Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 10, 09:08)
Mergaitės, HELP !!!  help.gif Vakar susibalamutinau.... planavau sekantį cikla, t.y. su liepinukėm smile.gif vakar mano akupunkturininkas sako pilvukas papustas ir kraipo galva, tai jau dare ne pirma karta. Man kazkaip tik dabar dasilo paklausti ka tai reiskia, sako panasu i uzdegimini procesa, sakau skystis kiausintakiuose? sako ne, i endometrioze.... LT niekas to nemate ir nesake, Per konsultacija Memorial Semra ir priskirtas daktariukes nieko nemate ir niekas laproskopijos nera patare ar rekomendave. Tiesa, Bachechi per konsultacija uzsimene, kad gal reikėtu pasidaryti, pasitikrint endometrioze, bet man tai buvo nauja ir nelabai kreipiau demesi, ypac kas Semra ta pacia diena ziurejo ir nieko nesake. Ka dabar daryti? Jau kaip ir pati noreciau tos LP- del sventos ramybes... bet kaip kur kada....??? Prasytis Memorial kai nesiule? Darytis LT...??? Kiek laiko po LP reikia laukti, ar galima kita cikla startuoti? Busiu labaaaaiiii dekinga uz pasidalinima patirtim  blush2.gif  4u.gif

Tigriuke, ar esi tikrai, kad tas žmogus žino ką sako?

Kitas dalykas, o pas tave yra kokių endo požymių?

Nes gultis narkozei todėl, kad kažkam panašu, būtų nerimta labai. Be to, su endo puikiai išnešiojami ir pagimdomi lialiai, va draugės yra belekaip pažengusi endo - pagimdė 2.

O dar prieš savaitę buvau pas gine Grybo g., tai ji man pareiškė, kad pas mane endo nėra, nes ale apžiūros metu gali įtarti endo iš gleivinės skaidrumo ar ko tai ten, jei aparatūra nauja, ale jie jau gali kažkaip atskirti...
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 10, 07:28)
Mes žadam skrist keliom dienom anksčiau ir laukti ten. Nes mano natūra ne tokia, kad viską paskutinę minutę daryčiau...

Kada planuojate skristi? Dviese skrisite? Ar tu viena?
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 10, 08:08)
Mergaitės, HELP !!!   help.gif Vakar susibalamutinau.... planavau sekantį cikla, t.y. su liepinukėm smile.gif vakar mano akupunkturininkas sako pilvukas papustas ir kraipo galva, tai jau dare ne pirma karta. Man kazkaip tik dabar dasilo paklausti ka tai reiskia, sako panasu i uzdegimini procesa, sakau skystis kiausintakiuose? sako ne, i endometrioze.... LT niekas to nemate ir nesake, Per konsultacija Memorial Semra ir priskirtas daktariukes nieko nemate ir niekas laproskopijos nera patare ar rekomendave. Tiesa, Bachechi per konsultacija uzsimene, kad gal reikėtu pasidaryti, pasitikrint endometrioze, bet man tai buvo nauja ir nelabai kreipiau demesi, ypac kas Semra ta pacia diena ziurejo ir nieko nesake. Ka dabar daryti? Jau kaip ir pati noreciau tos LP- del sventos ramybes... bet kaip kur kada....??? Prasytis Memorial kai nesiule? Darytis LT...??? Kiek laiko po LP reikia laukti, ar galima kita cikla startuoti? Busiu labaaaaiiii dekinga uz pasidalinima patirtim   blush2.gif  4u.gif

Aš siūlyčiau labai neimti į galvą... nustatyti diagnozę tik iš išsipūtusio pilvo blink.gif na kažkaip visai nepatikimai skamba.
Ir aš žinok, buvau sau prisigalvojusi, kad man reikia laparoskopijos, nes tuo metu daugumai mergaičių darė, o man ne. Bet persigalvojau, kad ko ten lysti - ras, na ir kas nuo to pasikeis, dar viena diagnozė prisidės prie ligos istorijos...bet čia tik mano nuomonė... 4u.gif
ir tikrai, nemažai mergaičių, turinčių endo ir pastoja, ir išnešioja kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 10 birželio 2016 - 09:05
QUOTE(LaMona @ 2016 06 10, 08:53)
Kada planuojate skristi? Dviese skrisite? Ar tu viena?

Kitą savaitę laukiu savo mmm tada žinosiu tiksliai kurią dieną, bet orientuojamės apie liepos 6d. Skrendam dviese, nes aš saviškiui net nesakiau, kad galima po vieną lotuliukas.gif Vaikai yra "daromi" DVIESE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 10, 08:08)
Mergaitės, HELP !!!  help.gif Vakar susibalamutinau.... planavau sekantį cikla, t.y. su liepinukėm smile.gif vakar mano akupunkturininkas sako pilvukas papustas ir kraipo galva, tai jau dare ne pirma karta. Man kazkaip tik dabar dasilo paklausti ka tai reiskia, sako panasu i uzdegimini procesa, sakau skystis kiausintakiuose? sako ne, i endometrioze.... LT niekas to nemate ir nesake, Per konsultacija Memorial Semra ir priskirtas daktariukes nieko nemate ir niekas laproskopijos nera patare ar rekomendave. Tiesa, Bachechi per konsultacija uzsimene, kad gal reikėtu pasidaryti, pasitikrint endometrioze, bet man tai buvo nauja ir nelabai kreipiau demesi, ypac kas Semra ta pacia diena ziurejo ir nieko nesake. Ka dabar daryti? Jau kaip ir pati noreciau tos LP- del sventos ramybes... bet kaip kur kada....??? Prasytis Memorial kai nesiule? Darytis LT...??? Kiek laiko po LP reikia laukti, ar galima kita cikla startuoti? Busiu labaaaaiiii dekinga uz pasidalinima patirtim  blush2.gif  4u.gif

