Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 15, 17:31)
<p>Ruolia :</p><p></p><p><span style="background-color:rgb(228,228,228);">Viena Lietuvos mokslininkė, kai jai buvo atrastas kiaušidžių navikas ir paskirti vaistai, pusantrų metų gėrė ugniažolių sultis ir gana sėkmingai atkūrė kraujo ląsteles. Kai iš Amerikos grįžusi dukra patarė badauti, jos vėžys padvigubėjo. Po to moters jau nebuvo galima išgelbėti. Nekvailiokite! Badavimas tik dar labiau alina organizmą.</span>
</p>

Na kiekvienas turi savo nuomonę šiuo klausimu ir elgiasi kaip jam atrodo geriau.Šiaip asmeniškai man Ruolia netoks jau didelis autoritetas.Pati labai tikiu gydančia badavimo galia,bet niekam neperšu savo nuomonės.Ir dar pasikartosiu,kad nevalgymas 1 dieną ir netgi 3 dienas (su vandeniu) jokiu būdu nėra badavimas ir tai tikrai nepavojinga.
Atsakyti

.Šiaip asmeniškai man Ruolia netoks jau didelis autoritetas

autoritetas,ne autoritetas,bet sneka zmogus protingai ir pagristai....

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 15, 22:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žydrynė" data-cid="71678473" data-time="1497546862"><div><p>.Šiaip asmeniškai man Ruolia netoks jau didelis autoritetas</p></div></blockquote><p>autoritetas,ne autoritetas,bet sneka zmogus protingai ir pagristai....</p>

taip,bet kai kuriais klausimais jo nuomonė nėra vienintelė teisinga ir neginčyjama
Atsakyti

o kieno negincyjama?bene tavo? :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 15, 22:18)
<p>o kieno negincyjama?bene tavo? smile.gif</p>

ko jūs kabinėjatės?Nepatinka mano nuomonė,neskaitykit,aš gi rašiau NIEKAM NEPERŠU,tikėkit tuo,kuo norit tikėt
Atsakyti
Matot merginos, vienos dienos iškrova man ne naujiena. Taip gyvenau prieš kokius 20 metu, kai po visu gimdymu buvau priaugusi belekiek. Tada susitvarkiau svorį, bėgiodavau kiekvieną rytą.
Dabar vis paskaitinėju straipsnių ir kyla daugybė abejonių. Jei turėčiau kelis gyvenimus, tai galėčiau išbandyti a varinata, b ir kitus...
Kadangi jaučiuosi pakankamai išsivaliusi, leisiu organizmui pačiam spręsti ko jis nori.
Atsakyti
Undzika, kaip sekasi ketonine dieta? Pasidariau slapimo tyrimus. 5 ketonai-jeee nenukrypau, viskas gerai, pakilo ph-šarmėju. biggrin.gif
Atsakyti

o man KT  siandien :)

Atsakyti
Sekmes del KT Babyte 4u.gif

QUOTE(gituks @ 2017 06 14, 15:25)
<p>Puikiai tave suprantu. Mane ir kaimynes lydedavo zvilgsniu. O as specialiai pasitemdavau ir tempa padidindavau. Galvodavau, apsisikit negausit is manes vargano vaizdo. Nors uz kampo vel tapdavau ligoniuku.</p>

kad pas mus yra tokiu giminaičiu, kurie su slapta viltimi kasdien vis rašineja sms nu kaip? taip ir norisi parašyt "kai numirs pranešiu" žinau kad netinkama bet taip pat žinau kad čia ne nuoširdus domejimasis, nors kaip vyras sako gerai kad aplamai domisi, nes dar atsirado atskira grupe, kurie susirgus iš atsiribojo ir nei karto nepasidomejo niekuom, nors prieš tai buvo baliai-festivaliai pas mus

o del badavimo aš esu tai dariusi n metu ir ne po viena diena taip savijautai viskas puiku,bet velgi aš esu tik palaikančioj pusej, o kaip būtu jei butų nežinau, manau svarbiausia šitoj situacijoj įtikėjimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 16 birželio 2017 - 09:52

Sekmes del KT Babyte 4u.gif

.

aciu!

Atsakyti

nes dar atsirado atskira grupe, kurie susirgus iš atsiribojo i

Taip.ir vertinu tai labai teigiamai.....nereikia tokiu draugu

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 16, 10:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Flioksė" data-cid="71679314" data-time="1497599475"><div><p>
 nes dar atsirado atskira grupe, kurie susirgus iš atsiribojo i
</p></div></blockquote><p>Taip.ir vertinu tai labai teigiamai.....nereikia tokiu draugu</p>

tai taip, bet vistiek skaudu, kai atrodo kartu būni kai linksma, tai kažkaip kartu (na bent paskambinti čia turiu mintyje ) norisi buti ir kai užklumpa viskokie gyvenimo išbandymai , plius tie žmones gyvena tam pačiam mieste tai ir aplankyt ne už jūrų marių
Atsakyti