Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 19:09)
Murke,..bet mano Fsh 6, 41....ar ji reikia must?.. g.gif

Hmmm nu jo. As tai geriau nes mano 22 buvo. Jei reiks 1 dezute perleisiu su salyga kad man parvesi. Tik kada tu planuoji grizti ax.gif

Gal tavo gleivine neauga? Nes ten 10 tableciu estrofemas.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 15:35)
Panos,gal jus suprasit,kas cia??turkai raso:"Он запросил резултат анализа на хромосомный анализ в периферической крови для обоих." g.gif

Vertimas: abiejų periferinio kraujo chromosomų tyrimo rezultatai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 06 09, 19:14)
Hmmm nu jo. As tai geriau nes mano 22 buvo. Jei reiks 1 dezute perleisiu su salyga kad man parvesi. Tik kada tu planuoji grizti  ax.gif

Hmmm ir as pasiduodu. Jeigu tik estrofemo reik, to sito man rodos turiu pertekliu.. 4u.gif
Klausk kam jis tau?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 20:09)

Cikloproginova skirtas ne tik fsh musimui. Tai pakaitine hormonu terapija. Gal pas tave kiti tyrimai sukele koki itarima. Ir cikla pareguliuoja.
Jei busi gera, paskolinsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 09 birželio 2016 - 19:37
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 09, 15:17)
Jei su gyvais turkais, tai nereiks nei gonalio, nei šaldytuvo biggrin.gif

Pasiutus musu Bernadeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 20:09)

Cikloproginova skirtas ne tik fsh musimui. Tai pakaitine hormonu terapija. Gal pas tave kiti tyrimai sukele koki itarima. Ir cikla pareguliuoja.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 15:35)
Panos,gal jus suprasit,kas cia??turkai raso:"Он запросил резултат анализа на хромосомный анализ в периферической крови для обоих." g.gif

As manau cia praso kariotipu.
Jei kam reikia cycloproginovos, galiu nupirkti ir parvesti, grisiu, kita 5ni. Tik parasyk masturai, kad paduotu man recepta su dozem.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 06 09, 20:14)
Hmmm nu jo. As tai geriau nes mano 22 buvo. Jei reiks 1 dezute perleisiu su salyga kad man parvesi.

Tu kazka maisai g.gif ten 10 tableciu - estradiolis g.gif
Atsakyti
Man siandien ispunktavo 16 foliu, ryt bus aisku kiek brandziu ir kiek apsivaisino.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 06 09, 20:14)
Hmmm nu jo. As tai geriau nes mano 22 buvo. Jei reiks 1 dezute perleisiu su salyga kad man parvesi.

Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 06 09, 19:41)

tikrai sumaisiau. viena galvoj kitas ant liezuvio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 17:50)
Panos, turkai uzdege zalia sviesa-leido atvykti iskart IVF!...Bet....kas per velnias yra CyClo-Progynova ir is kur jo man gaut kitai savaitei?! doh.gif

Jurmarta, jei prireiks gelbet ir parvezti vaistu, pranesk mirksiukas.gif bet griztu tik kita treciadieni.
Atsakyti