Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 09, 14:46)
Aš pernai buvau apie 6000 su pragyvenimu, bilietais, pramogom paskaičiavus g.gif
Palatkėj tai jooo, pigiau ir greičiau būtų biggrin.gif  nereiktų net ivf - viens turks, kits turks po ramadano ir yra nestuke.gif

Palatkej su saldytuvu gonaliui beda lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jurmarta, nesigasdink smile.gif islaidos yra lb asmenines - kiek gali/nori isleisti, kiek nori pramogauti ir gali ta sau leisti. Mes tilpom i 5.3k su viskuo - ir PGD, ir bilietai, bustas, visi vaistai iki 12 sav, maistas, pramogos. Tik negaliu sakyt, kad lb daug pramogavom - varinedavom tai daug kur, bet po mazu biudzetu. Bet rezervo turek - prireiks PGD daugiau embrionu ar maza ka - ko dar ten uzsireks.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 06 09, 15:56)
Palatkej su saldytuvu gonaliui beda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jurmarta, nesigasdink smile.gif islaidos yra lb asmenines - kiek gali/nori isleisti, kiek nori pramogauti ir gali ta sau leisti. Mes tilpom i 5.3k su viskuo - ir PGD, ir bilietai, bustas, visi vaistai iki 12 sav, maistas, pramogos. Tik negaliu sakyt, kad lb daug pramogavom - varinedavom tai daug kur, bet po mazu biudzetu. Bet rezervo turek - prireiks PGD daugiau embrionu ar maza ka - ko dar ten uzsireks.

Aciu,Murke,jau ramiau 4u.gif ..na bent maisto tai man nereikes-is streso as nevalgau ,o pragyvenimui susirasiu kokia landyne-svarbu tulikas butu,nes nuo baimes is ten neiseinu
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 06 09, 14:56)
Palatkej su saldytuvu gonaliui beda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai va, blogiausia ir yra, kad nežinai, kiek to rezervo užsidėti, kas gali eigoje išlysti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 06 09, 14:56)
Palatkej su saldytuvu gonaliui beda  lotuliukas.gif 

Jei su gyvais turkais, tai nereiks nei gonalio, nei šaldytuvo biggrin.gif
Atsakyti
Panos,gal jus suprasit,kas cia??turkai raso:"Он запросил резултат анализа на хромосомный анализ в периферической крови для обоих." g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 15:35)
Panos,gal jus suprasit,kas cia??turkai raso:"Он запросил резултат анализа на хромосомный анализ в периферической крови для обоих." g.gif

gudriai parašyta...ir iššifruok, kad geras... gal turi minty kariotipo tyrimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 06 09, 15:54)
gudriai parašyta...ir iššifruok, kad geras... gal turi minty kariotipo tyrimus?  g.gif

Aš tą patį pagalvojau.
Jei nevežę kariotipų, tai čia ir bus kariotipai. Mūsų prašė. O aš buvau pamiršusi sukomplektuoti. Gerai, kad moters rankinukas - visas gyvenimas. Tai jie buvo rankinuke, todėl padaviau
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 15:35)

Gal paklausk kakije analizy nuzhny - kariotipy?
Atsakyti
Panos, turkai uzdege zalia sviesa-leido atvykti iskart IVF!...Bet....kas per velnias yra CyClo-Progynova ir is kur jo man gaut kitai savaitei?! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 17:50)
Panos, turkai uzdege zalia sviesa-leido atvykti iskart IVF!...Bet....kas per velnias yra CyClo-Progynova ir is kur jo man gaut kitai savaitei?! doh.gif

Gal čia antibai? Jie visiems liepia antibus vartoti prieš ivf. Gal Noriuleliukų prašyti reikia, kad atvežtų? Mb taip pat nuo pat ivf pradžios nenori važiuoti. Galvoju gal ir man jos prašyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 09 birželio 2016 - 18:20
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 17:50)

Dziugu!! O vaistuku prasyk mergaiciu kurios juos naudoja - parvesi liepa atpirkus. Rekauk cia garsiai - gal kas atsilieps! tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 06 09, 18:11)
Gal čia antibai? Jie visiems liepia antibus vartoti prieš ivf.

Cia fsh numusimui. Jeigu liepe, tai orgazinuokis kad parveztu kas dabar turkijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 06 09, 18:48)
Dziugu!! O vaistuku prasyk mergaiciu kurios juos naudoja - parvesi liepa atpirkus. Rekauk cia garsiai - gal kas atsilieps!  tongue.gif  4u.gif
Papildyta:
Cia fsh numusimui. Jeigu liepe, tai orgazinuokis kad parveztu kas dabar turkijoj smile.gif

Aš dar negaliu apsispręsti ar tr lauksiu savo mm, ar prasidėjus mm skrisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 06 09, 19:48)
Dziugu!! O vaistuku prasyk mergaiciu kurios juos naudoja - parvesi liepa atpirkus. Rekauk cia garsiai - gal kas atsilieps!  tongue.gif  4u.gif
Papildyta:

Murke,..bet mano Fsh 6, 41....ar ji reikia must?.. g.gif
Atsakyti