QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 10, 09:08)
Mergaitės, HELP !!! Vakar susibalamutinau.... planavau sekantį cikla, t.y. su liepinukėm vakar mano akupunkturininkas sako pilvukas papustas ir kraipo galva, tai jau dare ne pirma karta. Man kazkaip tik dabar dasilo paklausti ka tai reiskia, sako panasu i uzdegimini procesa, sakau skystis kiausintakiuose? sako ne, i endometrioze.... LT niekas to nemate ir nesake, Per konsultacija Memorial Semra ir priskirtas daktariukes nieko nemate ir niekas laproskopijos nera patare ar rekomendave. Tiesa, Bachechi per konsultacija uzsimene, kad gal reikėtu pasidaryti, pasitikrint endometrioze, bet man tai buvo nauja ir nelabai kreipiau demesi, ypac kas Semra ta pacia diena ziurejo ir nieko nesake. Ka dabar daryti? Jau kaip ir pati noreciau tos LP- del sventos ramybes... bet kaip kur kada....??? Prasytis Memorial kai nesiule? Darytis LT...??? Kiek laiko po LP reikia laukti, ar galima kita cikla startuoti? Busiu labaaaaiiii dekinga uz pasidalinima patirtim
Tigriuke, ar esi tikrai, kad tas žmogus žino ką sako?
Kitas dalykas, o pas tave yra kokių endo požymių?
Nes gultis narkozei todėl, kad kažkam panašu, būtų nerimta labai. Be to, su endo puikiai išnešiojami ir pagimdomi lialiai, va draugės yra belekaip pažengusi endo - pagimdė 2.
O dar prieš savaitę buvau pas gine Grybo g., tai ji man pareiškė, kad pas mane endo nėra, nes ale apžiūros metu gali įtarti endo iš gleivinės skaidrumo ar ko tai ten, jei aparatūra nauja, ale jie jau gali kažkaip atskirti...