Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Po to, kai mama baigė beveik metus trukusį agresyvų gydymą ir grįžo į darbą, daug kas prisipažino, kad nedrįso skambinti gydymo metu.... Bet kaip ji pati sakė, kai ne vieną ir ne du mėnesius esi tik namie, o praktiškai vienintelė kelionė yra tik į ligoninę, labai svarbus tampa tas žmogiškas linkėjimų perdavimas ar nors ir trumpas skambutis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 16 birželio 2017 - 10:41
O kodel patys sergantieji neskambina, tiems su kuo nori bendraut?
As pati pasiskambineju, nes daug kas prisipazista, kad nedrista. Galvoja, gal miegu, gal pas gydytojus, gal dar kas 😊
Bet as tai labai dziaugiuos dabartine ramybe , nes biuleteny 😊 , net issijungiu telefona, miegu, ilsiuos... per visa gyvenima tiek poilsio neturejau 😀

Nors kazkiek neramu, kai ispjove 7 cm piktybini navika, ir laukiu ka daktaras pasakys, bet uzsiblokuoju nuo tu minciu...
Atsakyti
Man atrodo, kad kai suvoki ligos rimtumą, kai sužinai diagnozę, ne iki skambinėjimų būna. Bet aš remiuosi tik savo patirtimi.
Nekalbu apie nuolatinį kasdieninį skambinėjimąsi. Kalbu apie elementarų žmogišką paskambinimą kartą per mėnesį ar du ir pasidomėjimą. Ne tą smalsų, kur vos ne kas dien sms rašo, bet paprastą, draugišką, žmogišką, su naujineų pasidalinimu, paplepėjimu.
Mama irgi buvo biuletenį visą ligos gydymo laiką, bet nepavadinčiau to ramybe.
Žodžiu.... vėl sukilo prisiminimai pastarųjų metų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 16 birželio 2017 - 11:21
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 06 16, 13:21)
Man atrodo, kad kai suvoki ligos rimtumą, kai sužinai diagnozę, ne iki skambinėjimų būna. Bet aš remiuosi tik savo patirtimi.
Nekalbu apie nuolatinį kasdieninį skambinėjimąsi. Kalbu apie elementarų žmogišką paskambinimą kartą per mėnesį ar du ir pasidomėjimą. Ne tą smalsų, kur vos ne kas dien sms rašo, bet paprastą, draugišką, žmogišką, su naujineų pasidalinimu, paplepėjimu.
Mama irgi buvo biuletenį visą ligos gydymo laiką, bet nepavadinčiau to ramybe.
Žodžiu.... vėl sukilo prisiminimai pastarųjų metų unsure.gif

Tai aisku, cia nuo kiekvieno zmogaus charakterio. Mano tai svajone buvo uzsidaryt vienai nuo viso pasaulio ir pailset. Miegot 😊 tai ta ir gavau....
Man turbut nuo to vezio silpna vis buvo, kad man jau ir draugu ir nieko nesinorejo.
Aisku dabar turbut laukia gydymo kosmaras....
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 16, 12:14)
Nors kazkiek neramu,  kai ispjove 7 cm piktybini navika,  ir laukiu ka daktaras pasakys,  bet uzsiblokuoju nuo tu minciu...

tau čia gimdoj ar kaklely buvo toks navikas?Ir kiek laiko iki diagnozės jau jautei tą silpnumą,skausmus?
Atsakyti
o mes kitą sav eisim su tėčiu aptart kontrolinės KT.
na juk negali būt kad chemija ir avastinas neveikia, turi veikti.

pabandysim gydytojos paklaust - o kas toliau, liko 3 kursai chemijos. avastiną tęs? nuo chemijos pailsėt leis kažkiek laiko ir tada vėl paskirs chemijos kursus?
na nedaug liko, tikiuosi paaiškės kitą savaitę...

undzinka kaip jūs?
babyte - gerų KT rezų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 06 16, 14:00)
tau čia gimdoj ar kaklely buvo toks navikas?Ir kiek laiko iki diagnozės jau jautei tą silpnumą,skausmus?

