu 😊
Atsakyti
Siandien turejo pradet antra chemijos leidimo etapa, deja, kraujas negeras... verysad.gif Per mazai limfocitu ir visu kitu kuneliu... Stiprins vaistais. Gal esat kas susidure, kaip po tokio stiprinimo daro - leidzia chemija ar atideda? Liudna, kad negali gydyt...
Atsakyti
Daivute, man niekada nebuvo atideje, nors ir kraujo rodikliai nukrisdavo labai zemai, tai patart negaliu nieko unsure.gif
Babyte labai dziaugiuos dėl tavęs.
Man negalvot neišeina apie ligą verysad.gif
Laukdama vaistu kompensavimo komisijos posedzio neuzsisakiau laiku avastino, tai dabar nezinau ar vaistine tures pirmadieni-teks atideti kelioms dienoms. Reikalai kaip ir pajudejo link kompensavimo, bet kiek viskas truks niekas nezino. ax.gif Tebesilaikau savo dietos. Jauciuos gerai, galima sakyti puikiai, kartais smarkiau paejus sirdis plaka gerkleje biggrin.gif Daugiau nieko jokio skausmo, maudimo. Na tik tie sanariai kaip surudije kol prasivaiksto. Manksta apleidau, bet bandysiu bandysiu.
Atsakyti
daivute84. laikykitės 4u.gif
deja negaliu patarti, mano tėčio kraujo, šlapimo tyrimai tai tikrai geri.
kaip jūsiškis atlaikė pirmą chemiją?
maniškiui sunkiau šį kartą, labai spaudimas aukštas ir galvą skauda. dar du kursai liko, ir tada paliks avastiną. ne tiksliau nuspręs po KT, kuri laukiau pabaigus chemiją.

gal galit parašyti, tikrai atsimenu, kažkam KT rodė darinukus kepenyse, bet paaiškėjo kad ten ne MT? kaip jei KT aprašyti buvo?
Atsakyti
QUOTE(Daivute84 @ 2017 06 21, 16:22)
Siandien turejo pradet antra chemijos leidimo etapa, deja, kraujas negeras... verysad.gif Per mazai limfocitu ir visu kitu kuneliu... Stiprins vaistais. Gal esat kas susidure, kaip po tokio stiprinimo daro - leidzia chemija ar atideda? Liudna, kad negali gydyt...

Man viena karta leido vaistus, kad sustiprinti krauja. Tai sekancia diena padare kraujo tyrima, rezultatai buo geri ir lasino chemija.
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 06 22, 09:48)
daivute84. laikykitės  4u.gif
deja negaliu patarti, mano tėčio kraujo, šlapimo tyrimai tai tikrai geri.
kaip jūsiškis atlaikė pirmą chemiją?
maniškiui sunkiau šį kartą, labai spaudimas aukštas ir galvą skauda. dar du kursai liko, ir tada paliks avastiną. ne tiksliau nuspręs po KT, kuri laukiau pabaigus chemiją. 

gal galit parašyti, tikrai atsimenu, kažkam KT rodė darinukus kepenyse, bet paaiškėjo kad ten ne MT? kaip jei KT aprašyti buvo?

man aprasymas buvo toks "Kepenų S7 hipodensiniai židiniai su hiperdensiniu intarpu 9,5mm (buvo-8mm), 13,5x19mm (buvo 10,8x16,8mm) bei hipodensinis tolygus 6,5x10,5mm (buvo 6,5x10,5mm). Intrahepatiniai latakai neišplėsti BTL intrapankreatinė dalis 3,5mm."
Po to persiunte gydytoja patyrusios radiologes, kuri perziurejo dar karta, komentara "kepenyse - kaverninės hemangiomos, MRT skirti nereikia"
Papildyta:
dar vienas klausimas iskilo man paciai. Pasitikrinau NVI krutis-apciuopa ir mamograma. Jie man paskyre dar MRT. Bet as dabar galvoju ar reikia ta suda leistis,kam tuos inkstus kankinti, jei du tyrimai patvirtino, kad nieko nera blogo? Aisku pasiklausiu dar Tulytes. Kaip jus galvojat?
Atsakyti

Daivute84 mano mamai visad atideda chemija jeigu kraujas blogas. Atstato ir vel leidzia chemija.

Visoms sveikatos 🎈

Atsakyti

Bet as dabar galvoju ar reikia ta suda leistis,kam tuos inkstus kankinti, jei du tyrimai patvirtino, kad nieko nera blogo? Aisku pasiklausiu dar Tulytes. Kaip jus galvojat?

o kodel MRT paskyre? profilaktiskai?

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 06 22, 19:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gituks" data-cid="71688925" data-time="1498128145"><div><p>Bet as dabar galvoju ar reikia ta suda leistis,kam tuos inkstus kankinti, jei du tyrimai patvirtino, kad nieko nera blogo? Aisku pasiklausiu dar Tulytes. Kaip jus galvojat?
</p></div></blockquote><p>o kodel MRT paskyre? profilaktiskai?
</p>

jap
Atsakyti

Man kita sav. MRT, tikiuosi kad ten bus koks siūlės surandėjimas  :unsure: 

Atsakyti
gituks, na jūsų išsamiai aprašyti, mano tėčio tai apibūdinti kaip per smulkūs diferencijuoti, kažkaip "hipovaskuliariniai", vienas nežymiai sumažėjęs... nors pirmoj KT nebuvo apie kepenis... žodžiu...
Atsakyti
Turbut skaitet, bet nepakenks jei ikelsiu smile.gif
http://paranormal.lt...2017-06-22-3091
Atsakyti