Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

Na ka, is 16 kiausalasciu, brandzios 11, apsivaisino tik 6, esu truputi nusiminus, tikejausi daugiau apsivaisinusiu.
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 10, 12:41)
Na ka, is 16 kiausalasciu, brandzios 11, apsivaisino tik 6, esu truputi nusiminus, tikejausi daugiau apsivaisinusiu.

Nenusimink brangioji, liko patys paciausi bei stipriausi wub.gif
Gi 6 bebeku uzteks, Ar daugiau planuoji uzaugint? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 10, 11:41)

Na, nieko, nenukabinkit nosies, nera taip blogai mirksiukas.gif Svarbu dabar, kad stipruoliai isailaikytu iki 5dienos wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Noriuleliuku, visad norisi daugiau, bet 6 irgi labai gerai. Kumstukai už sesetuka, kad augtų stiprūs visi iki pat galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 10, 13:41)

Net 6! wub.gif Man tai butu fantastika!Pas mane per IVF is vis buna 4 daugiausiai foliai,tai 6 tikrai puiku wub.gif !
Atsakyti

wub.gif
Kumštukai už šešetuką.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 06 10, 12:36)

Papildyta:
Nu o tau del ko ji skyre?
Kas cia per cikloproginoviskas bumas g.gif
Tu vilniete?

Aš jau turkų ir pati nebesuprantu. Buvo sakę, kad šįkart nereikės nei climara, nei kitų vaistų, klausinėjau kelis mėnesius. Ir bac - ateina vakar iš Masturos laiškas, kad nuo 2 cd pradėti naudoti cikloproginova ir tada liepą darom IVF. Kodėl skyrė aš nesuprantu, gal dėl amžiaus blush2.gif , nors mano FSH svyruoja 10-13.

Nea, aš iš didelio kaimo prie Latvijos sienos ax.gif
Atsakyti
Mastura parase kad lapo ir histero atliks doc. Kaxpaman ir Emre Turgut. Gal ka zinote apie siuos gydytojus? Maniau, kad operacijas atlieka Semra, gal prasytis kad ji atliktu, juk tokius pinigus susimokesiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 06 10, 14:18)
Mastura parase kad lapo ir histero atliks doc. Kaxpaman ir Emre Turgut. Gal ka zinote apie siuos gydytojus? Maniau, kad operacijas atlieka Semra, gal prasytis kad ji atliktu, juk tokius pinigus susimokesiu... g.gif

Semros pavardė Kaxraman lotuliukas.gif
O Emre, tai turbūt čia toks gražuoliukas. Pažiūrėk internete. Jei ne paklodės, tai aš pas tokį gėdinčiausi eiti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 10 birželio 2016 - 14:24
Aciu LaMona smile.gif na buciau apsijuokusi blush2.gif gerai kad jus esat thumbup.gif tada ramiai galesiu vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 06 10, 14:18)

semra yra prof. o ne doc. jei doc, tai yra toks daktaras ulkes kahraman. Emre, geras gyd. mane stimuliavo.
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 10, 14:37)
semra yra prof. o ne doc. jei doc, tai yra toks daktaras ulkes kahraman. Emre, geras gyd. mane stimuliavo.

Ačiū už pastabą. Matai suklaidinau. ax.gif
Bet profesorė pati nieko nedaro niekada. O tik paskutinį žodį taria
Atsakyti