Man atrodo, kad iškart po lp negalima startuoti. Reiks kelis ciklus praleisti. Neprisigalvok, kad tau jos reikia, jei jokie gydytojai nesakė, kad reikia. Akupunktūristas nemato tavęs iš vidaus. Ar nedaryčiau lp. Lp nėra toks nekaltas reikalas, kad ją daryti tik tam, kad pažiūrėti
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 06 10, 09:21)
Man atrodo, kad iškart po lp negalima startuoti. Reiks kelis ciklus praleisti. Neprisigalvok, kad tau jos reikia, jei jokie gydytojai nesakė, kad reikia. Akupunktūristas nemato tavęs iš vidaus. Ar nedaryčiau lp. Lp nėra toks nekaltas reikalas, kad ją daryti tik tam, kad pažiūrėti

O as esu kiek kitokios nuomones. Turi ilga nepastojima staza, IVF kurie nesikabino. Aisku, labai gerbiu semros nuomone, jos akys kaip vanago - gal ir nera reikalo. Bet man asmeniskai kirbetu o gal.. gal kazkas dar nepamatyta / nepadaryta ir leisti vel didziule pinigu suma nezinant visko - na, cia bent jau ne mano stiliuj..
Man po LP+ histero su siokia tokia gimdos rekonstrukcija semra buvo leidus startuoti is karto kita cikla. Tik as su darbu negalejau - tai sake menesi praleisti yra geriau. Turbut individualiai skirtia merginom. Bet kokiu atveju nesinervink. Apgalvok viska, ir priimk sprendima, kad jaustumeis gerai. ir ne del akupunkturisto nuomones. Svarbu, kad tu jaustumeis padarius viska ka reikia pries IVF. Nepakenks dar syki i Memorial parasyt. Jie kartais ir apsigalvoja. Man irgi is pradziu LP neprase, kai paklausiau, kodel ir nusiunciau nauja GN apsigalvojau. Man vistiek atrodo, kad mes pacios turim ideti daug darbo.. aiskinantis
Atsakyti
Na pagaliau!!Liepos 12-konsultacija pas Semra! thumbup.gif Kas su manim tuo metu busit Stambule? drinks_cheers.gif
Gavau atsakyma kam reikia to vaisto :"CYCLO-PROGYNOVA не даст развиться кисте в яичниках, которая может помешать началу ЭКО.

Также он позволит вашим фолликулам развиваться более синхронно во время стимуляции.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 10, 11:28)
Gavau atsakyma kam reikia to vaisto :"CYCLO-PROGYNOVA не даст развиться кисте в яичниках, которая может помешать началу ЭКО.

Также он позволит вашим фолликулам развиваться более синхронно во время стимуляции.

idomiai g.gif taip gaunasi, kad jie jau profilaktiskai skiria ta cikloproginova g.gif
pas tave gi nera jokiu cistu ir nebuvo? g.gif

Tigriuke2 bet ar verta taip imti i galva akupunkuristo pasakyma? Kazkaip net nekompetetingai jis sitoj vietoj elgiasi g.gif kaip jis taip nusprende?

Papildyta:
QUOTE(Rudsiuke @ 2016 06 09, 23:03)
Visoms kuo didžiausios sėkmės 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gal galėtumėte ir man pagelbėti help.gif Šiandien parašė Mastura, kad turiu išgerti 1 dėžutę CYCLO-PROGYNOVA, gal dar kuri turite, ar žinote kokį pakaitalą help.gif AČIŪ

Nu o tau del ko ji skyre?
Kas cia per cikloproginoviskas bumas g.gif
Tu vilniete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 10 birželio 2016 - 11:35
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 10, 10:28)
Na pagaliau!!Liepos 12-konsultacija pas Semra! thumbup.gif Kas su manim tuo metu busit Stambule? drinks_cheers.gif

Su startu 4u.gif tai ir važiuojat 12-ai IVF? Ar tik konsultacijai?
O kiek laiko ir kada reikia tau gerti tą cyclo-progynovą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 10, 12:39)
Su startu  4u.gif  tai ir važiuojat 12-ai IVF? Ar tik konsultacijai?
O kiek laiko ir kada reikia tau gerti tą cyclo-progynovą? g.gif

Kaip ir leidimas iskart IVF,bet isiprasiau dar pries pradedant ivf vizito pas SEmra..del sventos ramybes biggrin.gif
Ta Cyclo-progynova nuo kitos savaites turiu pradet,sulaukiu mm ir nuo 2 c.d:"На 2-ой день этого цикла начните принимать CYCLO-PROGYNOVA и можете приехать на следующие месячные."..Tikiuosi teisingai supratau,kaip manot? g.gif Nepasitikiu savo gluša galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 10, 11:49)
Kaip ir leidimas iskart IVF,bet isiprasiau dar pries pradedant ivf vizito pas SEmra..del sventos ramybes biggrin.gif
Ta Cyclo-progynova nuo kitos savaites turiu pradet,sulaukiu mm ir nuo 2 c.d:"На 2-ой день этого цикла начните принимать CYCLO-PROGYNOVA и можете приехать на следующие месячные."..Tikiuosi teisingai supratau,kaip manot? g.gif Nepasitikiu savo gluša galva biggrin.gif

Nu tai taip - kitą ciklą jau pas turkus į palatkę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 10, 10:28)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 10, 12:00)
Nu tai taip - kitą ciklą jau pas turkus į palatkę 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rudsiuke, o kodėl jums skyrė tą cyclo progynova?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 10 birželio 2016 - 12:19