Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Niekas man taip ir neatsakė apie Savickio mikstūrą verysad.gif Negi niekas nebandėt?
Atsakyti

RugiuPieva as apie tokia net negirdejus :hmm:

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 06 16, 16:40)
<p>RugiuPieva as apie tokia net negirdejus hmm.gif
</p>

Keista tada. Dar keista, kad prisigalvoja žmonės visokius badavimus be vandens. O dėl tos mikstūros klausiu, nes skaičiau, kad padėjo ir 10metų žmogui išgyvent su 4-tos stadijos vėžiu, bet va recepto neradau niekur paskelbto. Aš jį turiu ir galiu čia parašyti, bet ar kam nors aktualu? Kaip supratau, jis naudojamas grynai augliams naikinti (nesvarbu, piktybinis ar gerybinis). Šiuo metu šią mikstūrą geria maniškis irgi, o receptą gavom iš Balvočiūtės
Atsakyti

na tai parasyk,jei nenori viesai ,tai i az.as esu kazkoki gerus ,bet neivardyta.

Atsakyti
Rašau tuomet viešai. Aš labai tikiuosi, kad kažkam irgi padės.

1. Metylių (pelyno, karčiojo kiečio) žolės
2. Kraujažolės žolės
3. Beržų pumpurai
4. Pušų pumpurai
5. Erškėčių vaisiai

Visų žolių po 100g.

Žoles užpilti 3l verdančio vandens. Po to puodą įstatyti į kitą puodą su vandeniu ir kaitinti 2val. Paskui išimti puodą su žolelėmis ir laikyti 1parą apvyniojus audiniu.
Nukošus dėti:
1-2butelius befungino
250g konjako
250g alijošiaus sulčių
0.5kg medaus.

Ištirpinti ir išlaikyti 3paras vėsiai. Gerti pirmą savaitę po 1arb.šaukštelį, 30min prieš valgį 2kart dienoj. Paskui po 1valg šaukštą 3kart dienoj. Kartoti du kartus metuose
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 06 16, 16:40)
<p>RugiuPieva as apie tokia net negirdejus hmm.gif
</p>

4u.gif paguglinus rusiskai gana daug info apie tai:-)
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 06 16, 22:04)
4u.gif paguglinus rusiskai gana daug info apie tai:-)

Tam reikia rusų mokėt, aš pvz jos visiškai nemoku smile.gif
Atsakyti

4u.gifpaguglinus rusiskai gana daug info apie tai:-)

Na as pirmiausiai pagalvojau apie sportininka Zydruna Savicki, todel rusu kalba nekilo mintis ieskoti. O kodel ji Savickio vadinasi?

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 06 17, 08:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gyvensim" data-cid="71680558" data-time="1497643445"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukapaguglinus rusiskai gana daug info apie tai:-)</p></div></blockquote><p>Na as pirmiausiai pagalvojau apie sportininka Zydruna Savicki, todel rusu kalba nekilo mintis ieskoti. O kodel ji Savickio vadinasi?
</p>

Kaip raso,jos autorius rusu profesorius onkologas Savickis:-) kiek tiesa,sito nezinau:-) bet jeigu rrkomenduoja Balvociute-tikeciau:-)
Papildyta:
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 06 17, 08:12)
Tam reikia rusų mokėt, aš pvz jos visiškai nemoku smile.gif

Reiskia,as daug vyresne mirksiukas.gif
Atsakyti

toki geriau

Atsakyti

Reiskia,as daug vyresne mirksiukas.gif

As irgi :D

Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 06 17, 09:21)
Kaip raso,jos autorius rusu profesorius onkologas Savickis:-) kiek tiesa,sito nezinau:-) bet jeigu rrkomenduoja Balvociute-tikeciau:-)
Papildyta:

Reiskia,as daug vyresne  mirksiukas.gif

Aš irgi Balvočiūte tikiu ir pasitikiu. Man pačiai yra endometriozė, na, ne vėžys, bet teoriškai gali suvėžėti, bet jos žoleles gerdama išvengiau cistų susidarymo iš naujo po operacijos (kai tuo tarpu su endo diagnoze cistos pastoviai atsiradinėja ir vis reikia operacijų).

QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 17, 09:51)
<p>toki geriau</p>

Ar buvo poveikis?
Atsakyti