merginos, nepykit kad įlindau čia.
paskaičiau paskutinius psl.. persikute.. vaje.. nėra nei žodžių..
prisimenu tave iš seniau ... kaip gaila...
o aš prisijungiau iš rezervinio niko, nes prie savo standartinio negaliu pasijungt kažko, bet ne naujokė šiame reikale... IVF temutė apmirus, o aš negaliu nurimt man reikia su kažuo pakalbėt kas tai išmano..(šeštadienį bus metai kaip pralėkė nuo mano pernykštės gyvenimo nelaimės, kai teko nutraukti 17 sav gyvybę savo leliukams po netikėtai nubėgusių vandenų vieno iš vakiukų..., na kas seniau IVF temoj buvot, prisimenat..gal.. ) tai buvo 3 sėkmingas IVF, paskiau po 8 mėn.sekė vėl nesėkmingas ir dabar vėl esu PUPO po 5 ivf įsodino du, 3 d. 8 ir 10 ląst embrionukus.. šiandien 6 dpį ,trečiadienį HCG...
bet aš jau beveik nurašiau, kad ir vėl nieko nepavyko.kodėl?nes nuo vakar maudena pilvą pastoviai, nu tikrai jausmas, kad pramuš, ir toks jausmas prieš mm..bet ne tame mano įtarimas, kad nepavyko..
O dėl kaklelio pozicijos . Gi aš nesapnuoju ? pastojus jis turi pakilt ir kai dedantis progesteroną gi būna viskas tarsi atvira ir atrodo taip giliai gali susikišt ??? kaip galėtumėt apibūdint tai? na, toms, kam pavyko?
nu aš tikrai prisimenu tą jausmą po to pavykusio ivf, kad iš pradžių buvo viskas taip net nežinau kaip pavadint, kitaip,įtempta, pilna, o paskiau staiga jautės skirtumas, kad viskas "atlaisvėja" ir tikrai ta tabletė atrodo velnias žino kiek aukštai galėjo lįst..pirštas per trumpas.
o dabar taip nėra. viskas atrodo ant "įėjimo" patinę, paburkę nu kaip bepavadinsi kiek ten pajauti besidedant tabletę. dar vis bandau save tikinti kad per anksti gal, maniškis ir bando nuramint kad neprisigalvočiau, ir kol nėra mm net negalvot. sako kai per daug skaitau,tai ir prisigalvoju .. nu bet čia vienas iš patikimų požymių.
man visus nesėkmingus kartus mm ateidavo prieš hcg dieną ar dvi, tai jei jau pramuš, bus arba sekmadienį, na arba pirm antr.
bet nežinau kaip nurimt...
ir dar, įsodinimo dieną, tiksliau vakare buvo labai blogai su skrandžiu, dideli skausmai, o paskiau ir vėmiau bet ir praaėjo po keliū val. negėriau jokių vaistų, aišku, bet nežinau kiek tas galėjo įtakot.
man būna kartais taip, turiu problemų su skrandžiu, kai greit suvalgau ar per daug.
nu va kad prirašiau.. bet reikia kažkur išliet viską.
nežinau kaip reiks priimt (jei tfu tfu )ir vėl nepavyks. kiekvienu kartu sakau taip, bet šiuo tikrai nežinau. turim vieną paskutinį bandymą čia o visi galimi protokolai išbandyti... folių užauga, išpunktuoja, apsivaisina (šiuo kartu išpunktavo 15, maximumas, niekad tiek nebuvę, apsivaisino 9, išgyveno tik tie 2 iki įsodinimo...) bet jie iki įsodinimo nesivysto maximaliai visi ir visada fragmentacija, faktas, folių kokybė, bet kad jau nebeaišku ką bedaryt, kad ją pagerint
Gerai būtų, kad būčiau .
Tiesiog viską išsiparduodu, nes planų jokių neturiu
Tiesiog viską išsiparduodu, nes planų jokių neturiu
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 07, 15:57)
QUOTE(rneringa @ 2016 07 08, 07:47)
Gaila.. O gal vis delto dar suregzit koki plana?
QUOTE(rneringa @ 2016 07 08, 08:47)
Neringa, as po kitos sav. echo, jei viskas ok, paimciau crinona. Jei gali pasiulyma brukstelek i pm, nes as nemoku parasyti asmeniniu zinuciu. Ir kitos mergaites, jei turit likuciu uz protinga kaina, nes truksta 3 crinone dezuciu.
QUOTE(duua @ 2016 07 07, 20:22)
merginos, nepykit kad įlindau čia.
o aš prisijungiau iš rezervinio niko, nes prie savo standartinio negaliu pasijungt kažko, bet ne naujokė šiame reikale... IVF temutė apmirus, o aš negaliu nurimt man reikia su kažuo pakalbėt kas tai išmano..(šeštadienį bus metai kaip pralėkė nuo mano pernykštės gyvenimo nelaimės, kai teko nutraukti 17 sav gyvybę savo leliukams po netikėtai nubėgusių vandenų vieno iš vakiukų..., na kas seniau IVF temoj buvot, prisimenat..gal.. ) tai buvo 3 sėkmingas IVF, paskiau po 8 mėn.sekė vėl nesėkmingas ir dabar vėl esu PUPO po 5 ivf įsodino du, 3 d. 8 ir 10 ląst embrionukus.. šiandien 6 dpį ,trečiadienį HCG...
bet aš jau beveik nurašiau, kad ir vėl nieko nepavyko.kodėl?nes nuo vakar maudena pilvą pastoviai, nu tikrai jausmas, kad pramuš, ir toks jausmas prieš mm..bet ne tame mano įtarimas, kad nepavyko..
