Mergaitės, o gal kas planuojate viena liepos 5 skristi? Gal kas norėtų su manim kooperuotis? Mb su manim neskrenda
Ohoo, na liepa musu tikrai ten daug bus Lėksime ir mes jau tikriausiai pirmom dienom liepos laparoskopijai ir histeroskopijai tikiuosi nebus kokiu bėdu dėl ramadano gal žinote kokiu nebrangiu viešbutuku netoli Memorialo, būčiau dėkinga. Klausiau Masturos dėl užsakymo viešbučio, tai rašė, kad neužsakinėja
QUOTE(baskule @ 2016 06 09, 19:15)
Ohoo, na liepa musu tikrai ten daug bus Lėksime ir mes jau tikriausiai pirmom dienom liepos laparoskopijai ir histeroskopijai tikiuosi nebus kokiu bėdu dėl ramadano gal žinote kokiu nebrangiu viešbutuku netoli Memorialo, būčiau dėkinga. Klausiau Masturos dėl užsakymo viešbučio, tai rašė, kad neužsakinėja
Mes viena karta buvome apsistoje Tempo, 2kartus Big Box'e - Tempo praitu metu kova mums uzbukino Elis, o Big Box'a siu metu kova ir geguze - Madina. Nors ji irgi man sake, rasyk pati, skambink, parasiau emaila jiems, bet visiskai jokio atsakymo nesulaukiau... Tada parasiau jai ir ji uzbukino... Nelabai noriai, bet pagelbejo. Aisku, butu galima bukintis per Booking.com, bet per ten kaina vos ne dvigubai brangesne...
Dabar vel teks skristi kazkur liepos pradzioje, tai vel prasysiu, kad uzbukintu. Mastura gal ir nebukina siaip, nes nelabai cia priskiriama prie jos darbu... Megink kreiptis i Madina, o jei nieko neiseis, tada beliks patiema ieskotis
Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 09, 18:42)
Man siandien ispunktavo 16 foliu, ryt bus aisku kiek brandziu ir kiek apsivaisino.
Laikau kumstukus uz tavos lelius
Kaip pati jauties?
[quote=rasiux1984,2016 06 09, 21:35]
Mes viena karta buvome apsistoje Tempo, 2kartus Big Box'e - Tempo praitu metu kova mums uzbukino Elis, o Big Box'a siu metu kova ir geguze - Madina. Nors ji irgi man sake, rasyk pati, skambink, parasiau emaila jiems, bet visiskai jokio atsakymo nesulaukiau... Tada parasiau jai ir ji uzbukino... Nelabai noriai, bet pagelbejo. Aisku, butu galima bukintis per Booking.com, bet per ten kaina vos ne dvigubai brangesne...
Dabar vel teks skristi kazkur liepos pradzioje, tai vel prasysiu, kad uzbukintu. Mastura gal ir nebukina siaip, nes nelabai cia priskiriama prie jos darbu... Megink kreiptis i Madina, o jei nieko neiseis, tada beliks patiema ieskotis
Papildyta:
Pabandysim ir mes kreiptis i Madina, gal pasiseks
Papildyta:
Pabandysim ir mes kreiptis i Madina, gal pasiseks
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 06 09, 20:35)
Papildyta:
Kaip pati jauties?
Papildyta:
Kaip pati jauties?
Oj as gerai, suvalgiau visa maisto davini po punkcijos, tai mane paleido greitai, po kokios val po punkcijos. Tada vakare nuejom i desertu kavine, ten dar gerai prikirtau, pilvas truputi issiputes, bet nieko neskauda, jokiu vaistu nereikejo. Laukiu rytdienos ziniu.
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 09, 20:42)
Man siandien ispunktavo 16 foliu, ryt bus aisku kiek brandziu ir kiek apsivaisino.
labai geras derliukas kumštukai toliau spaudžiami
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 09, 21:00)
Oj as gerai, suvalgiau visa maisto davini po punkcijos, tai mane paleido greitai, po kokios val po punkcijos. Tada vakare nuejom i desertu kavine, ten dar gerai prikirtau, pilvas truputi issiputes, bet nieko neskauda, jokiu vaistu nereikejo. Laukiu rytdienos ziniu.
Aciu visoms, kas pasiulet pagalba del vaistu!! Jus NUOSTABIOS!!! Ryt dar pasitikslinsiu kokiu tikslu man juos vartot..Ar jus geriat juos iki IVF?Man liepe si menesi nuo 2c.d
QUOTE(LaMona @ 2016 06 09, 18:58)
Aš dar negaliu apsispręsti ar tr lauksiu savo mm, ar prasidėjus mm skrisiu
Mes žadam skrist keliom dienom anksčiau ir laukti ten. Nes mano natūra ne tokia, kad viską paskutinę minutę daryčiau...
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 09, 19:42)
kumštukai lauksim žinių, kiek buvo nusiteikusių pasimyluoti
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 17:50)
Panos, turkai uzdege zalia sviesa-leido atvykti iskart IVF!...
super naujienos
Mergaitės, HELP !!! Vakar susibalamutinau.... planavau sekantį cikla, t.y. su liepinukėm vakar mano akupunkturininkas sako pilvukas papustas ir kraipo galva, tai jau dare ne pirma karta. Man kazkaip tik dabar dasilo paklausti ka tai reiskia, sako panasu i uzdegimini procesa, sakau skystis kiausintakiuose? sako ne, i endometrioze.... LT niekas to nemate ir nesake, Per konsultacija Memorial Semra ir priskirtas daktariukes nieko nemate ir niekas laproskopijos nera patare ar rekomendave. Tiesa, Bachechi per konsultacija uzsimene, kad gal reikėtu pasidaryti, pasitikrint endometrioze, bet man tai buvo nauja ir nelabai kreipiau demesi, ypac kas Semra ta pacia diena ziurejo ir nieko nesake. Ka dabar daryti? Jau kaip ir pati noreciau tos LP- del sventos ramybes... bet kaip kur kada....??? Prasytis Memorial kai nesiule? Darytis LT...??? Kiek laiko po LP reikia laukti, ar galima kita cikla startuoti? Busiu labaaaaiiii dekinga uz pasidalinima patirtim