Šiandien kažkaip ir suabejojau. O ka galvojate apie kinišką kordicepsą?
Labai norecia pavendrauti i az, kam buvo salinta gimda del gimdos kaklelio vezio
Gal pasakysit ka gali reiksti padideje limfmazgiai, bet juose nieko nerasta?
Isvadoje: reaktyvi limfodenopatija ir lipomatoze?
Ir dar, mano ligos koda visa laika rase c53. Tai yra gimdos kaklelio vezys. Ant tyrimo atsakymo jau parasyta c54. Tai gimdos vezys, pagal mano supratima.
Tai kaip suprast?? Jau 2 vezius turiu, ar perejo
Sveikos, gavau operacijos atsakymus... be gydytojo komentaro prisigalvoju visko...
Labai norecia pavendrauti i az, kam buvo salinta gimda del gimdos kaklelio vezio
Ir dar, mano ligos koda visa laika rase c53. Tai yra gimdos kaklelio vezys. Ant tyrimo atsakymo jau parasyta c54. Tai gimdos vezys, pagal mano supratima.
Limfmazgiai - reiškia padidėję, bet ne nuo vėžio Nu gal koks pvz uždegimas.
Ligos kodas: jei būtų du vėžiai, būtų du kodai. Jei kodas c54, tai veikiausiai ne perėjo, o prasidėjo gimdoje ir nukeliavo į kaklelį.
O šiaip, kad ir kaip smagu būtų išvadas pačiam skaityti ir aiškintis, palauk gydytojo komentaro. Nes mes labai linkę prisigalvoti sau visokių nesąmonių iš to nežinojimo.
Kada tau pas gydytoja ? Nelabai galiu pakomentuoti del isvados... bet labai palaikau ir apkabinu 🎈
Tai kaip suprast?? Jau 2 vezius turiu, ar perejo </p></div></blockquote><p></p><p>Limfmazgiai - reiškia padidėję, bet ne nuo vėžio Nu gal koks pvz uždegimas.</p><p></p><p>Ligos kodas: jei būtų du vėžiai, būtų du kodai. Jei kodas c54, tai veikiausiai ne perėjo, o prasidėjo gimdoje ir nukeliavo į kaklelį.</p><p></p><p>O šiaip, kad ir kaip smagu būtų išvadas pačiam skaityti ir aiškintis, palauk gydytojo komentaro. Nes mes labai linkę prisigalvoti sau visokių nesąmonių iš to nežinojimo. </p>
Labai aciu
Zinau, kad reikia sulaukt gydytojo, bet labai sunku laukti 😊
Jo, as sau visko prisikuriau jau ir dar prisikursiu kol pakliusiu pas gydytoja , nes turiu didele fantazija 😀 . Ypac kai tiek visko prirasyta tam tyrime....
Papildyta:
Laukiu elektroninio atsakymo kada pas gydytoja. Dekui uz palaikyma
Sis grybas vienas is geriausiu. Jis ieina i RM-10 sudeti, kuri israso imuniteto stiprinimui po okologiniu operaciju. Ten dar yra shiiitake, maitake, dar kazkokie kiti grybai, selenas ir vilkakora ( kates nagas)
Nueikite pas Ruolia, jis jums paaiskins, kaip jie veikia.
Griztu is Vilniaus. NVI tikrinausi krutis. Viskas puiku. Apciuopos metu ir mamografija nieko pikto nerado. Dar paskyre MRT ir echoskopija. Kad turetu pradini tyrimu taska. Jauciuos gerai, sugebejau pasivyti G1 aut. Deje vairuotojas duru neatidare. Visoms sveikatos
P.S. galvoju gal nebadauti kiekviena sekmadieni :/ Nespeju kelnes pirkti Ir siaip gal per daug sadomazo...
<p>P.S. galvoju gal nebadauti kiekviena sekmadieni :/ Nespeju kelnes pirkti Ir siaip gal per daug sadomazo...</p>
Šaunu
Badavimas yra labai gerai,nemesk šito reikalo,1 diena ant vandens tai ne badavimas,o tik iškrova,leidžianti organizmui pailsėti nuo maisto ir užsiimti svarbesniais reikalais,tikras organizmo valymasis (badavimas) prasideda po 3 dienų iškrovos,t.y.4-ą dieną,kada jau vyksta didysis teršalų šalinimas ir savigyda.O dar efektyvesnis yra sausasis badavimas,kur 1 diena valymosi prasme prilygsta 3 dienoms su vandeniu.
Ruolia :
Viena Lietuvos mokslininkė, kai jai buvo atrastas kiaušidžių navikas ir paskirti vaistai, pusantrų metų gėrė ugniažolių sultis ir gana sėkmingai atkūrė kraujo ląsteles. Kai iš Amerikos grįžusi dukra patarė badauti, jos vėžys padvigubėjo. Po to moters jau nebuvo galima išgelbėti. Nekvailiokite! Badavimas tik dar labiau alina organizmą.