O dėl kaklelio pozicijos . Gi aš nesapnuoju ? pastojus jis turi pakilt ir kai dedantis progesteroną gi būna viskas tarsi atvira ir atrodo taip giliai gali susikišt ??? kaip galėtumėt apibūdint tai? na, toms, kam pavyko?
nu aš tikrai prisimenu tą jausmą po to pavykusio ivf, kad iš pradžių buvo viskas taip net nežinau kaip pavadint, kitaip,įtempta, pilna, o paskiau staiga jautės skirtumas, kad viskas "atlaisvėja" ir tikrai ta tabletė atrodo velnias žino kiek aukštai galėjo lįst..pirštas per trumpas.
o dabar taip nėra. viskas atrodo ant "įėjimo" patinę, paburkę nu kaip bepavadinsi kiek ten pajauti besidedant tabletę. dar vis bandau save tikinti kad per anksti gal, maniškis ir bando nuramint kad neprisigalvočiau, ir kol nėra mm net negalvot. sako kai per daug skaitau,tai ir prisigalvoju .. nu bet čia vienas iš patikimų požymių.
man visus nesėkmingus kartus mm ateidavo prieš hcg dieną ar dvi, tai jei jau pramuš, bus arba sekmadienį, na arba pirm antr.
ir dar, įsodinimo dieną, tiksliau vakare buvo labai blogai su skrandžiu, dideli skausmai, o paskiau ir vėmiau bet ir praaėjo po keliū val. negėriau jokių vaistų, aišku, bet nežinau kiek tas galėjo įtakot.
man būna kartais taip, turiu problemų su skrandžiu, kai greit suvalgau ar per daug.
nežinau kaip reiks priimt (jei tfu tfu )ir vėl nepavyks. kiekvienu kartu sakau taip, bet šiuo tikrai nežinau. turim vieną paskutinį bandymą čia o visi galimi protokolai išbandyti... folių užauga, išpunktuoja, apsivaisina (šiuo kartu išpunktavo 15, maximumas, niekad tiek nebuvę, apsivaisino 9, išgyveno tik tie 2 iki įsodinimo...) bet jie iki įsodinimo nesivysto maximaliai visi ir visada fragmentacija, faktas, folių kokybė, bet kad jau nebeaišku ką bedaryt, kad ją pagerint
Oi mergyt, kokia nelengva jusu istorija...
Laukiam su nerimu ir tikejimu kartu su tavimi!
Gimdos kaklelio pozicija manau tikrai ne svarbiausias pozymis; kaip daugelis merginu man pasakojo, kai kurioms nebuvo jokiu pozymiu ir visvien Taip kad stipriai spaudziu uz tave kumscius ir laukiam!
QUOTE(duua @ 2016 07 07, 20:22)
o aš prisijungiau iš rezervinio niko, nes prie savo standartinio negaliu pasijungt kažko, bet ne naujokė šiame reikale... IVF temutė apmirus, o aš negaliu nurimt :( man reikia su kažuo pakalbėt kas tai išmano..(šeštadienį bus metai kaip pralėkė nuo mano pernykštės gyvenimo nelaimės, kai teko nutraukti 17 sav gyvybę savo leliukams :( po netikėtai nubėgusių vandenų vieno iš vakiukų..., na kas seniau IVF temoj buvot, prisimenat..gal.. ) tai buvo 3 sėkmingas IVF, paskiau po 8 mėn.sekė vėl nesėkmingas :( ir dabar vėl esu PUPO po 5 ivf :( įsodino du, 3 d. 8 ir 10 ląst embrionukus.. šiandien 6 dpį ,trečiadienį HCG...
Sveika, panenu tave! Bet nepyk, na ir prisigalvojai :) Nestumai vieni su kitais nepalyginami - tos, kurios turi keleta vaiku ta gali patvirtint. Su vienu vaiku pykino, su kitu - ne. Taip ir tau, sis kartas kitoks, nes kitas ir nenukabink nosies! Man buvo pabrinke viskas viduj, tik nepamenu nuo kelintos dienos. Rezultatas salia ramiai miega. Taip pat ir embrionu ikelimo diena kosejau ir buvau persalus, bet tai nesutrukde. Juolab tavo atveju juk nera rysio tarp skrandzio ir gimdos :-)
Persikutes as dar irgi nenurasau ir spaudziam visus kumstukus uz ja, nes vitaminai pas ja buvo virusuoti :-)
Mergaitės, gal turite Thybon atliekamo, nebereikalingo? I az
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 07 08, 09:52)
Neringa, as po kitos sav. echo, jei viskas ok, paimciau crinona. Jei gali pasiulyma brukstelek i pm, nes as nemoku parasyti asmeniniu zinuciu. Ir kitos mergaites, jei turit likuciu uz protinga kaina, nes truksta 3 crinone dezuciu.
O kas yra pm? Nes aš nežinau .
Manęs pora mergaičių teiravosi per až, bet kol kas nieko konkretaus neturiu.
QUOTE(LaMona @ 2016 07 08, 15:47)
Klausykit , skubus klausimas.
Fsh turi būti iki 15 , o mano 16,8
Klinika liepia man pačiai spręsti ar startuoju
Ką darytumėt? Buvo kuriai taip?
Fsh turi būti iki 15 , o mano 16,8
Klinika liepia man pačiai spręsti ar startuoju
Ką darytumėt? Buvo kuriai taip?
LaMona nu net sunku ka ir patart. Siaip pas tr riba yra iki 12.5. O jie su rezervu leidzia startuot kai buna iki 15. O pas tave dar daugiau .....