Suprantu, kad kaklely. Bet nezinau tiksliai. Reikia, kad daktaras pasakytu. Laukiu.
As nuo spalio jau net alpt pradejau. Akyse daznai susiliedavo. O silpnumas ir miegot norejimas i vakara taip pasireiksdavo, kad turbut atsistojus uzmigciau 😊
Bet gal cia ir pervargimas prisidejo... variau be poilsio....
Gal visai ne nuo to v....
Tai va jau apie 2 men po operaciju as biuleteny, lyg jau ir atsimiegojau 😊 pradzioj istisai arba snaudziau arba miegojau.ir sakiau visiem duokit issimiegot ir praeis man visos ligos ....
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 16, 13:32)
Suprantu,  kad kaklely. Bet nezinau tiksliai. Reikia,  kad daktaras pasakytu. Laukiu.
As nuo spalio jau net alpt pradejau. Akyse daznai susiliedavo. O silpnumas ir miegot norejimas i vakara taip pasireiksdavo,  kad turbut atsistojus uzmigciau 😊
Bet gal cia ir pervargimas prisidejo... variau be poilsio....
Gal visai ne nuo to v....
Tai va jau apie 2 men po operaciju as biuleteny,  lyg jau ir atsimiegojau 😊 pradzioj istisai arba snaudziau arba miegojau.ir sakiau visiem duokit issimiegot ir praeis man visos ligos ....

As pries atkrity irgi luzdavau lygioje vietoje...Vis maniau, kad cia tamoksifenas mane taip veikia, vyras pastoviai bardavosi, kad sakyciau seimos gydytojai, kad eiciau tirtis galvos kraujagysliu, nes matyt uzkalkeje ir negauda smegenai deguonies. Uzmigdavau gryzdama is darbo autobuse. Darbe gaedau bet kada uzmigti atsisedus prie kompo. Namie bijodavau atsisest patogiai, nes luzdavau kaip mat. Visgi reikia klausyt organizmo, jis taip signalus siunte o as nesupratau...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 06 16, 14:49)
As pries atkrity irgi luzdavau lygioje vietoje...Vis maniau, kad cia tamoksifenas mane taip veikia, vyras pastoviai bardavosi, kad sakyciau seimos gydytojai, kad eiciau tirtis galvos kraujagysliu, nes matyt uzkalkeje ir negauda smegenai deguonies. Uzmigdavau gryzdama is darbo autobuse. Darbe gaedau bet kada uzmigti atsisedus prie kompo. Namie bijodavau atsisest patogiai, nes luzdavau kaip mat. Visgi reikia klausyt organizmo, jis taip signalus siunte o as nesupratau...

Jo, lygiai kaip man...
As jokiu vaistu nenaudoju, nei raminamu, nei kitokiu...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 16, 11:33)
Tai aisku,  cia nuo kiekvieno zmogaus charakterio. Mano tai svajone buvo uzsidaryt vienai nuo viso pasaulio ir pailset. Miegot 😊 tai ta ir gavau....
Man turbut nuo to vezio silpna vis buvo,  kad man jau ir draugu ir nieko nesinorejo.
Aisku dabar turbut laukia gydymo kosmaras....

Žinok mano mama irgi panašiai, miegot vis norėdavo, tas pervargimas matyt savo darė, arba, kaip tu sakai, liga jau apie save signalizavo...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 16, 14:04)
Jo,  lygiai kaip man...
As jokiu vaistu nenaudoju,  nei raminamu,  nei kitokiu...

Tai va. Tamoksifenas - harmonas, kuris skiriamas moterims po kruties vezio operacijos. Tai vis verciau jam beda. O ir darbe turejau tiek streso ir nervu paskutini pusmeti, kad butu uzteke keliems.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 06 16, 15:22)
Tai va. Tamoksifenas - harmonas, kuris skiriamas moterims po kruties vezio operacijos. Tai vis verciau jam beda. O ir darbe turejau tiek streso ir nervu paskutini pusmeti, kad butu uzteke keliems.

Ir as darbe daug streso turejau 😊 verciau ir an to beda...

Man irgi vis sudiegia kaire krutine. Visada daktaram sakiau, bet kazkaip nieks nesureiksmina. Tai nezinau ar cia prasyt kazkokio tyrimo ar gal cia nieko... kompiuterine tomografija dare, ten ir krutines lasta ziurejo. Tai gal butu mate jei kas negerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 16 birželio 2017 - 13:38