Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

Mergaitės, o gal kas planuojate viena liepos 5 skristi? Gal kas norėtų su manim kooperuotis? Mb su manim neskrenda
bash.gif
Atsakyti
Ohoo, na liepa musu tikrai ten daug bus smile.gif Lėksime ir mes jau tikriausiai pirmom dienom liepos laparoskopijai ir histeroskopijai smile.gif tikiuosi nebus kokiu bėdu dėl ramadano g.gif gal žinote kokiu nebrangiu viešbutuku netoli Memorialo, būčiau dėkinga. Klausiau Masturos dėl užsakymo viešbučio, tai rašė, kad neužsakinėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 06 09, 19:15)
Ohoo, na liepa musu tikrai ten daug bus smile.gif Lėksime ir mes jau tikriausiai pirmom dienom liepos laparoskopijai ir histeroskopijai smile.gif tikiuosi nebus kokiu bėdu dėl ramadano  g.gif  gal žinote kokiu nebrangiu viešbutuku netoli Memorialo, būčiau dėkinga. Klausiau Masturos dėl užsakymo viešbučio, tai rašė, kad neužsakinėja   verysad.gif

Mes viena karta buvome apsistoje Tempo, 2kartus Big Box'e - Tempo praitu metu kova mums uzbukino Elis, o Big Box'a siu metu kova ir geguze - Madina. Nors ji irgi man sake, rasyk pati, skambink, parasiau emaila jiems, bet visiskai jokio atsakymo nesulaukiau... doh.gif blink.gif Tada parasiau jai ir ji uzbukino... Nelabai noriai, bet pagelbejo. Aisku, butu galima bukintis per Booking.com, bet per ten kaina vos ne dvigubai brangesne... doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Dabar vel teks skristi kazkur liepos pradzioje, tai vel prasysiu, kad uzbukintu. Mastura gal ir nebukina siaip, nes nelabai cia priskiriama prie jos darbu... g.gif Megink kreiptis i Madina, o jei nieko neiseis, tada beliks patiema ieskotis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 09, 18:42)
Man siandien ispunktavo 16 foliu, ryt bus aisku kiek brandziu ir kiek apsivaisino.

Laikau kumstukus uz tavos lelius thumbup.gif
Kaip pati jauties? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 09 birželio 2016 - 20:34
[quote=rasiux1984,2016 06 09, 21:35]
Mes viena karta buvome apsistoje Tempo, 2kartus Big Box'e - Tempo praitu metu kova mums uzbukino Elis, o Big Box'a siu metu kova ir geguze - Madina. Nors ji irgi man sake, rasyk pati, skambink, parasiau emaila jiems, bet visiskai jokio atsakymo nesulaukiau... doh.gif blink.gif Tada parasiau jai ir ji uzbukino... Nelabai noriai, bet pagelbejo. Aisku, butu galima bukintis per Booking.com, bet per ten kaina vos ne dvigubai brangesne... doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Dabar vel teks skristi kazkur liepos pradzioje, tai vel prasysiu, kad uzbukintu. Mastura gal ir nebukina siaip, nes nelabai cia priskiriama prie jos darbu... g.gif Megink kreiptis i Madina, o jei nieko neiseis, tada beliks patiema ieskotis mirksiukas.gif
Papildyta:

Pabandysim ir mes kreiptis i Madina, gal pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 06 09, 20:35)
Mes viena karta buvome apsistoje Tempo, 2kartus Big Box'e - Tempo praitu metu kova mums uzbukino Elis, o Big Box'a siu metu kova ir geguze - Madina. Nors ji irgi man sake, rasyk pati, skambink, parasiau emaila jiems, bet visiskai jokio atsakymo nesulaukiau...  doh.gif  blink.gif Tada parasiau jai ir ji uzbukino... Nelabai noriai, bet pagelbejo. Aisku, butu galima bukintis per Booking.com, bet per ten kaina vos ne dvigubai brangesne...  doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Dabar vel teks skristi kazkur liepos pradzioje, tai vel prasysiu, kad uzbukintu. Mastura gal ir nebukina siaip, nes nelabai cia priskiriama prie jos darbu...  g.gif Megink kreiptis i Madina, o jei nieko neiseis, tada beliks patiema ieskotis  mirksiukas.gif
Papildyta:

Laikau kumstukus uz tavos lelius  thumbup.gif
Kaip pati jauties?  4u.gif

Oj as gerai, suvalgiau visa maisto davini po punkcijos, tai mane paleido greitai, po kokios val po punkcijos. Tada vakare nuejom i desertu kavine, ten dar gerai prikirtau, pilvas truputi issiputes, bet nieko neskauda, jokiu vaistu nereikejo. Laukiu rytdienos ziniu.
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 09, 20:42)
Man siandien ispunktavo 16 foliu, ryt bus aisku kiek brandziu ir kiek apsivaisino.

labai geras derliukas thumbup.gif kumštukai toliau spaudžiami wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 09, 21:00)
Oj as gerai, suvalgiau visa maisto davini po punkcijos, tai mane paleido greitai, po kokios val po punkcijos. Tada vakare nuejom i desertu kavine, ten dar gerai prikirtau, pilvas truputi issiputes, bet nieko neskauda, jokiu vaistu nereikejo. Laukiu rytdienos ziniu.

wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kas pasiulet pagalba del vaistu!! Jus NUOSTABIOS!!! wub.gif Ryt dar pasitikslinsiu kokiu tikslu man juos vartot..Ar jus geriat juos iki IVF?Man liepe si menesi nuo 2c.d
Atsakyti
Visoms kuo didžiausios sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal galėtumėte ir man pagelbėti help.gif Šiandien parašė Mastura, kad turiu išgerti 1 dėžutę CYCLO-PROGYNOVA, gal dar kuri turite, ar žinote kokį pakaitalą help.gif AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 06 09, 18:58)
Aš dar negaliu apsispręsti ar tr lauksiu savo mm, ar prasidėjus mm skrisiu  ax.gif

Mes žadam skrist keliom dienom anksčiau ir laukti ten. Nes mano natūra ne tokia, kad viską paskutinę minutę daryčiau...
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 09, 19:42)

kumštukai 4u.gif lauksim žinių, kiek buvo nusiteikusių pasimyluoti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 17:50)
Panos, turkai uzdege zalia sviesa-leido atvykti iskart IVF!...

super naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, HELP !!! help.gif Vakar susibalamutinau.... planavau sekantį cikla, t.y. su liepinukėm smile.gif vakar mano akupunkturininkas sako pilvukas papustas ir kraipo galva, tai jau dare ne pirma karta. Man kazkaip tik dabar dasilo paklausti ka tai reiskia, sako panasu i uzdegimini procesa, sakau skystis kiausintakiuose? sako ne, i endometrioze.... LT niekas to nemate ir nesake, Per konsultacija Memorial Semra ir priskirtas daktariukes nieko nemate ir niekas laproskopijos nera patare ar rekomendave. Tiesa, Bachechi per konsultacija uzsimene, kad gal reikėtu pasidaryti, pasitikrint endometrioze, bet man tai buvo nauja ir nelabai kreipiau demesi, ypac kas Semra ta pacia diena ziurejo ir nieko nesake. Ka dabar daryti? Jau kaip ir pati noreciau tos LP- del sventos ramybes... bet kaip kur kada....??? Prasytis Memorial kai nesiule? Darytis LT...??? Kiek laiko po LP reikia laukti, ar galima kita cikla startuoti? Busiu labaaaaiiii dekinga uz pasidalinima patirtim blush2.gif 4u.gif
Atsakyti